Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μερικα εξτραδακια για τη σπαθα.Ειναι αυτές εδώ:
http://www.amazon.com/Assorted-SCRA...psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00 στα 30 .

View attachment 125886

Με παραξενεψε το μεγαλο παχος και βαρος που εχουν σε σχεση με κανονικες:

View attachment 125888
Πιστευω να κανουν δουλιτσα σε κατι σκουριασμένα καγκελα

View attachment 125887

Σπάτουλες είναι αυτά?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιάννη αν δεν σου είναι κόπος κάνε μία ερώτηση αν θα ξαναφέρει σε αυτήν την τιμή.
Όποτε μπορείς φυσικά! :)
Νίκο Τελικά πέρασα και ρώτησα σήμερα! Μου είπε στα 50 και αν θελήσω να του πω να παραγγείλει γιατί δεν έχει ετοιμοπαράδοτο!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νίκο Τελικά πέρασα και ρώτησα σήμερα! Μου είπε στα 50 και αν θελήσω να του πω να παραγγείλει γιατί δεν έχει ετοιμοπαράδοτο!

Ευχαριστώ για την Ενημέρωση Γιάννη.
Πως σου φάνηκε το εργαλείο εσένα?
Κάνει δουλειά?

καθώς και 2 βασικά "στοιχεία" για οικιακό reballing.
flux gel topnik & solder ball 0.6..σύνολο αγοράς 21 ευρώ

Αλεξη (Κωστα) τι ειναι reballing; (Κατα το Αλεξη τι ειναι παταρι; )
Η εξελιξη του τριχλωριουχου σιδηρου και του μαρκαδορου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ για την Ενημέρωση Γιάννη.
Πως σου φάνηκε το εργαλείο εσένα?
Κάνει δουλειά?
Αν και για πρώτη φορά δουλεύω τόσο μικρό... είναι πολύ καλό! Στρογγύλεψα τις γωνίες από τη ραφιέρα για γλάστρες που είχα κάνει και η δουλειά έγινε με ιδιαίτερη ευκολία! Το μεγάλο Ρουτερ δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά λόγο όγκου!

Αλεξη (Κωστα) τι ειναι reballing; (Κατα το Αλεξη τι ειναι παταρι; )
Η εξελιξη του τριχλωριουχου σιδηρου και του μαρκαδορου;
Οταν σε καποια ηλεκτρονικη πλακετα εχει ξεκολλησει καποιο chip , οπως συνηθως συμβαινει στις gpu των laptop , τις κανουν reballing. Δηλαδη ξανακολλανε το chip σωστα με αυτη τη διαδικασια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν και για πρώτη φορά δουλεύω τόσο μικρό... είναι πολύ καλό! Στρογγύλεψα τις γωνίες από τη ραφιέρα για γλάστρες που είχα κάνει και η δουλειά έγινε με ιδιαίτερη ευκολία! Το μεγάλο Ρουτερ δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά λόγο όγκου!

Γιάννη θα δω αν θέλει και κανένας γνωστός και θα σου στείλω μύνημα αν είναι για να κανονίσουμε τα περαιτέρω.
Ευχαριστώ και πάλι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιάννη θα δω αν θέλει και κανένας γνωστός και θα σου στείλω μύνημα αν είναι για να κανονίσουμε τα περαιτέρω.
Ευχαριστώ και πάλι!
OK. .. ότι θέλεις. ..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι θες να κάνεις και έκανες τέτοια πατέντα?

Δεν εκανα πατεντα αλλα τις πηρα ετοιμες(εβαλα λινκ). Υπαρχουν κ σε αλλα σχηματα.
Γι αρχη θα ξυσω κατι καγκελα για να δουμε τι κανουν. Σε μια μικρη δοκιμη που εκανα παντως ξυριζουν

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν εκανα πατεντα αλλα τις πηρα ετοιμες(εβαλα λινκ). Υπαρχουν κ σε αλλα σχηματα.
Γι αρχη θα ξυσω κατι καγκελα για να δουμε τι κανουν. Σε μια μικρη δοκιμη που εκανα παντως ξυριζουν

Οκ αλλά νομίζω ότι θα σε κουράσουν γιατί για να πατάς την σκανδάλη θα πρέπει να εχει γυρτό το εργαλείο...

Ιδανικο για τετοια χρηση ειναι το πολυεργαλειο τυπου Dremel/bosch GOP με τα αναλογα εξαρτηματα, σπατουλες και τριβεια. Η ρυθμιση ταχυτητας που σου δινει παιζει σημαντικο ρολο.
Ετσι καθαρισα ταχιστα τα καγκελα της ταρατσας μου πριν κανα τριαρι χρονια.

Η χρηση του του εξαρτηματος σπατουλας στην σεγα ειναι ανορθοδοξη και απαιτειται προσοχη στην ομαλη χρηση για να μην προκειψουν προβληματα στον αξονα του εργαλειου.
Αλλο η κοπη ξυλου (ομοιομορφη αντισταση) και αλλο το σπατουλαρισμα που ενεχεται να προκυψει ανομοιομορφη και ισχυρη αντισταση αν η σπατουλα βρει 'τοιχο'.

Παντως αυτο το εξαρτημα θα το ηθελα να υπαρχει στο 'οπλοστασιο' μου :))

Kαλοριζικο Ευγγελε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οκ αλλά νομίζω ότι θα σε κουράσουν γιατί για να πατάς την σκανδάλη θα πρέπει να εχει γυρτό το εργαλείο...

Να πω την αληθεια δε με κουρασε στο κρατημα, οσο το να κραταω πατημενη μονιμα τη σκανδαλη.Κραδασμοι δεν υπηρχαν ουτε τινάγματα.
Θα προτιμουσα να εχει διακοπτη σαν τις σεγες να την κραταει μονιμα, αλλα βεβαια για λογους ασφαλειας δεν υπαρχει. Ισως ενα tire up βοηθησει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ιδανικο για τετοια χρηση ειναι το πολυεργαλειο τυπου Dremel/bosch GOP με τα αναλογα εξαρτηματα, σπατουλες και τριβεια. Η ρυθμιση ταχυτητας που σου δινει παιζει σημαντικο ρολο.
Ετσι καθαρισα ταχιστα τα καγκελα της ταρατσας μου πριν κανα τριαρι χρονια.

Η χρηση του του εξαρτηματος σπατουλας στην σεγα ειναι ανορθοδοξη και απαιτειται προσοχη στην ομαλη χρηση για να μην προκειψουν προβληματα στον αξονα του εργαλειου.
Αλλο η κοπη ξυλου (ομοιομορφη αντισταση) και αλλο το σπατουλαρισμα που ενεχεται να προκυψει ανομοιομορφη και ισχυρη αντισταση αν η σπατουλα βρει 'τοιχο'.

Παντως αυτο το εξαρτημα θα το ηθελα να υπαρχει στο 'οπλοστασιο' μου :))

Kαλοριζικο Ευγγελε!

Σ ευχαριστω! Οντως, εκαστο στο ειδος του, αλλα επειδή την ηθελα και για τον κηπο κλπ. την προτιμησα από καποιο πολυεργαλειο.Για το σπιτι εχω άλλο.
Παντως επειδή αυτές οι σπάτουλες είναι αρκετα στιβαρες και δε λυγιζουν ευκολα, δε χρειαζεται μεγαλη πιεση.
Με ένα απλο ακούμπημα τα μαζεψε όλα χωρις να ταλαιπωρηθεί ο μηχανισμος.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν το 'λεγες οτι θα τα πάρεις να παρω και εγώ ένα σετ που ήθελα?
Καλορίζικα!!
Περιμένω πότε θα κάνουμε καμια ομαδική απο amazon να πάρω 2-3 πραγματάκια..