Κατεφτασε. Είναι αυτό εδώ με 39€ μαζι με τα μεταφορικα:
Αρκετα ποιοτικο και πρακτικο κουτακι. Περιμενα ότι θα ειχε πολλα μεγεθη στα bits ενώ στην πραγματικοτητα εχει 2-3 επαναλαμβανομενα (πχ 13τεμ. ΡΗ2, πράγμα το οποιο μου διεφυγε στην παραγγελία).
Το καλο είναι ότι τα εχει και σε μεγαλα μηκη, ώστε να μπαινουν χωρις προεκταση κι απ ότι διαπιστωσα πατανε καλα σε αρκετες βιδες.
Παρέλαβα χθες το περιβόητο παχυμετρο για το οποίο έγινε τοσος ντόρος στο παρόν νήμα.
Λοιπόν, το δοκιμασα:
και συγκριτικά με το παχυμετρο του λιντλ μου δείχνει ακριβώς τις ίδιες τιμές
σε ότι και αν μετρησα. Δεν έχω άλλο τρόπο να το τεσταρω (πχ φιλερ) αλλά εφόσον οι μετρήσεις του είναι ακριβώς και επαναλαμβανόμενες με το έτερο παχυμετρο που διαθετω, το θεωρώ αξιόπιστο. Σαν ποιότητα κατασκευής δεν....αλλά πιστεύω τη δουλειά του θα την κάνει.
Επίσης μαζί με το παχυμετρο ήρθε και αυτό το καταπληκτικό gadgetακι με μόλις 1.99 USD:
Καλοριζικα Γιαννη και Ευαγγελε!
Αρα αν δουλευει το μικρομετρο σωστα, τοτε ειναι VFM))
Ευαγγελε, να χαιρεσαι που εχει καποια κοινα μεγεθη ειναι διπλα καθως ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται περισσοτερο και οχι μονο φθειρονται αλλα και χανονται συχνοτερα!
Σ' ευχαριστω. Θα προτιμουσα βεβαια να εχει μόνο απο 2 ή 3 ίδια σε καθε διασταση αλλα τεσπα μια χαρα κι ετσι. Οι μυτες παντως οπως τις πιανω εχουν πολυ λεπτο "λαιμο", περιπου το μισο σε σχεση με τις συμβατικες και δε ξερω αν μπορουν να χρησιμοποιηθουν με συμβατικο εργαλειο (πχ το gsr που εχω) ή με καποιο κατσαβίδι χειρός.
Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα οι μυτες που πηρες ειναι σχεδιασμενες (λεπτος λαιμος) για κρουστικο κατσαβιδι (impact driver) και ειναι πιο ανθεκτικες απο τις απλες.
Φυσικα μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο συμβατικα κατσαβιδια, ειτε χειρος ειτε μπαταριας.
Bουνο το δικιο σου αλλα ηθελα την απολυτη επαφη, χωρις βοηθηματα, για το τεστακι και μονο)
Μεγεια τα εργαλεια μαστορια! Μεγεια το bosch Μιχαλη, και τα milwaykey enangel!
Για το στριφωνι ειχα καρυδακι (οχι impact) και με ικανοποιητικο μηκος που δε χρειαστηκα ανταπτορες.
Για τα μπουλονια πηρα αυτο στα 25€:
http://www.amazon.com/Task-Tools-T6..._UL160_SR160,160_&refRID=1R7ZBY1SASZSH418VCYB
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.