Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έφτασεεεεεε.......

View attachment 126287View attachment 126286View attachment 126285View attachment 126284View attachment 126283

Αγοράστηκε από τοπικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτη.

Πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές.

Στιβαρή κατασκευή και τέλεια ρυθμισμένο από το εργοστάσιο!

Αυτό που χρειάζεται άμεσα είναι δίσκος με περισσότερα δόντια.

Πατρίδα από ποιο μαγαζί το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται?

Κωστα φαινεται εξαιρετικο το δισκοπριονο σου!!!!
Καλοδουλευτο!!!

Μιχαλη φοβερη δουλεια ο φακος ειλικρινα δε το περιμενα.
Ποσα watt ειναι το led του?

Tα specs αναφερουν οτι οταν ο φακος συνδεεται με το ρευμα καταναλωνει 25w. Οταν λειτουργει με μπαταρια, το led καταναλωνει 20w.
Ο χρονος λειτουργιας με την μεγαλη μπαταρια ειναι 4 ωρες και με την μικρη 1.5 ωρα.

Οπως ειπα και πριν, ειναι κριμα που δεν εχει και μια μικρη σκαλα (στα 10w πχ) για οικονομια στον χρονο, καθως η φωτεινοτητα του στο μαξιμουμ ειναι παρα πολυ μεγαλη.

Tα specs αναφερουν οτι οταν ο φακος συνδεεται με το ρευμα καταναλωνει 25w. Οταν λειτουργει με μπαταρια, το led καταναλωνει 20w.
Ο χρονος λειτουργιας με την μεγαλη μπαταρια ειναι 4 ωρες και με την μικρη 1.5 ωρα.

Οπως ειπα και πριν, ειναι κριμα που δεν εχει και μια μικρη σκαλα (στα 10w πχ) για οικονομια στον χρονο, καθως η φωτεινοτητα του στο μαξιμουμ ειναι παρα πολυ μεγαλη.

Με ενθουσίασε το γεγονός οτι έχει και ρευμα και μπαταρία. Ειναι τρομερή καινοτομια γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται να κουβαλας 2 πραγματα σε δουλείες. Ας το παω ενα βήμα παραπέρα ομως και να ρωτήσω μπας και φορτίζει και τις μπαταριες οταν ειναι στο ρευμα? ;) Γιατι αν το εκανε και αυτο θα ηταν πραγματικά το κάτι άλλο!

Αν δεις την φωτο παραπανω, δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα επανω και την μπαταρια και το καλωδιο ρευματος.

Oντως ειναι μια παρα πολυ χρησιμη καινοτομια σε εργαλεια μπαταριας και η Ryobi την εχει ηδη εφαρμοσει σε φακους, ανεμιστηρες και εργαλεια κηπου. Ελπιζω να επεκτεινει την γκαμα που ειναι δυνατον.

Παντως για επαγγελματιες (και οχι μονο) ο 10βολτος φακος/προβολεας της μπλε σειρας bosch ειναι κορυφη. Και μικρος (τσεπης σχεδον) και ισχυρος.

xFL12,P283,P29.png.pagespeed.ic.ZA4C_HUdHv.png

Αυτο το bosch χρησιμοποιώ και ένα μεγαλύτερο 18v της Dewalt. Ελπίζω μελλοντικα να ακολουθησουν την ryobi. Ευχαριστώ πολυ!

Το όνειρο κάθε DIYer ένα καλό παγκοπρίονο. Ωραίο και από σοβαρή εταιρεία. Καλορίζικο και καλοδούλευτο Κώστα.
Εμάς δεν βγαίνει το budget. (Προς το παρών;;;)
Μιχάλη οι φακοί σου μαγεία. Με το καλό να παραλάβεις και καινούργια...

Παρεληφθη σημερα και το κολωνατο δραπανο της Bosch μετα απο 3 ανεπιτυχεις προσπαθειες παραδοσης... Ας ειναι καλα τα παιδια στο κεντρο βιδας!
Αρχικη δοκιμη το Πασχα (και με διαφορα bits για routing, sanding, drilling) αλλα να δουμε ποτε θα το χαρω σε δουλεια. Moνο απο μακρυα θα το βλεπω για καιρο μου φαινεται.:))

368608.png

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρεληφθη σημερα και το κολωνατο δραπανο της Bosch μετα απο 3 ανεπιτυχεις προσπαθειες παραδοσης... Ας ειναι καλα τα παιδια στο κεντρο βιδας!
Αρχικη δοκιμη το Πασχα (και με διαφορα bits για routing, sanding, drilling) αλλα να δουμε ποτε θα το χαρω σε δουλεια. Moνο απο μακρυα θα το βλεπω για καιρο μου φαινεται.:))

Ωραίο εργαλείο. Να δω τι θα πρώτο προλάβεις το Πάσχα...

368608.png

Αυτά είναι εργαλεία, Super και λαχταριστά, καλοδούλευτο Μάϊκ !

368608.png
Μεγεια!Ηλεκτρονικες στροφες και οχι ιμαντα βλεπω.

Μπορεις να τα νοικιαζεις κιολας οσα εργαλεια εχεις στην Ελλαδα αν λυπασαι να καθονται :p

Last edited:
Γιωργο να σου πω ενα μεγαλο μπραβο που σε ολα τα quotes βαζεις spoiler!

Μακαρι να το καναμε ολοι ιδιως στα ποστς που εχουν απειρες φωτο και επαναλαμβανονται.

Πως γινεται το spoiler? Για πες οδηγιες, ιδεα δεν εχω!! :))

Eυχαριστω για τις ευχες!

Μεγεια!Ηλεκτρονικες στροφες και οχι ιμαντα βλεπω.

Μπορεις να τα νοικιαζεις κιολας οσα εργαλεια εχεις στην Ελλαδα αν λυπασαι να καθονται :p

χαχα δεν εχεις αδικο. Η αληθεια ειναι οτι δεν λυπαμαι τα εργαλεια που καθονται. Εμενα λυπαμαι που δεν τα χαιρομαι ακομα :)))

Γιωργο να σου πω ενα μεγαλο μπραβο που σε ολα τα quotes βαζεις spoiler!

Μακαρι να το καναμε ολοι ιδιως στα ποστς που εχουν απειρες φωτο και επαναλαμβανονται.

Πως γινεται το spoiler? Για πες οδηγιες, ιδεα δεν εχω!! :))

Eυχαριστω για τις ευχες!

ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια.
Πατώντας το τελευταίο εικονίδιο που είναι ένα τρίγωνο κίτρινο με ένα S στο κέντρο είναι το spoiler
Πατώντας το λοιπόν εμφανίζεται αυτό --->
ανάμεσα στις δύο λέξεις spoiler βάζεις αυτό που θες να κρύψεις (έχεις ήδη κάνει Copy-paste την εικόνα ή το κείμενο)