Tι παραλάβαμε σήμερα..

H σεγα δεν ηταν DOA, δουλευε, αλλα εσπασε ο λεβιες. Στην πρωτη περιπτωση η αλλαγη ειναι αμεση, στην δευτερη παιζεται -αναλογα τον εμπορο αλλα και τον εισαγωγεα που προμηθευεται ο εμπορος. Νομιζω οτι το κεντρο βιδας θα την αλλαξει.

Παντως το σπασιμο του λεβιε συσφιξης της λαμας ειναι απαραδεκτο και λεει καποια πραγματα για την ποιοτητα κατασκευης γενικοτερα.

ακριβως το ιδιο προβλημα. τυχαιο ?

https://www.youtube.com/watch?v=wKlZJmSZ-Nw

Πολλοί κραδασμοί στο σημείο αυτο και "τρώγονται" οι βόλτες Γιάννη απο τα τριγωνικά "παξιμάδια". Μου φαίνεται κακή σχεδίαση με μόνιμα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα. Απο την άλλη δεν εχω καμία εμπειρία με τα συγκεκριμένα μηχανήματα και μπορεί να κανω λάθος.
Πάντως ομολογώ οτι τις απεχθάνομαι τις σεγες. Επιτραπέζιες και χειρός. Για μένα 1000 φορές κορδέλα.

κ εμενα μ αρεσει η κορδελα χρηστο κ καποια στιγμη ελπιζω να φτιαξουν τα οικονομικα κ να παρω μια (οπωσδηποτε scheppach), αλλα οπως σου πα κ στο τηλ αυτο ηταν σε ξενη wishlist :D οπως κ να χει χοντρο ξενερωμα το σημερινο κ αυριο προβλεπεται τρεξιμο παλι

κ εμενα μ αρεσει η κορδελα χρηστο κ καποια στιγμη ελπιζω να φτιαξουν τα οικονομικα κ να παρω μια (οπωσδηποτε scheppach), αλλα οπως σου πα κ στο τηλ αυτο ηταν σε ξενη wishlist :D οπως κ να χει χοντρο ξενερωμα το σημερινο κ αυριο προβλεπεται τρεξιμο παλι

Το ξέρω Γιάννη και δεν αναφερόμουν στο δικό σου εργαλειο. Ήταν γενική δήλωση για τη σχέση μου με τις σεγες.
Πάντως διεκδίκησε το δίκιο σου. Η εμπειρία μου εχει δείξει οτι ο πελάτης που "φωνάζει", πάντοτε πετυχαίνει αυτο που θέλει. Φυσικά έχοντας δίκιο οπως εσυ τώρα.
Αν το μαγαζί σε φρενάρει, αντιπροσωπεία κατ´ ευθείαν κι αν αυτοί ειναι απλοί έμποροι, στο Εργοστάσιο. Και μια απειλή στο Γρ. Προστασίας καταναλωτή, δεν βλάπτει. Ούτε 2 ώρες δεν δούλεψε το εργαλειο.
Τα λεφτά σου πίσω κι άλλη μάρκα μετά.

Πιστεύω ότι όλα θά λυθούν Γιάννη,τό θέμα είναι τό τρέξιμο στό πήγαινε-έλα

Μιχάλη τελικά η boston επιτραπέζια σέγα πού έχει 150 ευρώ κάτι παραπάνω θά έχει,όπως λέγαμε παλαιότερα σέ μιά κατ'ιδίαν συζήτηση

μπα δεν ειμαι της φωνης ρε χρηστο!! το πολυ πολυ τωρα που το λες, να παρω μια βολτα τα παιδια μαζι μου.....
το αλλαζουν ή οχι ?? χαχαχαχαχα

21022010492.jpg

[
QUOTE=thanasisvr;1057640132]View attachment 126608
Μικροπαραλαβη Gedore σημερα. 15αρι της σειράς 1Β, κατσαβίδι με καρέ 1/4 και ανταπτορας για μύτες 1/4. Τιμή 19,75€ για όλα.[/QUOTE]

Μεγειά Θανάση, μόνο που είναι Gedore αυτό τα λέει όλα..

Όπως ανέφερε ο αξιότιμος γείτονάς μου Δημήτρης, κι εγώ κάτι θυμάμαι ότι το είχες ξαναδείξει λιγότερο αναλυτικά. τεσπα να το χαίρεσε φίλε και καλές δουλειές μ αυτό.
Για δώσε και τιμή-link αν δεν σου κάνει κόπο, φαίνεται πολύ ωραίο εργαλείο. Δεν έχω πιάσει ποτέ τέτοια μάρκα στα χέρια μου ούτε γνωρίζω που κατασκευάζονται να πω την αλήθεια.:

Για τα WORX, κατασκευάζονται στην Γερμανία. 149 κόστισε το συγκεκριμένο. Θεωρούνται "επαγγελματικά" μηχανήματα, γνωστά είς Αγγλία και Γερμανία κυρίως.

Ευχαριστώ Γιώργο.

Προς ενημέρωση το Makita έχει πολύ ομορφο design, ωραία ζωντανά χρώματα, καλό πιάσιμο στην χρήση της πένσας, αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα εξαρτήματά του (μαχαίρι, πριόνι, κατσαβίδια κλπ) δεν λέει κάτι. Δεν ξέρω τα leatherman αλλά καμία σχέση με τα αντίστοιχα εξαρτήματα της Victorinox. Μου θυμίζει έντονα κάτι "εντελώς κινέζικα" πολυεργαλεία των 5-6 ευρώ που συχνά δίνονται ως δώρο από διάφορα brands. Αν δεν είσαι Makitakias ή αν δεν συλλέγεις σουγιάδες/πολυεργαλεία (εγώ δυστυχώς έχω και τα 2 κουσούρια) δεν αξίζει να σπαταλήσεις τα χρηματά σου για το συγκεκριμένο.

Τα Leatherman Νίκο απ ότι ξέρω είναι κορυφή, δεν έχω κάποιο στην κατοχή μου όμως και δεν μπορώ να πω περισσότερα.
όσο για τα Victorinox τι να πω, 4 Χρόνια χρησιμοποιώ αυτό στην κουζινα, απλά δεν υπάρχει τέτοιο κόψιμο..

screen cap

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τα WORX, κατασκευάζονται στην Γερμανία. οŸ‚149 κόστισε το συγκεκριμένο. Θεωρούνται "επαγγελματικά" μηχανήματα, γνωστά είς Αγγλία και Γερμανία κυρίως.

Ευχαριστώ Αθανάσιε !

Παρελαβα τη σεγα της scheppach (μυαλο δε βαζω) απο βιδα κ μου μεινε στο χερι ενω εκοβα πριν λιγο ο λεβιες που τεντωνει τη λαμα. Ειναι κατι που συμβαινει κ σε αλλους γενικα; Να το ανοιξω εχει καποιο κολπο που φτιαχνει; Η να το παω παλι πισω;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι να σου ευχηθούμε τώρα ρε Γιάννη ; καλοδούλευτο ; θα μας πάρεις με τις πέτρες, καλά ξεμπερδέματα θάλεγα, δεν είσαι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος !

ολα καλα γιωργο!! :)

Τι εννοείς όλα καλά, το πήγες και στο άλλαξαν ; Ρωτάω γιατί εγώ σήμερα Παρασκευή βράδυ είδα το πρόβλημά σου.
Αν έκανες δουλειά μπράβο σου, αν δεν το πήγες ακόμα και έχεις σκοπό να το πας, ζήτα να μιλήσεις με τον Παναγιώτη, και πες τους ότι είσαι από το φόρουμ με τα εργαλεία.
Εγώ τον έχω γνωρίσει προσωπικά ύστερα από παρότρυνση του Μιχάλη σε κάποιο πρόβλημα που είχα (όχι σαν το δικό σου) και με εξυπηρέτησε, γιατί όχι και εσένα ;
Καλού-κακού πάρε και τα κουτάβια μαζί σου :flipout:

Γιωργο, κορυφη δεν ειναι τα leatherman, ειναι τα Victorinox. Mε μεγαλη διαφορα αναφορικα με την ποιοτητα του ατσαλιου αλλα και την γενικοτερη κατασκευη και φινιρισμα.
Στο λεω γιατι εχω τα περισσοτερα (σχεδον ολα) μεγαλα πολυεργαλεια και των δυο εταιρειων.

Πιστεύω ότι όλα θά λυθούν Γιάννη,τό θέμα είναι τό τρέξιμο στό πήγαινε-έλα

Μιχάλη τελικά η boston επιτραπέζια σέγα πού έχει 150 ευρώ κάτι παραπάνω θά έχει,όπως λέγαμε παλαιότερα σέ μιά κατ'ιδίαν συζήτηση

Δημητρη, ακριβως το ιδιο πραγμα σκεφτομουν και εγω με το που ειδα το προβλημα του Γιαννη!
Αν και μοιαζουν σαν κινεζικα αδερφακια οι δυο σεγες, πρεπει να υπαρχει σιγουρα καποια διαφορα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

μπα δεν ειμαι της φωνης ρε χρηστο!! το πολυ πολυ τωρα που το λες, να παρω μια βολτα τα παιδια μαζι μου.....
το αλλαζουν ή οχι ?? χαχαχαχαχα

21022010492.jpg
Όλα θα πάνε καλά Γιάννη....απλά είναι ξενέρα το όλο θέμα, και φυσικά το τρέξιμο....τι να πω....περαστικά να είναι.

Πανέμορφα τα άτιμα !!!! και η φώτο με τις γλώσσες έξω άπαιχτη χε χε
Έχω στο διπλανό σπίτι ένα γείτονα που τον μισό χρόνο μένει μόνιμα εδώ και έχει για συντροφιά ένα rot, πιο καλόκαρδο σκυλί δεν έχω συναντήσει....40+ κιλά και μόλις με βλέπει πέφτει κάτω και γυρνάει ανάσκελα για χάδια....βέβαια για να ξαπλώσει σε μετακινεί κάπως με τον όγκο του χε χε

Γιωργο, κορυφη δεν ειναι τα leatherman, ειναι τα Victorinox. Mε μεγαλη διαφορα αναφορικα με την ποιοτητα του ατσαλιου αλλα και την γενικοτερη κατασκευη και φινιρισμα.
Στο λεω γιατι εχω τα περισσοτερα (σχεδον ολα) μεγαλα πολυεργαλεια και των δυο εταιρειων.

οκ Μιχάλη, δεκτόν, κάτι παραπάνω ξέρεις, έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάτι στην κατοχή μου και ούτε πρόκειται, για τα victorinox συμφωνώ μιας κι έχω λίγο πείρα.

Γιάννη 79 όπως τόπες, συμβαίνουν αυτά, μη σκιάζεσαι μωρέ σιγά το πρόβλημα υγεία να υπάρχει, εύχομαι να σου πάνε κατ ευχήν !

Δημητρη, ακριβως το ιδιο πραγμα σκεφτομουν και εγω με το που ειδα το προβλημα του Γιαννη!
Αν και μοιαζουν σαν κινεζικα αδερφακια οι δυο σεγες, πρεπει να υπαρχει σιγουρα καποια διαφορα.
Μιχάλη θεωρείς τα victotinox ανώτερα των leatherman? Εκπλήσσομαι. Τι αντίθετο πίστευα!

Μιχάλη τό κέντρο βίδας έχει μιά επιτραπέζια σέγα Boston εκθεσιακή,τουλάχιστον μέχρι καί πρίν μιά βδομάδα τήν είχε πού είχα περάσει (γιατί τώρα αναγράφει αναμένεται,καί ίσως έχουν δώσει καί τήν εκθεσιακή),καί αντίστοιχα τό Praktiker έχει μιά Einhell πού είναι καρμπόν μέ τήν Sheppach,τίς παρατηρούσα εξωτερικά καί όπως έσκυβα νά δώ καλά την επιπεδη μεταλλικη επιφάνεια πού ακουμπάει τό ξύλο πρός κοπή τής Boston τό μέταλο είναι πολύ καλύτερης ποιότητας και από κάτω έχει νεύρα ,ενώ τής Einhell είναι σάν λαμαρίνα χοντρή βέβαια αλλά χωρίς νεύρα από κάτω,ε και μόνο αυτό πού πρόσεξα λέω από μέσα μου τελικά δέν είναι μιά Κινεζιά κλωνοποιημένη η Boston έχει τό κάτι τις παραπάνω,γιά νά έχει 50 % επάνω στήν τιμή από τήν Einhell.

Γιάννη τί θεριά είναι αυτά ? χαχαχα ούτε απέξω δέν θά πέρναγα,ειδικά τό πήτμπουλ πολύ τσαντίλας μέ μισό μάτι κοιτάει.

Ποια victorinox???
Που πάει με ένα μοντέλο σε στυλ πενσας ?
Η Leatherman έχει 50.
Λογικό είναι να δουλεύουν περισσότερο και να βγάζουν τα οποία προβλήματα.
Τι να κάνεις με ένα σουγια για να τον ζορισεις πια ώστε να σπάσει?

Παράλογο????

Επίσης το ένα ξεκινάει από 40 ευρώ με το Squirt αν δεν κάνω λάθος, το άλλο θέλει 200 ευρώ.

Αυτο με τα Leatherman (και εγω πιστευα οτι ειναι κορυφη) το ειχαν αναλυσει εις βαθος σε ενα θεμα στο "διπλανο μαγαζι", στους φακους παλια. Ακρως κατατοπιστικο.