Χρόνια πολλα ...
Σε κακομαθαινει η γυναικα σου...
Εμεις σφικτηρες?????????
Μου ηρθε σημερα και μενα το Χριστουγεννιατικο δωρακι, λιγο καθυστερημενα βεβαια και δεν ειμαι σπιτι να το χαρω.
Δισκοπριονο χειρος μπαταριας. Το μικρο 10βολτο Bosch GKS 10,8 V-Li. Το εχει σε πολυ καλη τιμη το κεντρο βιδας με L-BOXX!
![]()
Με μαξιμουμ βαθος κοπης τα 26μμ και 1.4 κιλα με τη μπαταρια ειναι το μικροτερο και ισχυροτερο δισκοπριονο μπαταριας που υπαρχει. Ρυθμιζεται για να κοβει και στις 45 μοιρες.
Αν και εχω αρκετες μπαταριες για την 10βολτη σειρα των μπλε εργαλειων της bosch, πηρα μια ενισχυμενη των 4Ah επειδη το συγκεκριμενο εργαλειο ρουφαει αρκετη ενεργεια.
Aγαπητε Γιαννη Χρονια σου πολλα!
and ....Ηappy Tool Year!! Μου αρεσε αυτο)
Tην μπαταρια την πηρα απο το amazon.de .
Koστισε 52 ευρω, χωρις μεταφορικα αλλα πηρα και αλλα πραγματα. Τωρα ομως βλεπω οτι ΔΕΝ την στελλει Ελλαδα.
Δεν μου φαινεται οτι σε αυτη την τιμη των ~50 ευρω ειναι τοσο υπερτιμημενες οταν οι αντιστοιχες των 2.0Αh βρισκονται γυρω στα ~25 ευρω.
Παντως οσο και να κοστιζε, το να εχεις μια μπαταρια πανω στο εργαλειο αντι να κουβαλας δυο, ειναι καποιο σοβαρο πλεονεκτημα οπως και να το κανουμε.
Μέχρι χτές το Amazon.de είχε απόθεμα σε GBA 10,8 4.0Ah στην τιμή των 51,80 ευρώ με επιβάρυνση περίπου 1,5 ευρώ εάν την αγόραζες μαζί με άλλα αντικείμενα.
Η GBA 10,8 2Ah έχει τιμή 19,59 ευρώ, περίπου 6,5 ευρώ το κάθε στοιχείο, αφού έχει τρία άμα συμπεριλάβουμε και το περίβλημα στην τιμή.
Αρα μπαταρία GBA 18 4Ah που έχει 10 στοιχεία πρέπει να περιμένουμε μια τιμή γύρω στα 10x6.5=65 ευρώ => Amazon.de, GBA 18 4Ah
Με την παραπάνω λογική η GBA 10,8 4.0Ah που έχει 6 στοιχεία έπρεπε να κοστίζει 6x6,5=39 ευρώ περίπου ...
Σωστος συλλογισμος αλλα ειναι παγια (και λογικη θα ελεγα) τακτικη τα καινοτομα/πρωτοποριακα προιοντα, ιδιαιτερα τον πρωτο καιρο, να πωλουνται ανατιμημενα.
Tην μπαταρια την πηρα απο το amazon.de .
Koστισε 52 ευρω, χωρις μεταφορικα αλλα πηρα και αλλα πραγματα. Τωρα ομως βλεπω οτι ΔΕΝ την στελλει Ελλαδα.
Δεν μου φαινεται οτι σε αυτη την τιμη των ~50 ευρω ειναι τοσο υπερτιμημενες οταν οι αντιστοιχες των 2.0Αh βρισκονται γυρω στα ~25 ευρω.
Παντως οσο και να κοστιζε, το να εχεις μια μπαταρια πανω στο εργαλειο αντι να κουβαλας δυο, ειναι καποιο σοβαρο πλεονεκτημα οπως και να το κανουμε.
Τo Stacking στις μπαταρίες δηλαδή το να στοιβάξεις περισσότερε μπαταρίες για να επιτύχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα δεν βλέπω τι καινοτόμο ή πρωτοποριακό παρουσιάζει πέραν ότι το συγκεκριμένο design δεν το παρουσίασε πρώτη η Bosch, να μου πεις για το wireless charging ναι είναι καινοτομία της Bosch για τα εργαλεία γιατί σαν ιδέα είναι πολύ παλιά, αφού για παράδειγμα είχα αγοράσει χτυπητήρι για φραπέ με ασύρματη φόρτιση πριν από 6-7 χρόνια (ίσως και περισσότερα) από supermarket β¦
Τo Stacking στις μπαταρίες δηλαδή το να στοιβάξεις περισσότερε μπαταρίες για να επιτύχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα δεν βλέπω τι καινοτόμο ή πρωτοποριακό παρουσιάζει πέραν ότι το συγκεκριμένο design δεν το παρουσίασε πρώτη η Bosch, να μου πεις για το wireless charging ναι είναι καινοτομία της Bosch για τα εργαλεία γιατί σαν ιδέα είναι πολύ παλιά, αφού για παράδειγμα είχα αγοράσει χτυπητήρι για φραπέ με ασύρματη φόρτιση πριν από 6-7 χρόνια (ίσως και περισσότερα) από supermarket …
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλή η τιμή που αγόρασες την μπαταριά της bosch.
4 αμπέρ μπαταρίες στα 10,8 βολτ έχει η milwaukee και η metabo.
http://www.milwaukeetool.eu/powertools/batteries-and-chargers/12-volt-batteries/m12-b4/
http://www.amazon.co.uk/Metabo-10-8...420899523&sr=8-13&keywords=metabo+4ah+battery
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.