Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κατεφτασε. Είναι αυτό εδώ με 39€ μαζι με τα μεταφορικα:

Αρκετα ποιοτικο και πρακτικο κουτακι. Περιμενα ότι θα ειχε πολλα μεγεθη στα bits ενώ στην πραγματικοτητα εχει 2-3 επαναλαμβανομενα (πχ 13τεμ. ΡΗ2, πράγμα το οποιο μου διεφυγε στην παραγγελία).
Το καλο είναι ότι τα εχει και σε μεγαλα μηκη, ώστε να μπαινουν χωρις προεκταση κι απ ότι διαπιστωσα πατανε καλα σε αρκετες βιδες.

´Πολύ μ αρέσει το σετάκι σου, καλορίζικο φίλε, φαίνεται ποιοτικό.περιμένουμε εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις

Παρέλαβα χθες το περιβόητο παχυμετρο για το οποίο έγινε τοσος ντόρος στο παρόν νήμα.
IMG_20160310_241203451.jpg
[/url] image hosting sites[/IMG]
Λοιπόν, το δοκιμασα:
IMG_20160310_240939318.jpg
[/url] greenshot[/IMG]
και συγκριτικά με το παχυμετρο του λιντλ μου δείχνει ακριβώς τις ίδιες τιμές
IMG_20160310_240651401.jpg
[/url] free image host[/IMG]
σε ότι και αν μετρησα. Δεν έχω άλλο τρόπο να το τεσταρω (πχ φιλερ) αλλά εφόσον οι μετρήσεις του είναι ακριβώς και επαναλαμβανόμενες με το έτερο παχυμετρο που διαθετω, το θεωρώ αξιόπιστο. Σαν ποιότητα κατασκευής δεν....αλλά πιστεύω τη δουλειά του θα την κάνει.

Επίσης μαζί με το παχυμετρο ήρθε και αυτό το καταπληκτικό gadgetακι με μόλις 1.99 USD:
IMG_20160310_242054181.jpg
[/url] pic upload[/IMG]

IMG_20160310_242314046.jpg
[/url] free screen capture software[/IMG]
Απλά περνάς το κατσαβίδι στο"+" και γίνεται μαγνήτης και αντίστοιχα στο "-" απομαγνητιζεται.

Παρέλαβα χθες το περιβόητο παχυμετρο για το οποίο έγινε τοσος ντόρος στο παρόν νήμα.

Λοιπόν, το δοκιμασα:

και συγκριτικά με το παχυμετρο του λιντλ μου δείχνει ακριβώς τις ίδιες τιμές

σε ότι και αν μετρησα. Δεν έχω άλλο τρόπο να το τεσταρω (πχ φιλερ) αλλά εφόσον οι μετρήσεις του είναι ακριβώς και επαναλαμβανόμενες με το έτερο παχυμετρο που διαθετω, το θεωρώ αξιόπιστο. Σαν ποιότητα κατασκευής δεν....αλλά πιστεύω τη δουλειά του θα την κάνει.

Επίσης μαζί με το παχυμετρο ήρθε και αυτό το καταπληκτικό gadgetακι με μόλις 1.99 USD:

Σωστοοός !! το ίδιο παχύμετρο του lidl έχω κι εγώ, μια χαρά κάνει τη δουλειά του.Καλορίζικα λοιπόν !!

Καλορίζικα και καλοδούλευτα, αυτό με το μαγνητισμό κατσαβιδιού γίνεται με όλους τους μαγνήτες...
Παρέλαβα και εγώ σήμερα 5 σετ μαχαίρια για την πλάνη/ξεχονδριστήρα μου.

Καλοριζικα Γιαννη και Ευαγγελε!

Αρα αν δουλευει το μικρομετρο σωστα, τοτε ειναι VFM :)))

Ευαγγελε, να χαιρεσαι που εχει καποια κοινα μεγεθη ειναι διπλα καθως ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται περισσοτερο και οχι μονο φθειρονται αλλα και χανονται συχνοτερα!

Ευχαριστώ. Ναι, πιστευω οτι ειναι VFM αφου με τα δεδομενα που εχω, βλεπω οτι μετράει σωστά.
Το παχυμετρο του λιντλ Γιώργο το έχω 3 χρόνια και όπως λες και εσύ κάνει τη δουλειά του μια χαρά.
Αυτες τις μερες περιμένω ακόμα καμια 10αρια gadgetακια και εργαλειακια από Κίνα:guitarist:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Γιαννη και Ευαγγελε!

Αρα αν δουλευει το μικρομετρο σωστα, τοτε ειναι VFM :)))

Ευαγγελε, να χαιρεσαι που εχει καποια κοινα μεγεθη ειναι διπλα καθως ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται περισσοτερο και οχι μονο φθειρονται αλλα και χανονται συχνοτερα!

Σ' ευχαριστω. Θα προτιμουσα βεβαια να εχει μόνο απο 2 ή 3 ίδια σε καθε διασταση αλλα τεσπα μια χαρα κι ετσι. Οι μυτες παντως οπως τις πιανω εχουν πολυ λεπτο "λαιμο", περιπου το μισο σε σχεση με τις συμβατικες και δε ξερω αν μπορουν να χρησιμοποιηθουν με συμβατικο εργαλειο (πχ το gsr που εχω) ή με καποιο κατσαβίδι χειρός.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σ' ευχαριστω. Θα προτιμουσα βεβαια να εχει μόνο απο 2 ή 3 ίδια σε καθε διασταση αλλα τεσπα μια χαρα κι ετσι. Οι μυτες παντως οπως τις πιανω εχουν πολυ λεπτο "λαιμο", περιπου το μισο σε σχεση με τις συμβατικες και δε ξερω αν μπορουν να χρησιμοποιηθουν με συμβατικο εργαλειο (πχ το gsr που εχω) ή με καποιο κατσαβίδι χειρός.

Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα οι μυτες που πηρες ειναι σχεδιασμενες (λεπτος λαιμος) για κρουστικο κατσαβιδι (impact driver) και ειναι πιο ανθεκτικες απο τις απλες.
Φυσικα μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο συμβατικα κατσαβιδια, ειτε χειρος ειτε μπαταριας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα οι μυτες που πηρες ειναι σχεδιασμενες (λεπτος λαιμος) για κρουστικο κατσαβιδι (impact driver) και ειναι πιο ανθεκτικες απο τις απλες.
Φυσικα μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο συμβατικα κατσαβιδια, ειτε χειρος ειτε μπαταριας.

Το γνωριζω γι αυτο και τις πηρα και σιγουρα ειναι πιο γερες. Η αλήθεια όντως είναι οτι δεν τιθεται θεμα σπασιματος, αλλα φθορας πιο πολυ, αφου το "κλωτσημα" στη βιδα ειναι πιο ευκολο με τα συμβατικα. Συντομα θα τα τεσταρω και με τη σανίδα δοκιμών μου! :silly:

χαχα, μπραβο! Εχω και εγω 'σανιδα' δοκιμων :)))

Στο πλανο, βιδωμενη torx ξυλοβιδα 8μμ και 8 εκατοστων μηκος. 3 δευτερα το βιδωμα με 18βολτο ryobi, υπερδιπλασιος χρονος με το 10βολτο bosch!

24534681643_b55051fd59_c.jpg

χαχα, μπραβο! Εχω και εγω 'σανιδα' δοκιμων :)))

Στο πλανο, βιδωμενη torx ξυλοβιδα 8μμ και 8 εκατοστων μηκος. 3 δευτερα το βιδωμα με 18βολτο ryobi, υπερδιπλασιος χρονος με το 10βολτο bosch!

24534681643_b55051fd59_c.jpg

ενημερωτικά ...

GDR_25_50MM.png

Eγω προλαβα και βιδωσα κι ενα στριφωνακι (10αρι ηταν τελικα) στο ταβανι και πραγματικα το χαρηκα. Ακολουθει βγαλσιμο-μπάσιμο μπουλονιου απο 18αρα ζάντα και μια σε γυψοσανιδα για να δω το self tapping mode. Πάντως εμενα δε χρειαζεται ανταπτορα:

IMG_1532.JPG

Bουνο το δικιο σου αλλα ηθελα την απολυτη επαφη, χωρις βοηθηματα, για το τεστακι και μονο :))

Impact Driver είναι Μιχάλη όχι Contact Driver ... :smash:

Eγω προλαβα και βιδωσα κι ενα στριφωνακι (10αρι ηταν τελικα) στο ταβανι και πραγματικα το χαρηκα. Ακολουθει βγαλσιμο-μπάσιμο μπουλονιου απο 18αρα ζάντα και μια σε γυψοσανιδα για να δω το self tapping mode. Πάντως εμενα δε χρειαζεται ανταπτορα:

...

[QUOTE="Milwaukee M18 manual]milwaukee impact driver 25_50.png[/QUOTE]

Για το στριφωνι ειχα καρυδακι (οχι impact) και με ικανοποιητικο μηκος που δε χρειαστηκα ανταπτορες.
Για τα μπουλονια πηρα αυτο στα 25€:

http://www.amazon.com/Task-Tools-T6..._UL160_SR160,160_&refRID=1R7ZBY1SASZSH418VCYB

Ανέφερες ότι "Πάντως εμενα δε χρειαζεται ανταπτορα:" το οποίο δεν ισχύει.

Εάν βάλεις κοντά Bits 25mm πρέπει να βάλεις αντάπτορα και γενικά τοποθετούμε εξάγωνα τύπου E6.3 (πράσινος κύκλος) και όχι κοντά 25mm τύπου C6.3 (κόκκινος κύκλος).

c5_e5.png