Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να παρεις και το μαυρο ΜΑΤ, ειναι πολυ καλο!

Αν ψεκασεις αλουμινιο θελει ασταρι, στο σιδερο βαφεις απο πανω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νικο πως και δεν το πηρες απο εδω?
http://www.toolcenter.gr/el/products/2465

Εχει μεγαλη διαφορα!

Ψηνομαι για τον 536 εγω.

Κυριακο μου επειδη δεν ηξερα καν αυτο το καταστημα....

Και απο οτι βλεπω ειναι κατοπιν παραγγελιας!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να παρεις και το μαυρο ΜΑΤ, ειναι πολυ καλο!

Αν ψεκασεις αλουμινιο θελει ασταρι, στο σιδερο βαφεις απο πανω.

Νικο πως και δεν το πηρες απο εδω?
http://www.toolcenter.gr/el/products/2465

Εχει μεγαλη διαφορα!

Ψηνομαι για τον 536 εγω.

Ποιο ασταρι Κυριάκο γιατί θελω να βάψω κάτι χτυπηματα στις ζαντες

Ευχαριστώ Γιώργο.

Προς ενημέρωση το Makita έχει πολύ ομορφο design, ωραία ζωντανά χρώματα, καλό πιάσιμο στην χρήση της πένσας, αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα εξαρτήματά του (μαχαίρι, πριόνι, κατσαβίδια κλπ) δεν λέει κάτι. Δεν ξέρω τα leatherman αλλά καμία σχέση με τα αντίστοιχα εξαρτήματα της Victorinox. Μου θυμίζει έντονα κάτι "εντελώς κινέζικα" πολυεργαλεία των 5-6 ευρώ που συχνά δίνονται ως δώρο από διάφορα brands. Αν δεν είσαι Makitakias ή αν δεν συλλέγεις σουγιάδες/πολυεργαλεία (εγώ δυστυχώς έχω και τα 2 κουσούρια) δεν αξίζει να σπαταλήσεις τα χρηματά σου για το συγκεκριμένο.

Kαλοριζικο το πολυεργαλειακι/σουγιαδακι της Makita.

Eιναι οπως ακριβως το ειπες. Αν δες εισαι συλλεκτης ειτε Μακιτακιας δεν το αγοραζεις. Οπως και εγω εχω ενα αντιστοιχο ρολοι και στυλο της bosch, επειδη γουσταρω τη μαρκα και οχι επειδη τα προιοντα λενε κατι.

Παντως το συγκεκριμενο το εχω δει εδω που ειμαι γυρω στα 10-12 ευρω και, οντως εχεις δικιο, θυμιζει εντονα κινεζικο πραμα, το οποιο ειναι παραξενο να το κανει η μακιτα. Βγαζει η μακιτα οντως τετοιο πολυεργαλειο?
Η αληθεια ειναι οτι θα το αγοραζα (ειμαι συλλεκτης του ειδους) αλλα η ποιοτητα του με απετρεψε παροτι ηταν πολυ φτηνο. Το περασα για απομιμηση.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικο το πολυεργαλειακι/σουγιαδακι της Makita.

Eιναι οπως ακριβως το ειπες. Αν δες εισαι συλλεκτης ειτε Μακιτακιας δεν το αγοραζεις. Οπως και εγω εχω ενα αντιστοιχο ρολοι και στυλο της bosch, επειδη γουσταρω τη μαρκα και οχι επειδη τα προιοντα λενε κατι.

Παντως το συγκεκριμενο το εχω δει εδω που ειμαι γυρω στα 10-12 ευρω και, οντως εχεις δικιο, θυμιζει εντονα κινεζικο πραμα, το οποιο ειναι παραξενο να το κανει η μακιτα. Βγαζει η μακιτα οντως τετοιο πολυεργαλειο?
Η αληθεια ειναι οτι θα το αγοραζα (ειμαι συλλεκτης του ειδους) αλλα η ποιοτητα του με απετρεψε παροτι ηταν πολυ φτηνο. Το περασα για απομιμηση.

Προϊόν διαφήμισης πρέπει να είναι ...

Η εμφάνιση είναι καλή και δείχνει στιβαρό και σοβαρό πολυεργαλείο όταν όμως είναι κλειστό (ή έστω όταν το ανοίξεις μέχρι την πένσα οπού ακόμα και εκεί δείχνει δύναμη, καλό κράτημα και ευκολία στην χρήση/επαναχρησιμοποίηση της πένσας)_. Όταν όμως αρχίσεις και το ξεδιπλώνεις αρχίζει το "παραμύθι". Δεν μπήκα καν στο κόπο να δοκιμάσω το μαχαίρι του...

Οπότε καλύτερα να έβγαζαν καπελακια.

Sure!!! καπελάκια ή έστω και μανταλάκια :idea:

Επίσης χτες παρέλαβα με την συνδρομή/βοήθεια του Μάνου (manolaskakis) το PLR 50C . Από το λίγο που 'έπαιξα" μαζί του είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τις δυνατότητες του και τις επιδόσεις του(...χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία από τέτοιες συσκευές μια και είχα μόνο το PLR 15 και νωρίτερα ένα noname που κατέληξε γρήγορα στο κάδο). Και το touch-screen του όπως και η σύνδεσή του μέσω bluetooth με κινητό/tablet, το κάνουν GADGET. Συνίσταται...:drummer:

Παρελαβα τη σεγα της scheppach (μυαλο δε βαζω) απο βιδα κ μου μεινε στο χερι ενω εκοβα πριν λιγο ο λεβιες που τεντωνει τη λαμα. Ειναι κατι που συμβαινει κ σε αλλους γενικα; Να το ανοιξω εχει καποιο κολπο που φτιαχνει; Η να το παω παλι πισω;
ImageUploadedByTapatalk1460737078.578792.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 στα 3 λοιπον κ ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στη scheppach γιατι δεν περιμενα ποτε οτι θα βρισκοταν εταιρια που θα μ' εκανε να νοσταλγησω τα einhell

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν σέ προσφωνούσαν Μπάρμπα-Παναγιώτη τότε νά πείς εντάξει έγινα καί μπάρμπας τώρα,σέ λίγο θά μέ λένε καί κύριε Παναγιώτη οι νεώτεροι χαχαχα,το μαστρο-Παναγιώτη έχει δίκιο ο Νίκος τονίζει τήν πείρα πού έχει κάποιος καί τήν πείρα κακά τά ψέματα δέν τήν έχουν ούτε οι 20 άρηδες ούτε οι 30 άρηδες,μακαρι να με προσφωνούσαν καί εμένα μαστρο-Δημήτρη η έστω καί Μαστρο-Μήτσο,αλλά φαίνεται ότι δέν το κατέχω καλά τό άθλημα :flipout:.

Καλορίζικα Νίκο ο παγκος και το τριβείο,ο πάγκος είναι αρκετά κιλά καί πρέπει να ειναι πολύ σταθερός έν συγκρίση μέ τόν φτηνό πού έχω της ίδιας μάρκας πού έχει 40 ευρώ.

Θανάση καλοδούλευτα

Καλα τα λες βρε ΜαστροΔημήτρη

Δυστυχώς δε ξέρω Γιαννη να σου απαντήσω σε αυτό. κατα πάσα πιθανότητα όμως μιας και σήμερα το πήρες θα πάει πίσω στον αντιπρόσωπο και εσύ θα πα´ρεις άλλο (αν φυσικά πουν ότι δε φταις εσύ αλλά ήταν ελατωματικό το προϊόν) DOA δηλαδή

Με το κέντρο βίδας δεν έχω πολλά παρεδώσε λόγω απόστασης πιο πολύ. εχω κάνει κάποιες παραγγελίες αλλά ποτέ δε χρειάστηκα το σερβις για να σου καταθέσω την εμπειρία μου :/

δε νομιζω να το αλλαζουν αγαπη αφου το ανοιξα κ το δουλεψα.. αυτο που φοβαμαι ειναι να το στειλουν στους αμεα κ να κανουν 6 μηνες να φερουν εξαρτημα..

ΕΒΙΒΑ! Δε πειράζει που το άνοιξες. Σου έμεινε στα χέρια τη πρώτη μέρα. Δηλαδή έπρεπε να το έχεις μέσα στη κούτα και να τους πεις ξέρετε η μαγική μου σφαίρα μου λέει να σας το γυρίσω γιατί έχει ελάττωμα;

Κάνε ένα τηλ στο κέντρο βίδας. Διαβάζω εδώ απο τα παιδιά ότι έχει καλή εξυπηρέτηση. Δε χάνεις κάτι :)

Edit: Το πρώτο που σου λέω ισχύει. Μη ξεχνάς ότι γύρισα το κρουστικό στο Παυλάτο μετά απο 2 βδομάδες αν θυμάμαι καλά και ο άνθρωπος μου έδωσε άλλο κουτάτο παρόλο που είχα παει και περίμενα να μου πει αστο να το δω και σε παίρνω τηλ. Οπότε δε χάνεις κάτι.

κοίτα στην απόδειξη ή στο site εάν το κέντρο βίδας ακολουθεί πολιτική doa, εάν ναι, μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 7 ημέρες με αντικατάσταση του προιόντος ή επιστροφή των χρημάτων.