Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

[/COLOR said:
Παρελαβα προ ημερων την 3M 6200 με φιλτρα χημικων.
$(KGrHqFHJ!0FGm-u1GUwBRwUhzSYFw~~60_57.JPG

Η μασκα κανει εξαιρετικη δουλεια.

Προχθες ολοκληρωσα ενα επιπλο για βινυλια απο κοντρα πλακα θαλασσης και οταν επιασα να το βαψω δακρυσαν τα ματια μου απο την οσμη.

Το δευτερο χερι το περασα φορωντας αυτη την μασκα της 3Μ.
Δε καταλαβα τπτ!!!

Αξιζει τα χρηματα της στο 200%

Πολύ καλή αγορά!
Μαζί με τα γυαλιά ασφαλείας και τις ωτοασπίδες είναι τα πιο απαραίτητα εργαλεία.

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μαστορια αμα δειτε καμια συλλογη απο βιδακια μινι, τυπου Μ1-Μ2 , απο Ελλαδα, σφυριχτε το μου πληζ...

Ναι Γιωργο, δεν ειχα ποτε τοσο αποτελεσματικη μασκα.
Το καταλαβα οταν εβαψα το επιπλο λογο κρυου σε κλειστο χωρο με ανοιχτη πορτα με απλη μασκα σκονης.
Το επομενο χερι με αυτη την μασκα δεν μυρισα καν χρωμα!!!

Ψαχτειτε και απο το e-bay!!!
Απλα προσοχη επειδη κυκλοφορουν και απομιμισεις!
Θα βρω να σας στειλω που διαφερουν!

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

θελω κι'εγω μια μασκα αλλα αυτη μου φαινεται λιγο μεγαλη.
κατι τετοιο δεν θα μου κανει δουλεια.

http://www.ebay.com/itm/221570127359?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

πιο πολυ για σκονη,κοψιμο τοιχου με τροχο κτλ.
εχει και με ορθογωνιο φιλτρο μπροστα δεν καταλαβαινω την διαφορα.

http://www.ebay.com/itm/GJFH09-3M-3...501483?pt=Model_RR_Trains&hash=item3a954615eb

Δεν ειναι μεγαλη καθολου και με το συτημα στηριξης στο κεφαλι δε καταλαβαινεις πως την φορας!
Επισης μπορεις να βαλεις διαφορα φιλτρα επανω οποτε ειναι πολυ ευελικτη για να σε καλυψει σε ολα.

Βαζοντας της αυτα τα φιλτρακια θα κανεις δουλεια και θα ειναι και πιο μικρη!!!!
These economical filters have a 95 filtration rating and are suitable for welding,grinding and sanding.
The reason is that the extremely fine filtration traps all but the most minuscule particles. So our customers use them to protect against lead dusts in particular, as well as a host of other dusts, allergens and fumes. The filters are extremely light weight, flexible and they fit tight against the mask, all of which makes wearing this type of mask a bit more comfortable.

http://www.ebay.com/itm/Free-Shippi...509?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8185a945

$_12.JPG

Μετά την αποτυχία των ρουτερ Μπιτ του E-shop τα πήγα πίσως και με το πιστωτικό παράγγειλα ένα από τα πλέον χρήσιμα και αππτελεσματικα μικρά της αγοράς!!!!
Ένα τριβειο χούφτες Einhell!!!!!
Έχω ένα το ίδιο και είναι μανούλα σε επεξεργασία ξύλου λεπτοδουλιες στενά σημεία και γωνίες!!!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Einhell TH-0S 1016.
05034460610-o1.jpg

Μετά την αποτυχία των ρουτερ Μπιτ του E-shop τα πήγα πίσως και με το πιστωτικό παράγγειλα ένα από τα πλέον χρήσιμα και αππτελεσματικα μικρά της αγοράς!!!!
Ένα τριβειο χούφτες Einhell!!!!!
Έχω ένα το ίδιο και είναι μανούλα σε επεξεργασία ξύλου λεπτοδουλιες στενά σημεία και γωνίες!!!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Einhell TH-0S 1016.
05034460610-o1.jpg

Κυριάκο Θέλω να πάρω ένα. Έλεγα για το B&D.Αυτό είναι αξιόπιστο γιατί δεν εχω καμία εμπιστοσυνη στην Einhell...?

Εχει κόστος 23 ευρώ και είναι τα διπλά watt απο το Black and Decker mouse!
Εχω 3 τριβεια που είναι της Einhell μεταξυ αλλων της Bosch και της B&D και δεν έχω αντιμετωπισει κανένα πρόβλημα!!!!
Ειδικά ένα μεγάλο εκκεντρο που έχει δε μασάει πουθενά!!!!!

Last edited:
Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

ναι και εγω ενα EINHELL παλμικο το εχω λιωση τριβωντας παρετινα αρκετα μετρα στο σπιτι και δεν καταλαβε τιποτα.

Για τον φιλο Αριστιδη και οποιον αλλον φιλο μπορει να ενδιαφερεται παραθετω τα λινκ απο το ebay οπου αγορασα την μασκα και τα ανταλλακτικα φιλτρα!

Ο συγκεκριμενος πωλητης αναφερει τι πρεπει να προσεχθει σε μια 3Μ μασκα ωστε να αποφευχθουν οι φτηνες απομιμισεις της.
http://www.ebay.co.uk/itm/3M-6200-7...=UK_BOI_ProtectiveGear_RL&hash=item2ecc085775

46c1470d-9df9-d18e-1b6d-a10ad6c3ebbd.jpg

6f314fe8-62e9-e05b-17a1-5460de310dcd.jpg

4779690f-e3c6-0b0c-197f-b6cb2294da40.jpg

b530ee56-7426-ef65-fa83-5c1d5810bed3.jpg

Και εδω τα ανταλλακτικα!

http://www.ebay.co.uk/itm/10pcs-1bo...=UK_BOI_ProtectiveGear_RL&hash=item2c7d1fff61

http://www.ebay.co.uk/itm/201080308386?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Εγω μεσα στις ημερες αυτες θα παραγγειλω ακομη μια για την Χιο και τα ραντισματα σε αμπελια και δεντρα!

Κυριάκο Θέλω να πάρω ένα. Έλεγα για το B&D.Αυτό είναι αξιόπιστο γιατί δεν εχω καμία εμπιστοσυνη στην Einhell...?

Το πήρα και εγώ καλό μου φαίνεται...

Πάντως δεν πιστεύω οτι η B&D (στα τωρινά της μοντέλα) ειναι καλύτερη από την Einhell..

Μολις αξιωθηκα και περασα να παρω τους σφικτηρες εκ Λαμιας...

εχοντας περιεργαστει και αλλους επωνυμους και μη...και με μια μικρη μικρη δοκιμη που εκανα στον 90αρι σε τερμα σφηξιμο μπορω να πω οτι ειναι αριστοι...επισης εχουν αρκετο πατημα ωστε να δουλεψουν σωστα και να μην μαρκαρουν το ξυλο που θα πιασουν...
Το ενα ακρο αφαιρειτε και γυριζει αναποδα ωστε να χρησιμοποιηθει και σαν αποστατης οχι μονο σφηκτηρας...
Επισης το κουμπι απασφαλισεις δουλευει με σχετικα μικρη δυναμη αρα και για αυτο δεν τιθεται θεμα...
το συστημα αναστροφης του ακρου (δλδ αλλαγη απο σφηκτηρα σε απαοστατη) ΔΕΝ ειναι το ποιο γρηγορο (πχ IRWIN) αλλα μιλαμε για 3ευρω σφηκτηρα μην ειμαστε παραλογοι...

ΔΕΝ τους εχω δοκιμασει στην πραξη (μιας και τους εφερα στην δουλεια...) αλλα τους τερματισα με πολυ δυναμη οπως την ιδια δοκιμη ειχα κανει και σε οσους αλλους δοκιμασα στα καταστηματα...

Σιγουρα ας πουμε οι Irwin ειναι ανωτεροι...αλλα και η τιμη τους ξεφευγει...

ΑΠο την εως τωρα πολυ μικρη δοκιμη που εκανα...μπορω να πω οτι ΔΕΝ υπαρχει λογος καποιος να μην τους παρει...

Ωραια!!!!
Οποτε θετω προτεραιοτητα για το πλεοναζον αποθεμα!!!!!!

Γιωργο να δω που θα βρουμε ανταλλακτικα γυαλοχαρτα τωρα.....

Ψαχνωντας στο διαδικτυο δεν βρηκα πουθενα.
παραγγειλα 2+2 συσκευασιες σε ενα φιλο με εργαλει στον Πειραια που ειπε πως μπορει να μου βρει αλλα να δουμε κοστος.
Ξερω επισης πως κανουν και απο το μικρο της Bosch με την διαιρουμενη επιφανεια αλλα ειναι πανακριβα στα 7 ευρω τα 5 τμχ!!!

Παντως μεχρι να ερθουν πηγα Leroy και πηρα DEXTER 2 ευρω σε σχημα Δελτα σε λιγο μεγαλυτερη διασταση.
οποτε θα παιξει ψαλιδισματακι...

Last edited:

Ελα ρε σύ, τα ίδια πήρα και εγω !!

Αλλα και να μην βρισκαμε θα "εσφαζα" μερικά απλά από αυτά που βγάζει κατα καιρους το Lidl...