Tι παραλάβαμε σήμερα..

Nικο το βλεπεις βολικο και σταθερο το παγκακι για το ρουτερ?

Το πιανει οπως πρεπει το εργαλειο? Γιατι ολη η ουσια ειναι η σταθεροτητα/ασφαλεια που προσφερει ο ετοιμος παγκος εναντι της ιδιοκατασκευης.

Το καλοβλεπα και εγω παλια, αλλα τελικα πηρα το proxxon, βαση και εργαλειο σε ενα, λογω των μικρων απαιτησεων μου σε ρουτερ παγκου.

Nικο το βλεπεις βολικο και σταθερο το παγκακι για το ρουτερ?

Το πιανει οπως πρεπει το εργαλειο? Γιατι ολη η ουσια ειναι η σταθεροτητα/ασφαλεια που προσφερει ο ετοιμος παγκος εναντι της ιδιοκατασκευης.

Μέγα λάθος.
4 λαμακια ?????

Κυριάκο, εάν θυμάμαι καλά τότε που το κοίταγα για να είναι universal σε όλα τα ρούτερ έχουν υιοθετήσει αυτή την λύση, αλλά τα παιδιά που το πήραν σύντομα θα έχουν ασφαλή συμπεράσματα να μας πουν.

Μέγα λάθος.
4 λαμακια ?????

Μεγα λαθος?
και 14 λαμακια να βαλει ενας ερασιτεχνης, αν το εργαλειο δεν κατσει σταθερα η σωστα για 2-3 μοιρες, για καποιο λογο, τον ηπιαμε... Μιλαμε για ρουτερ, οχι για σεγακι.

Το ρούτερ πρέπει να βιδωθεί στην βάση ή στον πάγκο αν δεν υπάρχει βάση.Το ίδιο ισχύει και για το δισκοπρίονο.
Λύσεις με λαμάκια ή ξυλάκια κλπ που βλέπω είναι επικίνδυνες.
Τα εργαλεία που αποφασίζεις να βάλεις σε πάγκο ...τα ξεχνάς δεν είναι για εύκολο βάλε - βγάλε.
Γνώμη μου χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να έχω φτιάξει κάτι παρεμφερές ακόμα.

Σημερινη παραλαβη απο toolshouse και e shop .gr .
οι ταμπακιερες απλα εξαιρετικες για την τιμη τους 5.5 ευρω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστω κυριακο.

Ναι νικο αν και νομιζω ο δημητρης weather που το εχει και το δουλεψε ειπε καλα λογια.