Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να σου πω την αληθεια, στην αρχη δεν μουβγεμισε το ματι ο cobolt. Εκοψα αρκετα πραματακια για δοκιμη και εγιναν αβιαστα. Να τονισω οτι οι κοπτικες ακμες ηταν βαμενες οι οποιες ξεβαψαν μετα τα πρωτα κοψιματα. Εκανα το τεστ του ηλιου μετα και παρατηρησα μια ελαχιστη αχτιδα να περναει στο σημειο των ακμων κοντα στο κεντρο περιστροφης.
Αυριο μεθαυριο εχω μια δουλεια που τον περιμενει πως και πως. Μετα θα βγαλω συμπερασμα σε θεμα κοπων, αντοχης ακμων αλλα και αντοχης στο πεδιο της δρασης. Το σιγουρο ειναινοτι δεν θα κουραστω να κοβω.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ψιλαπράγματα αλλά το 50ρούλι δεν αργεί να πετάξει ! Καλοδούλευτα φίλε !

Δεν λες τίποτα Αθανάση, αέρας έφυγε, ευχαριστώ !

Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά, να είστε καλά όλοι και να απολαμβάνετε στο Ζενίθ τα εργαλεία σας.

Κυριάκο-Μιχάλη, σας ευχαριστώ, προσπαθώ να σας μοιάσω βλέπετε.

Καλορίζικα και από μένα στους φίλους με τις καινούργιες τους παραλαβές ----> Νεκτάριος-Βασίλης-Σωτήρης-Παναγιώτης-Νίκος, μεγειές παιδιά

Καλορίζικες οι παραλαβές σας.

Σημερινή παραλαβή:

View attachment 125840

View attachment 125839

Δείχνει καλή κατασκευή. Θα δείξει...

http://www.aliexpress.com/item/HSC8...erminals-crimping-tools-multi/1442968963.html

Και εγώ ψάχνω ένα τέτοιο σε knippex. Στο κέντρο βίδας που ρώτησα δεν είχαν. Προτιμώ φυσικά κατάστημα εντός Ελλάδας, για να έχω και απόδειξη.

Μεγειες σε ολους
Νεκ αυτη η λεπτομερεια που αναφερες ειναι σημαντικη με το τεστ του ηλιου,ειμαι περιεργος μετα την εργασια σου αυριο αν η αχτιδα του ηλιου γινει μεγαλυτερη στο σημειο των ακμων κοντα στο κεντρο

Και εγώ ψάχνω ένα τέτοιο σε knippex. Στο κέντρο βίδας που ρώτησα δεν είχαν. Προτιμώ φυσικά κατάστημα εντός Ελλάδας, για να έχω και απόδειξη.

Υπολόγισε (αν βρεις) γύρω στα 100 ευρώπουλα μη σου πω και παραπάνω, εγώ μάλλον θα χτυπήσω κάτι παρόμοιο από εδώ http://www.banggood.com/0_08-6mm-Te...tlace-Ferrule-Crimper-Wire-Cord-p-981482.html θα δούμε..

Καλορίζικες οι παραλαβές σας.

Σημερινή παραλαβή:

View attachment 125840

View attachment 125839

Δείχνει καλή κατασκευή. Θα δείξει...

http://www.aliexpress.com/item/HSC8...erminals-crimping-tools-multi/1442968963.html

Αν μπορουσες κυρ Παναγιωτη να κανεις ενα αυστηρο τεστ , δοκιμη και αξιολογηση. Γιατι μοιαζει με το original, αλλα φοβαμαι για το αποτελεσμα!

Θα το κάνω Νεκτάριε όταν παραλάβω και τα ακροχιτώνια που παράγγειλα... Πάντως είναι στιβαρή κατασκευή.

Αν και υπαρχει υποκατηγορια στο φορουν για φακους το βαζω εδω .
φακουδακι fenix e12 28 απο batteries.gr .δυστυχως κατι επαθε το λαπτοπ (δεν μπαινει στα windows) και δεν μπορω να ανεβασω φωτο.

H Fenix ειναι απο τις καλυτερες και πιο αξιοπιστες εταιρειες παραγωγης φακων LED παγκοσμιως. Ειναι Κινεζικη οπως και αλλες μεγαλες εταιρεις φακων και ειναι η αγαπημενη μου μαρκα μαζι με την Νιtecore (Kινεζικη και αυτη).

To συγκεκριμενο φακουδακι ανηκει στην οικονομικη σειρα Ε (Εconomy) της Fenix και κατα την γνωμη μου ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια του.

Η διαρκεια φωτισμου ειναι παρα πολυ μεγαλη και αυτο οφειλεται στο εξαιρετικο συστημα διαχειρισης ενεργειας του φακου. Δουλευει με 1 μπαταρια ΑΑ (επαναφορτιζομενη NiMH ειτε Αλκαλικη). Με τις επαναφορτιζομενες (πχ. Σανυο Eneloop -simply the best AA επαναφορτιζομενες) oι χρονοι διαρκειας ειναι μεγαλυτεροι απο μια αλκαλικη. Ο φακος ειναι πραγματικα αδιαβροχος και εχει κουμπακι on/off στο πισω μερος. Η φωτεινοτητα του ειναι αρκετα μεγαλη και εχει 3 πολυ χρησιμες σκαλες. Την υψηλη, την μεσαια και την χαμηλη. Στην χαμηλη η διαρκεια φωτισμου αγγιζει τις 40 ωρες ενω στην υψηλη την 1.5 ωρα (μεγαλοι χρονοι για φακο που δουλευει με 1χΑΑ). Αλλοι παρομοιοι φακοι εχουν μεγαλυτερη φωτεινοτητα αλλα μικροτερους χρονους λειτουργιας. Η Fenix δινει περισσοτερο εμφαση στον χρονο λειτουργιας με τις μπαταριες διατηρωντας παραλληλα ενα υψηλο επιπεδο φωτεινοτητας, σκεπτικο που το σεβομαι απολυτα και το προτιμω.

Το υλικο και η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια.

Το μονο που λειπει ειναι ενα pocket clip για να μπορεις να τον γατζωνεις στην τσεπη/ζωνη σου αν χρειαστει.
Αυτος ειναι ο Fenix E12
fenix-e12.jpg

Ευχαριστω μιχαλη ωραια αναλυση!!
Οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ ειχα μια θηκη απο ενα σουγιαδακι και ταιριαξε κουτι μεσα ωστε να τον εχω παντα μαζι μου στην δουλεια μαζι με το απολυτο εργαλειο που εχω παρει ποτε και μου εχει λυση τα χερια παμπολλες φορες το leatherman wave.

Ναι κυριακο δεν υπαρχει !!! Δεν μπορω να θυμιθω ποσες φορες με εχει σωσει σε δυσκολες καταστασεις π.χ κεαπ(κεντρο εκπαιδευσεως ανορθοδοξου πολεμου) εκει τα λατρεψα και το ταλαιπωρησα οσο δεν παει .

Ευχαριστω μιχαλη ωραια αναλυση!!
Οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ ειχα μια θηκη απο ενα σουγιαδακι και ταιριαξε κουτι μεσα ωστε να τον εχω παντα μαζι μου στην δουλεια μαζι με το απολυτο εργαλειο που εχω παρει ποτε και μου εχει λυση τα χερια παμπολλες φορες το leatherman wave.

Tα πολυεργαλεια/σουγιαδακια ειναι πολυτιμα. Απο μικρος μαζευα, μου εφερνε ο πατερας μου, και εχω παρα πολλα victorinox και leatherman.
Εχω κανει αρκετα reviews για πολλα leatherman και Victorinox στο νημα με τα πολυεργαλεια.

Εγω εχω παντα κοντα μου τον Victorinox Champ, μιλαμε πανω για πανω 20 χρονια και ειναι σαν καινουργιος με ελαχιστη συντηρηση.

Tα πολυεργαλεια/σουγιαδακια ειναι πολυτιμα. Απο μικρος μαζευα, μου εφερνε ο πατερας μου, και εχω παρα πολλα victorinox και leatherman.
Εχω κανει αρκετα reviews για πολλα leatherman και Victorinox στο νημα με τα πολυεργαλεια.

Εγω εχω παντα κοντα μου τον Victorinox Champ, μιλαμε πανω για πανω 20 χρονια και ειναι σαν καινουργιος με ελαχιστη συντηρηση.

Και εγώ τον έχω τον Champ εδώ και 10 χρόνια περίπου.
Από εμένα έφαγε πολύ ξύλο αλλά ακόμα ζει!!!

Ναι κυριακο δεν υπαρχει !!! Δεν μπορω να θυμιθω ποσες φορες με εχει σωσει σε δυσκολες καταστασεις π.χ κεαπ(κεντρο εκπαιδευσεως ανορθοδοξου πολεμου) εκει τα λατρεψα και το ταλαιπωρησα οσο δεν παει .

Kαι ομως υπαρχει ενα πολυεργαλειο το οποιο ειναι καλυτερο απο το χρησιμοτατο wave, το victorinox swisstool spirit. http://www.victorinox.com/global/en...ives/SwissTools/SwissTool-Spirit-X/p/3.0224.L

Bασιλη, αν ποτε κανεις συγκριση ποιοτητας και κατασκευης ειναι σχεδον σαν μερα με τη νυχτα. Moνο η συλλεκτικη εκδοση wave πλησιαζει την ποιοτητα του victorionox. Aν δεν τα ειχα και τα δυο δεν θα το πιστευα, και ομως ετσι ειναι.

Μιχάλη τι συντήρηση μπορεί να γίνει σ'αυτα? Έχω ένα victorinox πάνω από 30 χρόνια, τώρα τελευταία είναι δύσκολο το άνοιγμα κάποιων εργαλείων. Να το λουσω στο wd 40?

Αυτα τα πολυεργαλεια περνανε απο ελεγχο πχ αεροδρομιου?

Ειχα ενα σουγιαδακι με ξυλο και μου το βρηκαν οταν παρουσιαστηκα στο ΚΕΠΒ στη θηβα.:damnyou:

Ναι εχω δει το victorinox σε συναδελφο και ειναι κορυφαιο απλα το αμερικανικο px(στρατιοτικο πρατηριο) που το ειχα παρει στο κοσσοβο δεν ειχε victorinox.θυμαμαι ειχα παρει και ενα gerber και ενα leatherman souper tool καθως τα ειχαν 60% φθηνοτερα απ την ελλαδα.το souper tool εσπασε προσπαθοντας να κοψω κονσερτινα το gerber το εδωσα δωρο και εμεινα με το wave επι 16 χρονια τωρα.