AGROTISS
Supreme Member
Παραλαβή πριν από λίγο από vida.gr
ωραία τα μυτοτσίμπιδα μεγειές φίλε μου.
Παραλαβή πριν από λίγο από vida.gr
Kαλοριζικα τα μικρουλια knipex!
Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα και το μικρο ψαλιδι (βγαινει και σε μεγαλυτερο) γενικης χρησης
http://www.amazon.de/95-05-140-Komb...ue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
Επισης και το μικρο ψαλιδακι για καλωδια και οχι μονο![]()
Το πρώτο τι είναι λαμαρινοψάλιδο ;
πολλά μάθαμε σήμερα!!! και εγώ δεν το είχα προσέξει αυτό το εικονίδιο....Σε ευχαριστω) :ernaehrung004:
.
Το πρώτο τι είναι λαμαρινοψάλιδο ;
Aφου γραφει, do not cut steel)
Eιναι για χαρτονια, πλαστικα, αλουμινιο, χαλκο κλπ. Παρα πολυ χρησιμο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλορίζικα τά μυτοτσίμπιδα καί καλοδούλευτα
Φίλε Μιχάλη τό απόλυτο εργαλείο παρέλαβες,καλορίζικο και καλοδούλευτο,μού αρέσουν οι ηλεκτρονικές στροφές,τό μικρό βάρος μόλις 12 κιλά έναντι 20 plus τών υπολοίπων κολωνάτων δράπανων,τό πρωτοποριακό σύστημα μέγγενης,καί επίσης η τιμονιέρα.
Thanks Δημητρη! Και εμενα μου αρεσαν τα specs που περιγραφεις, γιαυτο και το αγορασα.
Εχω μια μικρη επιφυλαξη για την τιμονιερα που λες.
Μεγειες !!!! Drapetis έχουμε τιμές για τα παραπάνω ??? Ιδιαίτερα για τα τελευταία .
https://db.tt/uMc9g8Yu
μιχαλη θελω την γνωμη σου μιας και ασχολησε με το αντικειμενο .
Μια ακόμα, προτελευταια αγορά απο Γκιοκα-Μπεθανη στην Σπύρου Πάτση
Ίσιο και κυρτό μυτοτσίμπιδο
![]()
Παπαγαλάκι και αυτοματος απογυμνωτης έως 6 mm2
![]()
Και τέλος το (κατ' εμενα) απόλυτο ηλεκτρολογικό εργαλείο και ο κλασικός πλαγιοκόφτης
Για οποιον ενδιαφέρεται το συγκεκριμένο συνδυάζει παπαγαλάκι, (πρεσα ακροχυτωνιών μεχρι 2,5 mm2), μυτοτσιμπιδο (μιας και ειναι αρκετά μακρυ), πένσα, καθώς και απογυμνωτη καλωδίων μέχρι 2,5 mm2, οπότε το κάνει ιδανικό για EDC μειώνοντας σημαντικά το βάρος.
![]()
Καλορίζικα και καλοδούλευτα.
Σημερινή αγορά από εμένα.
Αντιθαμβωτικά γυαλιά και ακουστικά ασφαλείας Husqvarna.
Τα μεν πρώτα γιατί με μάσκα ότι έχω θολώνει πολύ εύκολα και καθιστά την εργασία επικίνδυνη (ειδικά με παγκοπρίονο) και το δεύτερο για να έχω ένα στο κτήμα.
![]()
Το καημένο το λάπτοπ δεν το λυπάσαι ;
Μεγειά Νίκο και καλοδούλευτα !!
Υ.Γ. Ωραίο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.