Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αποψή σου και άποψη μου αυτή που είπα. Για μένα τα εργαλεία είναι αναλώσιμα και όχι πάθη. Δε φανατίζομαι για τίποτα που δε μου δίνει κέρδος με ή χωρίς εισαγωγικά και αυτό ας ακουστεί όπως θέλει στον κάθε ένα.
Διαφήμιση κινητή δε γίνομαι για κανένα να το πω πιο απλά και ούτε θα πω το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου/του/της γιατί εμένα πορτοκαλίζει και το δικό σου πρασινίζει. :)
Το καλύτερο για μένα είναι αυτό που με βολεύει να κάνω τη δουλειά μου στο σπίτι μου.

Πάθη έχω άλλα και μεγαλύτερα μάλιστα, αλλά αυτά είναι έμψυχα και όχι άψυχα αντικείμενα :)

Πάω να μαγειρέψω για το πάθος μου τώρα γιατί αν έρθει απο τη δουλειά και δε βρει φαγητό θα με κρεμάσει ανάποδα στο συνταγμα...

Χμμ. Εκείνος σου μαγειρεύει ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να σαι καλα Χρηστο! Οχι δε σπασανε, ειχανε ομως καποια θεματα κ ευτυχως τα βγαλανε στην αρχη κ μαζεμενα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλα, θα μας τα πεις απο κοντα ;
Σάββατο με γυναίκες είπαμε.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα τα πούμε το Σάββατο λέμε...

Σήμερα παρέλαβα και το Dewalt. Δεν τα δούλεψα ακόμα αλλά οπτικά η διαφορά είναι μεγάλη. Υπέρ αυτού με τη διπλάςια τιμή φυσικά, του Dewalt.
Αφού όταν το οήρα στα χέρια μου το πρώτο οράγμα πιυ σκέφτηκα ήταν το "άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας". Αρκεί να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.
Μπάμπη πρέπει να είναι μεγάλη η διαφορά που έχουν τα δύο μεταξύ τους, φαίνεται από το πως είναι διαμορφωμένο το κοπτικό μέρος (τόσο το περιμετρικό όσο και το τμήμα που πάει προς το κέντρο)....το μόνο "αρνητικό" για μένα είναι αυτό το μεγάλο κεντρικό τρυπάνι που έχουν, είναι μεγάλο και κάνει βαθιά τρύπα.

To μόνο άσχημο με τα Dewalt είναι ότι αν τα χρησιμοποιείς λερωνουν.
Επειδή είναι κίτρινα λερωνουν.
Αυτό για κάποιους που τα θέλουν να λάμπουν όπως και εγώ αλλά οκ δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

Και ομως μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Kοιτα, αυτο δεν ειναι μεγαλο προβλημα με το χρωμα. Σιγα σιγα μπορεις να τα αντικαταστησεις με μπλε μποσακια και ετσι θα τα εχεις ολα.

To ίδιο συμβαίνει τελευταία και μαζί μου babi. Exw xaσει επισόδια....

--------------------------
I keep track of your replies with my android devices using the app "Tapatalk".

Εντωμεταξύ μας την είπε η Αγάπη. Σε σχέση με τα πασινάκια εννοεί τα Parkinson. Ένα δίκαιο το έχει όμως. Αν όμως δεν χαίρεσαι τον πάγκο σου οργανωμένο και ας είναι με εργαλεία Parkinson, τι σόι πάθος είν αυτό?

--------------------------
I keep track of your replies with my android devices using the app "Tapatalk".

DSC_2392.jpg

Παραλαβη εκ Καβαλας απο τον φιλτατο Νικολαο!

Ενα εξαιρετικο πριονακι Samurai JS-240 το οποιο αγοραζω για τριτη φορα και εχω σε διαφορα μηκη, ενα KS-4 κλαδευτηρι και τα Pro Glasses της Husky!!!
Ολα τα λεφτα οι καταλογοι που ηρθαν μαζι αλλα και η τσαντα της Husky που μου αρεσουν πολυ!

Νικο ευχαριστω και παλι!

Περικαλώ. Και όποιος άλλος θέλει οτιδήποτε, ας μην διστάζει! :)

Θα τα πούμε το Σάββατο λέμε...

Σήμερα παρέλαβα και το Dewalt. Δεν τα δούλεψα ακόμα αλλά οπτικά η διαφορά είναι μεγάλη. Υπέρ αυτού με τη διπλάςια τιμή φυσικά, του Dewalt.
Αφού όταν το οήρα στα χέρια μου το πρώτο οράγμα πιυ σκέφτηκα ήταν το "άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας". Αρκεί να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Μμμ.. πολύ ωραία και ποιοτικά φαίνονται Μπάμπη, ωραίες φωτό επίσης, μπράβο σου, να τα χαίρεσαι και να είναι καλοδούλευτα !!

Ξέχασα να πώ ότι πρίν λίγο καιρό πήρα αυτό αλλά ξέχασα να ποστάρω!

IMG_20160227_081106_1_zpsc165mwu3.jpg

IMG_20160227_081911_zpsvjtfea9q.jpg

IMG_20160227_081953_zpszofw8jzj.jpg

IMG_20160227_082125_zpssblka4mi.jpg

IMG_20160227_082201_zpsgfwtliqe.jpg

IMG_20160227_082433_zpsupvq8lz7.jpg

IMG_20160227_083041_zpssnjfn6uw.jpg

Αθανάσης

Όπως ανέφερε ο αξιότιμος γείτονάς μου Δημήτρης, κι εγώ κάτι θυμάμαι ότι το είχες ξαναδείξει λιγότερο αναλυτικά. τεσπα να το χαίρεσε φίλε και καλές δουλειές μ αυτό.
Για δώσε και τιμή-link αν δεν σου κάνει κόπο, φαίνεται πολύ ωραίο εργαλείο. Δεν έχω πιάσει ποτέ τέτοια μάρκα στα χέρια μου ούτε γνωρίζω που κατασκευάζονται να πω την αλήθεια.

Kοιτα, αυτο δεν ειναι μεγαλο προβλημα με το χρωμα. Σιγα σιγα μπορεις να τα αντικαταστησεις με μπλε μποσακια και ετσι θα τα εχεις ολα.

Αυτά δεν θα λερώσουν δηλαδή ; και μετά τι θα του πεις, να τα αντικαταστησει με τα λαχανί ; :flipout: :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

....Μπάμπη πρέπει να είναι μεγάλη η διαφορά που έχουν τα δύο μεταξύ τους, φαίνεται από το πως είναι διαμορφωμένο το κοπτικό μέρος (τόσο το περιμετρικό όσο και το τμήμα που πάει προς το κέντρο)....το μόνο "αρνητικό" για μένα είναι αυτό το μεγάλο κεντρικό τρυπάνι που έχουν, είναι μεγάλο και κάνει βαθιά τρύπα...

Δεν ξέρω αν η διαμόρφωση του κοπτικού μέρους λέει κάτι, και το Wolfcraft που στοιχίζει όσο και το Milwaukee έχει παρόμοια διαμόρφωση.
Όσο για το κεντρικό τρυπάνι, του Milwaukee δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, του Dewalt όμως είναι, κι έχει και σπείρωμα. Μου κάνει εντύπωση βέβαια γιατί η Dewalt και στο 35-άρι της, που έιναι κατ´εξοχήν νούμερο μεντεσέ, έχει το ίδιο μακρύ σπείρωμα. Πόσο χοντρό θα πρέπει να είναι το υλικό που θα τρυπήσεις για να χωρέσει ο μεντεσές και δεν θα βγεί η κεντρική μύτη απ´ την απέναντι πλευρά; :nounder:
Βέβαια η Dewalt δεν τα λέει "τρυπάνια μεντεσέ" αλλά "αυτοτροφοδοτούμενα τρυπάνια" με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

12900195.jpg

Το σπειρωμα μαλλον παιζει ρολο οπως αυτο του σπειρωματος στα φτερου της bosch. Ταχυτητα στο ..ξετρυπημα. Και εχει αξια μονο στο δραπανο χειρος. Στο καθετο θα πρεπει να συντονιστει η ταχητητα βιδωματος με το ποσο γρηγορα κατεβαζουμε το τσοκ, πραμα δυσκολο με συνεπεια ειτε τη δυσκολια σταθεροποιησης του ξυλου ειτε τη μη σωστη αξιοπιοιηση του σπειρωματος.
Οπως ειπε και ο μαστρομπαμπης δε κανει για μεντεσε το dewalt, ουτε για ρεσο

Έχω και μπλεδακια αρκετά.
Αλλά τα κιτρινακια μου δε τα αλλάζω Μιχάλη.

Εχω παραγγειλη το 40 αρι φοστνερ απο τοοlshouse δεν ξερω ποτε θα ερθει μολις το παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις αλλα σε συγκριση με 35αρι powerfix.

Της wolfcraft