Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα δικά μου φοράνε στριγγάκι !!! -bye- :award:

Το οποιο περιμενουμε να εξετασουμε εξονυχιστηκα με framerate 1/1 λεπτο σε 4Κ αναλυση για να εκφρασουμε αποψη...αναμενουμε αναρτηση λινκ....

:flipout:

6τμχ
24ce37096188c728c485e1fbc4080d61.jpg

18τμχ
94719c733d9cea787ecec7e9ec4ee7bb.jpg

Κάτι ψιλοπράγματα και για μένα σήμερα..

Dewalt sds plus extreme 8X310 mm 6,38 euro

Dewalt sds plus extreme 10X310 mm 6,47 euro

τρυπάνια bosch πέτρας 10Χ300mm 3,71 euro

τρυπάνι bosch πέτρας 8Χ300mm 3.78 euro

δίσκος κοπής φ 230 2,60 euro

ξυλόβιδες ψωμάκι και λαμαρινόβιδες, όλες γύρω στα 3-4 euro

Από Ντέτσικα.

Ο μεταλλικός σγιγκτήρας τύπου G 6"ίντσες (15cm άνοιγμα) 15 euro από τον Καραϊσκο στη Σπύρου Πάτση.

τα ούπα (καμιά 20αριά) από Αφοι Μακρυνώρη πάλι στη Σπύρου Πάτση 25, δωρεάν παρακαλώ επειδή ήθελα 10 βίδες 18cm για torx 40 και το κουτί είχε άλλες τόσες,με ρώτησε αν τις ήθελα όλες για να μην του μείνουν μιας και δεν έχουν και πολύ ζήτηση και δέχτηκα.
Εννοείται βίδες και ούπα (Ιταλικά της Elematic ) χύμα

Το οποιο περιμενουμε να εξετασουμε εξονυχιστηκα με framerate 1/1 λεπτο σε 4Κ αναλυση για να εκφρασουμε αποψη...αναμενουμε αναρτηση λινκ....

:flipout:

Αν δεν μεσολαβούσε ο Eduarδος1 θα σού' λεγα και μάλιστα με Video HD 60fps / 1080p. (Sorry η Panasonic μου μέχρι εκεί τραβάει). Άς μή κολάζουμε τα μέλη μας όμως. Ας πάει και κανένας στον παράδεισο.

Καλορίζικα παίδες.

Για τα τρυπάνια νομίζω ότι οι τιμές είναι πολύ καλές.

Και οι δικές μου σημερινές παραλαβές σε Karcher κυρίως.

P60321_132325.jpg

Σακούλες για σκούπα: 13
Ακροφύσιο για καθαρισμό αυτοκινήτου (πατάκια): 16
Ακροφύσια για εσωτερικό καθαρισμό αυτοκινήτου (ταμπλό): 14
Καθαριστικό τζαμιών Karcher συμπυκνωμένο: 5

Και ένα Γιαπωνέζικο δέρμα αυτοκινήτου γιατί με τα τύπο Sonax μπούχτισα (κόστος περίπου 12 ευρώ).

Αν δεν μεσολαβούσε ο Eduarδος1 θα σού' λεγα και μάλιστα με Video HD 60fps / 1080p. (Sorry η Panasonic μου μέχρι εκεί τραβάει). Άς μή κολάζουμε τα μέλη μας όμως. Ας πάει και κανένας στον παράδεισο.

Kαι που μεσολαβησε, εσυ τον εγραψες κανονικα και συνεχιζεις. Την επομενη θα σβηνονται τα posts. Λυπαμαι.

Αν και υπαρχει υποκατηγορια στο φορουν για φακους το βαζω εδω .
φακουδακι fenix e12 28 απο batteries.gr .δυστυχως κατι επαθε το λαπτοπ (δεν μπαινει στα windows) και δεν μπορω να ανεβασω φωτο.

Kαλοριζικο Βασιλη. Καλη επιλογη, θα επεκταθω αργοτερα στον Fenix οταν θα εχω λιγο χρονο.

Oι φακοι ειναι εργαλεια δουλειας, καλως μπηκε εδω. Ιδιαιτερα οι φακοι κεφαλης που λυνουν χερια σε πολλες περιπτωσεις.

Ευχαριστω μιχαλη .ναι σωστα το ειπες εργαλειο δουλειας ,βρηκα και μια θηκη απο σουγιαδακι και θα μπει μεσα.θα το εχω πανω στην ζωνη στην δουλεια μαζι με το leatherman wave που με συντροφευει καθημερινα στη δουλεια αρκετα χρονια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αναμενω με αγωνια να επεκταθεις καθως γνωριζω οτι εισαι γνωστης των φακων λεντ αλλα και κατοχος αρκετων.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κάτι ψιλοπράγματα και για μένα σήμερα..

Ψιλαπράγματα αλλά το 50ρούλι δεν αργεί να πετάξει ! Καλοδούλευτα φίλε !

Γιωργο, μακαρι ολοι να γραφαμε τοσο αναλυτικα για τα καλουδια που παραλαμβανουμε!!!

Καλοριζικα σε ολους παιδες!!

Καλοριζικα παιδια!!

Σωτηρη καλα εκανες και εβαλες το λινκ με τις πληροφοριες της μασκας.

Νεκταριε, η knipex ειναι ασυναγωνιστη στα πενσοειδη. Εγω, στους μεγαλους κοφτες, σαν απιστος Θωμας που ειμαι, επρεπε να αγορασω και wiha και NWS για να κανω συγκριση.
Μια χαρα πενσες ειναι και αυτες, αλλα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα με τις knipex -σε ολη τη γκαμα τελικα.

Επαναλαμβανω οτι αυτο το νημα ειναι πολυτιμο!! Πηγη εμπνευσης και γνωσης για το τι κυκλοφορει!!