Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σωτήρη καλοδουλευτα φίλε και ΜΠΡΑΒΟ για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση μας!!!

Καλοριζικα τα εργαλεια! Ζηλεψα μπορω να πω!

Ευχαριστώ συνάδελφοι,καί επίσης καλορίζικα καί καλοδούλευτα φίλε Σωτήρη

Σας ευχαριστώ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα Νίκο!! Είναι μαγαζάκι της παλιάς σχολής!!

Είναι από τοπικό κατάστημα στην περιοχή μου! Κανονικά πενήντα το δίνει αλλά είχα πάρει και άλλα μαζί για έναν φίλο και μου έκοψε το ταληρακι!!

από ποιον το πήρες;

ευχαριστώ. τον γνωρίζω, μια φορά την βδομάδα τον επισκέπτομαι, καθώς και τον απέναντι του τον Γουρουνίδη.....

Να σε στείλω να πάρεις και για μένα ένα?Έχει άλλα κουρετικά περιθωρίων ή μόνο αυτό?
Δεν πρέπει να είχε αλλά Νίκο. .. Όποιος θέλει μου λέει.. no problem!! Κατεβαίνω και σχετικά συχνά στα μέρει σου... Κυριακή θα είμαι Σούσουρο για τσιπουρακι...
ευχαριστώ. τον γνωρίζω, μια φορά την βδομάδα τον επισκέπτομαι, καθώς και τον απέναντι του τον Γουρουνίδη.....
Ναι, όλοι στην ίδια γειτονιά είναι... 4-5 είναι εκεί γύρω με εργαλεία. .. Απλά αυτοί οι 2 έχουν καλύτερες τιμές. ..

Καλορίζικα τα εργαλεία και τα συναφή σας παιδιά !

Δημήτρη (weather1967) πάλι βίδες πήρες ; πριν λίγες μέρες δεν ξανα-είχες αγοράσει ή κάνω λάθος; Κάτσε να ολοκληρώσω τα ραφάκια μου με βίδες και θα δεις..χαχαχα άντε καλορίζικες πάντως καθώς και οι ταμπακέρες (πολύ πρακτικές) με τα τρυπάνια !!

s00tiris μεγειά τα σκαρπέλα σου και τα άλλα γκατζετάκια σου (ανάθεμα κι αν ξέρω τι είναι) !!

Αθανάσιε, πρόσεχε μη χάσεις καμία βιταμίνη χαχαχα. μεγειές και καλά μαγειρέματα φίλε, αλλά δεν μας είπες, εσύ θα κάνεις τον σεφ ή η γυναίκα ; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν πρέπει να είχε αλλά Νίκο. .. Όποιος θέλει μου λέει.. no problem!! Κατεβαίνω και σχετικά συχνά στα μέρει σου... Κυριακή θα είμαι Σούσουρο για τσιπουρακι...

Ναι, όλοι στην ίδια γειτονιά είναι... 4-5 είναι εκεί γύρω με εργαλεία. .. Απλά αυτοί οι 2 έχουν καλύτερες τιμές. ..

Γιάννη αν δεν σου είναι κόπος κάνε μία ερώτηση αν θα ξαναφέρει σε αυτήν την τιμή.
Όποτε μπορείς φυσικά! :)

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

......
Αθανάσιε, πρόσεχε μη χάσεις καμία βιταμίνη χαχαχα. μεγειές και καλά μαγειρέματα φίλε, αλλά δεν μας είπες, εσύ θα κάνεις τον σεφ ή η γυναίκα ; :flipout:

Ευχαριστώ. Γυναίκα ποτέ δεν θα έχει λόγο στο φαγητό μου φίλε. Ο μάστορας είναι πάντοτε αυτοσυντήρητος!!! Χαχα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιάννη αν δεν σου είναι κόπος κάνε μία ερώτηση αν θα ξαναφέρει σε αυτήν την τιμή.
Όποτε μπορείς φυσικά! :)
OK Νικόλα. .. Τρίτη απόγευμα που θα περάσω θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω. ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

OK Νικόλα. .. Τρίτη απόγευμα που θα περάσω θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω. ..

Θενκς!
Δες αν έχει και κανένα κονδύλι σε λογικές τιμές. :)

Kαλορίζικος καί ο ατμομάγειρας τού Αθανάσιου καί καλές γεύσεις
Γιώργο ευχαριστώ,τήν περασμένη βδομάδα είχα πάρει νοβοπανόβιδες μέ κεφάλι ψωμάκι,τώρα πήρα νοβοπανόβιδες κλασικές φρεζάτες.
Ο Σωτήρης αγόρασε σκαρπέλα,πέτρα ακονίσματος, καί οδηγό γωνίας γιά νά ακονίζει τά σκαρπέλα.

Kαλορίζικος καί ο ατμομάγειρας τού Αθανάσιου καί καλές γεύσεις
Γιώργο ευχαριστώ,τήν περασμένη βδομάδα είχα πάρει νοβοπανόβιδες μέ κεφάλι ψωμάκι,τώρα πήρα νοβοπανόβιδες κλασικές φρεζάτες.
Ο Σωτήρης αγόρασε σκαρπέλα,πέτρα ακονίσματος, καί οδηγό γωνίας γιά νά ακονίζει τά σκαρπέλα.

Ωραίος, κι εγώ πήγα Ντέτσικα Δημήτρη (όπως σου είχα πει) και πήρα με ψωμάκι, και κλασικές φραζάτες torx και λαμαρινόβιδες, αύριο θα ποστάρω κι εγώ κάτι ψιλολόγια που πήρα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικα παιδια!!Γιωργη,οδηγοι για ακονισμα και ακονοπετρα ειναι τα εργαλεια του Σωτηρη!

αα κατάλαβα, ευχαριστώ Νίκο δεν τα ψιλο-κάτεχα αυτά (οδηγούς ακονίσματος)

Εγώ βρέθηκα κοντά στο κέντρο βίδας, δεν είχα πάει ποτέ, και πήγα να το δω πιο πολύ από περιέργεια. Μικρό μου φάνηκε, αλλά είχε ουρά (!) από κόσμο.

Πήρα και μερικά ψιλο-πράγματα ακόμα...

Πήρα να δοκιμάσω και αυτές τις ταμπακιέρες της στάνλευ. Ακόμα δεν μου γεμίζουν το μάτι, θα δείξει. Κυρίως αυτό το διαφανές πλαστικό στο πάνω μέρος είναι που δεν έχει καλό φινίρισμα, και δίνει την αίσθηση ότι θα σπάσει. Πάντως είναι μεγαλούτσικες (πιο μεγάλες από ότι περίμενα).

Να μην τις φοβάσαι τις εχω και εγώ και είναι άψογος.

Ε, τα έχουμε ξαναπεί. :flipout:
Βασικά ένας από τους λόγους που τις αγόρασα είναι ότι τις προτιμούν οι μάστορες του φόρουμ. Αφού είναι καλές για επαγγελματίες, σίγουρα κάνουν για ένα ερασιτέχνη μη μάστορα. Ο άλλος είναι ότι σφραγίζουν αεροστεγώς, και η αποθήκη μου που φυλάω τα εργαλεία μια υγρασία την έχει. Όχι ότι έχω σημάδια φθοράς σε κάτι (ακόμα), αλλά ίσως να είμαι πιο σίγουρος για αυτά που θα βάλω μέσα.

Βασικά έχω θέμα με τα αναλώσιμα των δρεμελ. Έχω πάρα πολλά, και τα βάζω πίσω στις συσκευασίες τους, οι οποίες πιάνουν χώρο. Αλλά αν δεν τα βάζω, ξεχνάω τι είναι τι...

Μεγειες-μεγειες τα νεα σας εργαλειο-αναλωσιμα,καναμε παλι το εργαλειο-οφθαλμολουτρο μας,αλλα μας ανοιξε και την ορεξη με τον αχνο-μαγειρα με τις πατατες,τα φασολακια,και τον αρακα ο Αθανασιος

Νικολα (osatosa) εχεις καμμια συνταγη για κανα καλο σπιτικο φοντανακι,που να γινεται στα γρηγορα ;:flipout:

Εγώ βρέθηκα κοντά στο κέντρο βίδας, δεν είχα πάει ποτέ, και πήγα να το δω πιο πολύ από περιέργεια. Μικρό μου φάνηκε, αλλά είχε ουρά (!) από κόσμο.

Πήρα και μερικά ψιλο-πράγματα ακόμα...

Πήρα να δοκιμάσω και αυτές τις ταμπακιέρες της στάνλευ. Ακόμα δεν μου γεμίζουν το μάτι, θα δείξει. Κυρίως αυτό το διαφανές πλαστικό στο πάνω μέρος είναι που δεν έχει καλό φινίρισμα, και δίνει την αίσθηση ότι θα σπάσει. Πάντως είναι μεγαλούτσικες (πιο μεγάλες από ότι περίμενα).

ε τι περίμενες να δεις, χώρο σαν το practiker ? καλό είναι, και καλές τιμές, και εξυπηρέτηση και έχει ότι είδος βίδας θέλεις σε χύμα.

Οι ταμπακέρες σου καλορίζικες, έχω μία της stanley με πιο μικρά κουτάκια απ τις δικές σου και είναι '' μανούλα '' (όπως λέει κι η διαφήμηση )

Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Παραλαβη της προηγουμενης βδομαδας, ενα προβολακι led απο τη 18βολτη σειρα της Ryobi.

Eχει 2 βραχιονες με λεντ εκ των οποιων ο ενας ειναι σταθερος και ο αλλος μπορει να γυριζει γυρω απο τον σταθερο. Εχει φωτεινοτητα 850 lumens. Μπορεις να αναψεις και τους δυο βραχιονες ειτε μονο τον ενα.
Ο φωτισμος ειναι πολυ καλος και η διαρκεια του ειναι απο δυο+ εως 6ξι ωρες αναλογα την μπαταρια που χρησιμοποιεις. Εχει διαφορα συστηματα για να τον κρεμασεις.
Μπορει να χρησιμοποιηθει σαν βολικο φωτιστκο πανω στον παγκο ειτε σαν προβολεας για δουλεια σε σκοτεινα σημεια. Απο amazon.de περιπου 60 ευρω. Υπαρχει και η εκδοση Hybrid που μπαινει και σε πριζα.

Στη φωτο αριστερα ο πανω βραχιονας ειναι αναμμενος, στην δεξια και οι δυο.

25299304973_daa49ac66a_c.jpg
25299304483_52dec28964_c.jpg

page021-1200x848.jpg