Yiannis79
Senior Member
Να σαι καλα Χρηστο! Οχι δε σπασανε, ειχανε ομως καποια θεματα κ ευτυχως τα βγαλανε στην αρχη κ μαζεμενα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αποψή σου και άποψη μου αυτή που είπα. Για μένα τα εργαλεία είναι αναλώσιμα και όχι πάθη. Δε φανατίζομαι για τίποτα που δε μου δίνει κέρδος με ή χωρίς εισαγωγικά και αυτό ας ακουστεί όπως θέλει στον κάθε ένα.
Διαφήμιση κινητή δε γίνομαι για κανένα να το πω πιο απλά και ούτε θα πω το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου/του/της γιατί εμένα πορτοκαλίζει και το δικό σου πρασινίζει.
Το καλύτερο για μένα είναι αυτό που με βολεύει να κάνω τη δουλειά μου στο σπίτι μου.
Πάθη έχω άλλα και μεγαλύτερα μάλιστα, αλλά αυτά είναι έμψυχα και όχι άψυχα αντικείμενα
Πάω να μαγειρέψω για το πάθος μου τώρα γιατί αν έρθει απο τη δουλειά και δε βρει φαγητό θα με κρεμάσει ανάποδα στο συνταγμα...
Να σαι καλα Χρηστο! Οχι δε σπασανε, ειχανε ομως καποια θεματα κ ευτυχως τα βγαλανε στην αρχη κ μαζεμενα
Μπάμπη πρέπει να είναι μεγάλη η διαφορά που έχουν τα δύο μεταξύ τους, φαίνεται από το πως είναι διαμορφωμένο το κοπτικό μέρος (τόσο το περιμετρικό όσο και το τμήμα που πάει προς το κέντρο)....το μόνο "αρνητικό" για μένα είναι αυτό το μεγάλο κεντρικό τρυπάνι που έχουν, είναι μεγάλο και κάνει βαθιά τρύπα.Θα τα πούμε το Σάββατο λέμε...
Σήμερα παρέλαβα και το Dewalt. Δεν τα δούλεψα ακόμα αλλά οπτικά η διαφορά είναι μεγάλη. Υπέρ αυτού με τη διπλάςια τιμή φυσικά, του Dewalt.
Αφού όταν το οήρα στα χέρια μου το πρώτο οράγμα πιυ σκέφτηκα ήταν το "άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας". Αρκεί να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.
![]()
Παραλαβη εκ Καβαλας απο τον φιλτατο Νικολαο!
Ενα εξαιρετικο πριονακι Samurai JS-240 το οποιο αγοραζω για τριτη φορα και εχω σε διαφορα μηκη, ενα KS-4 κλαδευτηρι και τα Pro Glasses της Husky!!!
Ολα τα λεφτα οι καταλογοι που ηρθαν μαζι αλλα και η τσαντα της Husky που μου αρεσουν πολυ!
Νικο ευχαριστω και παλι!
Θα τα πούμε το Σάββατο λέμε...
Σήμερα παρέλαβα και το Dewalt. Δεν τα δούλεψα ακόμα αλλά οπτικά η διαφορά είναι μεγάλη. Υπέρ αυτού με τη διπλάςια τιμή φυσικά, του Dewalt.
Αφού όταν το οήρα στα χέρια μου το πρώτο οράγμα πιυ σκέφτηκα ήταν το "άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας". Αρκεί να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.
Ξέχασα να πώ ότι πρίν λίγο καιρό πήρα αυτό αλλά ξέχασα να ποστάρω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αθανάσης
Και ομως μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Kοιτα, αυτο δεν ειναι μεγαλο προβλημα με το χρωμα. Σιγα σιγα μπορεις να τα αντικαταστησεις με μπλε μποσακια και ετσι θα τα εχεις ολα.
....Μπάμπη πρέπει να είναι μεγάλη η διαφορά που έχουν τα δύο μεταξύ τους, φαίνεται από το πως είναι διαμορφωμένο το κοπτικό μέρος (τόσο το περιμετρικό όσο και το τμήμα που πάει προς το κέντρο)....το μόνο "αρνητικό" για μένα είναι αυτό το μεγάλο κεντρικό τρυπάνι που έχουν, είναι μεγάλο και κάνει βαθιά τρύπα...
Έχω και μπλεδακια αρκετά.Και ομως μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Kοιτα, αυτο δεν ειναι μεγαλο προβλημα με το χρωμα. Σιγα σιγα μπορεις να τα αντικαταστησεις με μπλε μποσακια και ετσι θα τα εχεις ολα.
Tελικα ποιο ειναι το κιτρινο???)
![]()
Μην ξεφεύγουμε μόνο παιδιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.