Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Χρόνια πολλα ...
Σε κακομαθαινει η γυναικα σου...

Μου ηρθε σημερα και μενα το Χριστουγεννιατικο δωρακι, λιγο καθυστερημενα βεβαια και δεν ειμαι σπιτι να το χαρω.

Δισκοπριονο χειρος μπαταριας. Το μικρο 10βολτο Bosch GKS 10,8 V-Li. Το εχει σε πολυ καλη τιμη το κεντρο βιδας με L-BOXX!

3165140755825.jpg

Με μαξιμουμ βαθος κοπης τα 26μμ και 1.4 κιλα με τη μπαταρια ειναι το μικροτερο και ισχυροτερο δισκοπριονο μπαταριας που υπαρχει. Ρυθμιζεται για να κοβει και στις 45 μοιρες.
Αν και εχω αρκετες μπαταριες για την 10βολτη σειρα των μπλε εργαλειων της bosch, πηρα μια ενισχυμενη των 4Ah επειδη το συγκεκριμενο εργαλειο ρουφαει αρκετη ενεργεια.

Βιντεακι
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Χρόνια πολλα ...
Σε κακομαθαινει η γυναικα σου...

χαχαχ Είναι αμοιβαίο.... έχει και εκείνη το μικρόβιο οπότε κάνουμε παρέα τα μαστορέματα, βέβαια εκείνη δίνει την τελική πινελιά , είναι στο καλλιτεχνικό κομμάτι! :-)

Καλορίζικο Χιώτη, καλοδούλευτο ! Με το καλό να επιστρέψεις και να το χαρείς!

Σφηκτηρες tool4you on their way...!!!
θα γραψω γνωμη μετα την παραλλαβη...!!!

Εμεις σφικτηρες?????????

Πατριωτακι καλοταξιδο το εργαλειακι!!!
Κατι μου λεει πως επρεπε να ζεις στην λιλιπουπολη με τετοια συλλογη απο μικροσκοπικα εργαλειακια!
Χαχαχαχαχαχα

Γιαννη πολυχρονος φιλε με υγεια!
Καλοριζικο το δραπανο! Πολυ χρησιμο εργαλειο και μπραβο στην συζηγο για την ιδεα της!
Το εχω καταευχαριστηθει το δικο , προχθες μεχρι ρολο τορνου ειχε αναλαβει...

Εμεις σφικτηρες?????????

Φιλε Εντουρα καλημερα,

Απλα για να μην υπαρξη παρεξηγηση απο πλευρας μου, στην τελευταια προσπαθεια του Νικου (amsen) να παραγγειλει και για τους τρεις μας ειχε προβλημα λογω βαρους (20+κιλα) με ACS ή ΕΛΤΑ.
Τοτε του ειχα πει να βγαλει τους δικους μου ωστε τουλαχιστον να εξυπηρετηθειτε εσεις...με το σκεπτικο οτι μιας και θα ελειπα μεσα στις διακοπες ΔΕΝ θα μπορουσα ετσι και αλλιως να παραλαβω και του ειπα οτι θα παραγγειλω μετα τις διακοπες οπως και εκανα.

Ετσι μπορειτε με τον Νικο πλεον να παρετε μιας και τα κιλα πεφτουν απο τα 20 που ειναι το οριο της ACS (δεν θα ειναι και η δικη μου παραγγελια μεσα)...

Ευχαριστω,
Ευγενιος

Μου ηρθε σημερα και μενα το Χριστουγεννιατικο δωρακι, λιγο καθυστερημενα βεβαια και δεν ειμαι σπιτι να το χαρω.

Δισκοπριονο χειρος μπαταριας. Το μικρο 10βολτο Bosch GKS 10,8 V-Li. Το εχει σε πολυ καλη τιμη το κεντρο βιδας με L-BOXX!

3165140755825.jpg

Με μαξιμουμ βαθος κοπης τα 26μμ και 1.4 κιλα με τη μπαταρια ειναι το μικροτερο και ισχυροτερο δισκοπριονο μπαταριας που υπαρχει. Ρυθμιζεται για να κοβει και στις 45 μοιρες.
Αν και εχω αρκετες μπαταριες για την 10βολτη σειρα των μπλε εργαλειων της bosch, πηρα μια ενισχυμενη των 4Ah επειδη το συγκεκριμενο εργαλειο ρουφαει αρκετη ενεργεια.

Happy Tool Year

η καλύτερα

Happy Blue Year

Υπερτιμημένες οι μπαταρίες 10.8 4.0Ah Μιχάλη σε τι τιμή την πήρες ?

Aγαπητε Γιαννη Χρονια σου πολλα!

and ....Ηappy Tool Year!! Μου αρεσε αυτο :))

Tην μπαταρια την πηρα απο το amazon.de .
Koστισε 52 ευρω, χωρις μεταφορικα αλλα πηρα και αλλα πραγματα. Τωρα ομως βλεπω οτι ΔΕΝ την στελλει Ελλαδα.

Δεν μου φαινεται οτι σε αυτη την τιμη των ~50 ευρω ειναι τοσο υπερτιμημενες οταν οι αντιστοιχες των 2.0Αh βρισκονται γυρω στα ~25 ευρω.
Παντως οσο και να κοστιζε, το να εχεις μια μπαταρια πανω στο εργαλειο αντι να κουβαλας δυο, ειναι καποιο σοβαρο πλεονεκτημα οπως και να το κανουμε.

Aγαπητε Γιαννη Χρονια σου πολλα!

and ....Ηappy Tool Year!! Μου αρεσε αυτο :))

Koστισε 52 ευρω, χωρις μεταφορικα αλλα πηρα και αλλα πραγματα. Τωρα ομως βλεπω οτι ΔΕΝ την στελλει Ελλαδα.

Δεν μου φαινεται οτι σε αυτη την τιμη των ~50 ευρω ειναι τοσο υπερτιμημενες οταν οι αντιστοιχες των 2.0Αh βρισκονται γυρω στα ~25 ευρω.
Παντως οσο και να κοστιζε, το να εχεις μια μπαταρια πανω στο εργαλειο αντι να κουβαλας δυο, ειναι καποιο σοβαρο πλεονεκτημα οπως και να το κανουμε.

Μέχρι χτές το Amazon.de είχε απόθεμα σε GBA 10,8 4.0Ah στην τιμή των 51,80 ευρώ με επιβάρυνση περίπου 1,5 ευρώ εάν την αγόραζες μαζί με άλλα αντικείμενα.

Η GBA 10,8 2Ah έχει τιμή 19,59 ευρώ, περίπου 6,5 ευρώ το κάθε στοιχείο, αφού έχει τρία άμα συμπεριλάβουμε και το περίβλημα στην τιμή.

Αρα μπαταρία GBA 18 4Ah που έχει 10 στοιχεία πρέπει να περιμένουμε μια τιμή γύρω στα 10x6.5=65 ευρώ => Amazon.de, GBA 18 4Ah

Με την παραπάνω λογική η GBA 10,8 4.0Ah που έχει 6 στοιχεία έπρεπε να κοστίζει 6x6,5=39 ευρώ περίπου ...

Μέχρι χτές το Amazon.de είχε απόθεμα σε GBA 10,8 4.0Ah στην τιμή των 51,80 ευρώ με επιβάρυνση περίπου 1,5 ευρώ εάν την αγόραζες μαζί με άλλα αντικείμενα.

Η GBA 10,8 2Ah έχει τιμή 19,59 ευρώ, περίπου 6,5 ευρώ το κάθε στοιχείο, αφού έχει τρία άμα συμπεριλάβουμε και το περίβλημα στην τιμή.

Αρα μπαταρία GBA 18 4Ah που έχει 10 στοιχεία πρέπει να περιμένουμε μια τιμή γύρω στα 10x6.5=65 ευρώ => Amazon.de, GBA 18 4Ah

Με την παραπάνω λογική η GBA 10,8 4.0Ah που έχει 6 στοιχεία έπρεπε να κοστίζει 6x6,5=39 ευρώ περίπου ...

Σωστος συλλογισμος αλλα ειναι παγια (και λογικη θα ελεγα) τακτικη τα καινοτομα/πρωτοποριακα προιοντα, ιδιαιτερα τον πρωτο καιρο, να πωλουνται ανατιμημενα.

Σωστος συλλογισμος αλλα ειναι παγια (και λογικη θα ελεγα) τακτικη τα καινοτομα/πρωτοποριακα προιοντα, ιδιαιτερα τον πρωτο καιρο, να πωλουνται ανατιμημενα.

Τo Stacking στις μπαταρίες δηλαδή το να στοιβάξεις περισσότερε μπαταρίες για να επιτύχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα δεν βλέπω τι καινοτόμο ή πρωτοποριακό παρουσιάζει πέραν ότι το συγκεκριμένο design δεν το παρουσίασε πρώτη η Bosch, να μου πεις για το wireless charging ναι είναι καινοτομία της Bosch για τα εργαλεία γιατί σαν ιδέα είναι πολύ παλιά, αφού για παράδειγμα είχα αγοράσει χτυπητήρι για φραπέ με ασύρματη φόρτιση πριν από 6-7 χρόνια (ίσως και περισσότερα) από supermarket …

Παντως επειδη βλεπω τις τιμες των μπαταριων αν δειτε αυτη την προσφορα εχει μπαταρια 4Αh και 2Αh μαζι με το GSR στα 150 .
Λεω να το παρω για τις μπαταριες , αν και χρειαζομουν το GDR.

Επειδη η διαφορα στην ροπη ειναι τεραστια, αν οντως χρειαζεσαι το GDR καλυτερα ΜΗΝ αγορασεις το πακετο μονο λογω των μπαταριων.
Την δουλεια του GSR, την κανει κουτσα στραβα και ενα κοινο δραπανοκατσαβιδο μπαταριας. Την δουλεια του GDR δεν την κανει κανενα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τo Stacking στις μπαταρίες δηλαδή το να στοιβάξεις περισσότερε μπαταρίες για να επιτύχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα δεν βλέπω τι καινοτόμο ή πρωτοποριακό παρουσιάζει πέραν ότι το συγκεκριμένο design δεν το παρουσίασε πρώτη η Bosch, να μου πεις για το wireless charging ναι είναι καινοτομία της Bosch για τα εργαλεία γιατί σαν ιδέα είναι πολύ παλιά, αφού για παράδειγμα είχα αγοράσει χτυπητήρι για φραπέ με ασύρματη φόρτιση πριν από 6-7 χρόνια (ίσως και περισσότερα) από supermarket …

Ναι μπορει να ειναι απλη η ιδεα, αλλα επειδη μιλαμε για εργαλεια, ποιο 10βολτο εργαλειο λιθιου στην πιατσα εχει βγαλει μπαταρια των 4Αω?

Χιωτη μια χαρη θελω.. Μετρα το δισκακι του δισκοπριονου που πηρες, τι παχος εχει; Δηλαδη τι αυλακι - κοψια κανει, και πες μου.. Επισης δοκιμασες μηπως αν κοβει mdf 19mm? αν κανεις δοκιμη πες μια γνωμη.

πριν 15-20 χρόνια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με ασύρματη φόρτιση

πόσες ώρες είχα φάει μικρός για να σκεφτώ πώς φορτίζει!

Δυστυχως, οπως προανεφερα, το εχω παραλαβει στην Αθηνα αλλα ειμαι εκτος Αθηνων. Δεν ξερω ποτε θα επιστρεψω.
Σιγουρα ομως θα το τεσταρω και θα μετρησω το δισκακι πoυ θες.

Αν θυμαμαι καλα ο δισκος ειναι 85μμ διαμετρο και παχους 1.1μμ. Βαθος κοπης 26.5μμ στις 90 μοιρες και 17μμ στις 45 μοιρες πλαγια κοπη.
Δεν βλεπω κανενα απολυτως θεμα σε κοπη MDF 19μμ εκτος αν εννοεις την καθαροτητα της κοπης με το συγκεκριμενο δισκακι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλή η τιμή που αγόρασες την μπαταριά της bosch.
4 αμπέρ μπαταρίες στα 10,8 βολτ έχει η milwaukee και η metabo.

http://www.milwaukeetool.eu/powertools/batteries-and-chargers/12-volt-batteries/m12-b4/
http://www.amazon.co.uk/Metabo-10-8...420899523&sr=8-13&keywords=metabo+4ah+battery

Σωστος, παρ'ολο που (νομιζω οτι) παρακολουθω τα εργαλεια της Milwakee, οντως το 4Αω μπαταριακι της, μου ξεφυγε!!

Τεραστιος ο κοσμος των εργαλειων τελικα :)

Πηγα χθες και πηρα το σετ με τα γερμανοπολύγωνα.. τωρα πως βρεθηκα εκει και πηρα τα κλειδια μη με ρωτατε καθολου.. :vollkommenauf: αλλου πηγαινα, και ξαφνικα βρεθηκα με τα κλειδια παραμασκαλα.. :nounder:

102529_01_f.jpg

Θα περάσω Δευτέρα νωρίς απο lidl για κάτι ψωνια και είμαι περίεργος εαν έμειναν απο το Σαββατο τα κλειδιά.