Νο προπλεμΣ´ ευχαριστώ, μάλλον μου διέφυγε.
Το τελευταίο διάστημα που, λόγω χρόνου, δεν μπαίνω συχνά στο forum, έχω χάσει πολλά επεισόδια... :
Ολα τα λεφτα οι καταλογοι που ηρθαν μαζι αλλα και η τσαντα της Husky που μου αρεσουν πολυ!
Κατάλογοι που ήρθαν μαζί (......πρέπει να πήδηξαν μόνοι τους στην συσκευασία μάλλον...);;;;; Πάλι σε έξοδα σε βλέπω......![]()
Φερ τους το Σάββατο μαζί σου
To μόνο άσχημο με τα Dewalt είναι ότι αν τα χρησιμοποιείς λερωνουν.
Επειδή είναι κίτρινα λερωνουν.
Αυτό για κάποιους που τα θέλουν να λάμπουν όπως και εγώ αλλά οκ δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Να ρωτήσουμε τις κυρίες?
σωστος!Μιάς και αναφέρθηκε για τα DeWalt και το καθαρισμό, ένα από τα καλύτερα καθαριστικά για εργαλεία και γενικά είναι τα μωρό μαντήλα. Να φανταστείτε πως έχω βγάλει μουτζουρα συνεργείο απο ταπετσαρία αυτοκινήτου. Με αυτά καθαρίζω και τα εργαλεία μου.
Στάλθηκε από το mt6592 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ!Δε θυμάμαι ποιο παλικάρι έψαχνε γυαλόχαρτα 102 x 151 mm οπότε το γράφω εδώ και ελπίζω να το δει
Πήρα τα παρακάτω απο πρακτικερ σήμερα (τσιμπημένα 4.39 αν δε κάνω λάθος μιας και δε βρίσκω που έχω βάλει την απόδειξη!!!!) αλλά ταιριάζουν ακριβώς στο skil που έχω
![]()
Ομορφη παραλαβη!
Χορταστικη που λεει και ο Χιωτης!
Απο που συντεκνε?
Βλεπω και εγω τα σπρει της WD και μου φαινονται πανακριβα ρε γμτ.
Ευχαριστώ πολύ!
Να σου πω οτι μόλις αγόρασα ξαι εγώ πριν απο 2-3 μέρες, αλλα η τιμή εαν θυμάμαι καλά ήταν 5 και κατι. Ακριβουτσικα αλλά αυτή ήταν η μόνη λύση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.