Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα τα μικρουλια knipex!

Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα και το μικρο ψαλιδι (βγαινει και σε μεγαλυτερο) γενικης χρησης http://www.amazon.de/95-05-140-Komb...ue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Knipex-95-05-140.jpg

Επισης και το μικρο ψαλιδακι για καλωδια και οχι μονο

KPX9505155.JPG

Kαλοριζικα τα μικρουλια knipex!

Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα και το μικρο ψαλιδι (βγαινει και σε μεγαλυτερο) γενικης χρησης
http://www.amazon.de/95-05-140-Komb...ue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Knipex-95-05-140.jpg
Επισης και το μικρο ψαλιδακι για καλωδια και οχι μονο

Το πρώτο τι είναι λαμαρινοψάλιδο ;

Καλορίζικα τά μυτοτσίμπιδα καί καλοδούλευτα

Φίλε Μιχάλη τό απόλυτο εργαλείο παρέλαβες,καλορίζικο και καλοδούλευτο,μού αρέσουν οι ηλεκτρονικές στροφές,τό μικρό βάρος μόλις 12 κιλά έναντι 20 plus τών υπολοίπων κολωνάτων δράπανων,τό πρωτοποριακό σύστημα μέγγενης,καί επίσης η τιμονιέρα.

.

Το πρώτο τι είναι λαμαρινοψάλιδο ;

Aφου γραφει, do not cut steel :))

Eιναι για χαρτονια, πλαστικα, αλουμινιο, χαλκο κλπ. Παρα πολυ χρησιμο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα τά μυτοτσίμπιδα καί καλοδούλευτα

Φίλε Μιχάλη τό απόλυτο εργαλείο παρέλαβες,καλορίζικο και καλοδούλευτο,μού αρέσουν οι ηλεκτρονικές στροφές,τό μικρό βάρος μόλις 12 κιλά έναντι 20 plus τών υπολοίπων κολωνάτων δράπανων,τό πρωτοποριακό σύστημα μέγγενης,καί επίσης η τιμονιέρα.

Thanks Δημητρη! Και εμενα μου αρεσαν τα specs που περιγραφεις, γιαυτο και το αγορασα.
Εχω μια μικρη επιφυλαξη για την τιμονιερα που λες.

καλορίζικο συμφορουμίτη "Χιώτης". Ίσως το καλύτερο σταθερό δράπανο στην κατηγορία μέχρι 300 euros , που κυκλοφορεί στην αγορά , και το μόνο που δεν χρειάζεται να ανοίγεις κουτιά και να κουνάς λουρίδες για να αλλάξεις ταχύτητα. Καθαρό άνοιγμα γύρω στους 10 πόντους , μια χαρά . Μην δίνεις σημασία στα φόρα για τζόγους κλπ , αφού όλα έχουν κάποιο περιθώριο τζόγου , εκτός κιαν πας σε 1000+ επαγγελματικά .

Thanks Βαγγελη. Το τεραστιο πλεονεκτημα -για το οποιο παρεβλεψα τα τυχον μειονεκτηματα- ειναι οπως ανεφερες και εσυ η ηλεκτρονικη ρυθμιση στροφων.
Το οτι μπορεις να ελεγχεις με κουμπι τις στροφες απο τις μολις 200 το λεπτο, ειναι μοναδικο πλεονεκτημα που επιτρεπει και αλλες χρησεις με διαφορα bits.

Μια ακόμα, προτελευταια αγορά απο Γκιοκα-Μπεθανη στην Σπύρου Πάτση

Ίσιο και κυρτό μυτοτσίμπιδο

qan392E.jpg

Παπαγαλάκι και αυτοματος απογυμνωτης έως 6 mm2

fWUgMhe.jpg

Και τέλος το (κατ' εμενα) απόλυτο ηλεκτρολογικό εργαλείο και ο κλασικός πλαγιοκόφτης

Για οποιον ενδιαφέρεται το συγκεκριμένο συνδυάζει παπαγαλάκι, (πρεσα ακροχυτωνιών μεχρι 2,5 mm2), μυτοτσιμπιδο (μιας και ειναι αρκετά μακρυ), πένσα, καθώς και απογυμνωτη καλωδίων μέχρι 2,5 mm2, οπότε το κάνει ιδανικό για EDC μειώνοντας σημαντικά το βάρος.

aDMvXox.jpg

Μεγειες !!!! Drapetis έχουμε τιμές για τα παραπάνω ??? Ιδιαίτερα για τα τελευταία .

Μεγειες !!!! Drapetis έχουμε τιμές για τα παραπάνω ??? Ιδιαίτερα για τα τελευταία .

Μιτοτσίμπιδο ισιο : 17
Μιτοτσιμπιδο κυρτο : 23
Απογυμνωτης : 26
Παπαγαλακι : 23
Πενσα Ηλεκτρολόγου : 37
Πλαγιοκόφτης : 21

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ο νοών νοείτω :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

https://db.tt/uMc9g8Yu
μιχαλη θελω την γνωμη σου μιας και ασχολησε με το αντικειμενο .

Οταν μιλαμε για φακο Fenix, δεν νομιζω να υπαρχει μοντελο -απο οποιαδηποτε σειρα- που να μπορω να βρω ψεγαδι.

Το θεμα ειναι για τι χρηση θελεις τον φακο. Ποια θα ειναι η κυρια του χρηση. Αρχιζοντας απο εκει μπορουμε να κανουμε κουβεντα. Αλλιως το φακουδακι ειναι αριστο.

Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αν τον θες για να τον εχεις πανω σου καθημερινα, η επαναφορτιζομενη μπαταρια λιθιου (18650) ισως να σε περιορισει λιγο εναντι των αλκαλικων/ΑΑ ΝιΜΗ που βρισκονται και στα περιπτερα.

Μια ακόμα, προτελευταια αγορά απο Γκιοκα-Μπεθανη στην Σπύρου Πάτση

Ίσιο και κυρτό μυτοτσίμπιδο

qan392E.jpg

Παπαγαλάκι και αυτοματος απογυμνωτης έως 6 mm2

fWUgMhe.jpg

Και τέλος το (κατ' εμενα) απόλυτο ηλεκτρολογικό εργαλείο και ο κλασικός πλαγιοκόφτης

Για οποιον ενδιαφέρεται το συγκεκριμένο συνδυάζει παπαγαλάκι, (πρεσα ακροχυτωνιών μεχρι 2,5 mm2), μυτοτσιμπιδο (μιας και ειναι αρκετά μακρυ), πένσα, καθώς και απογυμνωτη καλωδίων μέχρι 2,5 mm2, οπότε το κάνει ιδανικό για EDC μειώνοντας σημαντικά το βάρος.

aDMvXox.jpg

Πολύ ωραία σετάκια, καλορίζικα αγαπητέ !!
Την πένσα ηλεκτρολόγου μάλλον θα τη χτυπήσω κι εγώ, έχει τόσες χρήσεις..

Μιχαλη θα μπει σε ενα σακιδιο το λεγομενο 3daypack .δηλ ενα σακιδιο μου με ειδη καθημερινης και λιγο παραπανω αναγκης που εχω παντα μαζι μου στην δουλεια.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα.

Σημερινή αγορά από εμένα.

Αντιθαμβωτικά γυαλιά και ακουστικά ασφαλείας Husqvarna.
Τα μεν πρώτα γιατί με μάσκα ότι έχω θολώνει πολύ εύκολα και καθιστά την εργασία επικίνδυνη (ειδικά με παγκοπρίονο) και το δεύτερο για να έχω ένα στο κτήμα.

P60406_004747.jpg

Καλορίζικα και καλοδούλευτα.

Σημερινή αγορά από εμένα.

Αντιθαμβωτικά γυαλιά και ακουστικά ασφαλείας Husqvarna.
Τα μεν πρώτα γιατί με μάσκα ότι έχω θολώνει πολύ εύκολα και καθιστά την εργασία επικίνδυνη (ειδικά με παγκοπρίονο) και το δεύτερο για να έχω ένα στο κτήμα.
P60406_004747.jpg

Το καημένο το λάπτοπ δεν το λυπάσαι ; :flipout:

Μεγειά Νίκο και καλοδούλευτα !!

Υ.Γ. Ωραίο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο..

P60406_004747.jpg

Το καημένο το λάπτοπ δεν το λυπάσαι ; :flipout:

Μεγειά Νίκο και καλοδούλευτα !!

Υ.Γ. Ωραίο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο..

Γιατί βρε τι έπαθε?
Στα ώπα ώπα το έχω, κάθε τρεις και λίγο το καθαρίζω με πανάκι!! :)