Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια το εργαλεια σου και καλοδουλευτο, εχουμε το ιδιο και θελω να σε ρωτησω το πηρες με αυτη την τιμη με ολα αυτα τα εξαρτηματα;

Εγω το ειχα παρει το 2014 στα 230 με 260 (αν θυμαμαι καλα) και εκτος την μεσινεζα ειχε και των δισκο, τα αλλα μου ειπαν αγοραζονται ξεχωριστα και σκεφτομαι να με επιασαν κοτσο;

Παντως σε μενα που εφαγα τουμπα στο χωραφι με αυτο πανω μου δεν επαθε τιποτα απο την πτωση :flipout: και σου λεω για γερη πτωση στραμπουλιξα και το ποδι τοτε.

Το πήρα στην τιμή αγοράς του αδερφέ (για την ακρίβεις 147 ευρώ ήταν).
Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 160 κάτι πωλείται πλέον.
Εννοείται ότι δεν περιελάμβανε εξαρτήματα η τιμή αλλά τα έχω όλα γιατί τα χρησιμοποιούσα με το ryobi.

Τι πτώση ήταν αυτή?

Φιλε drapetis, μεγεια!
Το fluke το γνωριζεις ως εργαλειο?
Γιατι θελω να παρω και γω ενα αλλα τα φοβαμαι αυτα που κανουν τοσα πολλα σε τετοιο στυλ.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Φίλε drapetis τό Fluke μήπως είναι καί true rms ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι πτώση ήταν αυτή?

Μεσα στο χορτα ηταν ενα χοντρο καλωδιο της δεη αυτα που πιανουν την κολονα και την δενουν στο εδαφος, καθως περπατουσα να παω στην ακρη για να ξεκινησω πιαστικε το ποδι στο καλωδιο και χανω την ισορροπια, ηταν και κατηφορα και σταματησα 2 μετρα μετα, το μηχανημα απο την πτωση δεν επαθε το παραμικρο ουτε να τσακιστη το κονταρι. Λαβε υποψιν οτι το φιλτρο αερα που παιρνει ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του εγω εδω το παιρνω 30 αλλα απο δω και περα μετα την χρηση το καθαριζω με αερα και φευγουν τα ποιο πολλα, απλα περιμενω να μαυρισει ποιο πολυ για να το αντικαταστησω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεσα στο χορτα ηταν ενα χοντρο καλωδιο της δεη αυτα που πιανουν την κολονα και την δενουν στο εδαφος, καθως περπατουσα να παω στην ακρη για να ξεκινησω πιαστικε το ποδι στο καλωδιο και χανω την ισορροπια, ηταν και κατηφορα και σταματησα 2 μετρα μετα, το μηχανημα απο την πτωση δεν επαθε το παραμικρο ουτε να τσακιστη το κονταρι. Λαβε υποψιν οτι το φιλτρο αερα που παιρνει ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του εγω εδω το παιρνω 30 αλλα απο δω και περα μετα την χρηση το καθαριζω με αερα και φευγουν τα ποιο πολλα, απλα περιμενω να μαυρισει ποιο πολυ για να το αντικαταστησω.

Άντε ρε συ... Ευτυχώς δεν έπαθες εσύ κάτι!

Όταν λες φίλτρο αέρα εννοείς το στοιχείο μόνο του?
Εγώ προσωπικά έχω ειδικό λάδι για το φίλτρο αέρος και ανά τακτά χρονικά διαστήματα βουτάω ότι φίλτρο μηχανήματος έχω μέσα σε αυτό (βάζω και στο φίλτρο λαδιού του σκαπτικού από αυτό και τα κρατάει όλα).

Ρίξε μια ματιά εδώ:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ προσωπικά έχω ειδικό λάδι για το φίλτρο αέρος και ανά τακτά χρονικά διαστήματα βουτάω ότι φίλτρο μηχανήματος έχω μέσα σε αυτό (βάζω και στο φίλτρο λαδιού του σκαπτικού από αυτό και τα κρατάει όλα).
Νικολα,ποιο λαδι είναι αυτό?

Πάνο αυτό είναι:

Olio_filtri_aria.jpg

Ξεχασα να ποσταρω το δωρακι που μου εκαναν οι συναδελφοι στο εργοστασιο πριν καποιο καιρο.
Ειχαν δει την απογοητευση μου με το αντιστοιχο αναλογικο που ειχα παραλαβει τοτε απο αμαζον...:)))

Ενα ψηφιακο μετρο για ρουτερ και παγκοπριονα. Για καθετες και οριζοντιες μετρησεις.

Καταπληκτικο βοηθημα. Τα λογια ειναι περιττα. Εδω μετρηση υψους του κοπτικου στο παγκορουτερακι της proxxon.

26210305570_3537bf6bb3_c.jpg

Από τον καυκα, σετ τα πήρες ή παρήγγειλες πολλά κ τα έβαλες σε κουτάκι;

Απο Καυκά τα πέρνω, προτιμώ της SAS νομίζω εχουνε καλη τιμη/αποδοση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φιλε drapetis, μεγεια!
Το fluke το γνωριζεις ως εργαλειο?
Γιατι θελω να παρω και γω ενα αλλα τα φοβαμαι αυτα που κανουν τοσα πολλα σε τετοιο στυλ.

Το χρησιμοποιώ σχεδον καθημερινα. Το συγκεκριμένο ειναι πολυ απλο πολυμετρο. Αυτόματο και εχει και ωμομετρο μεχρι 2ΚΩ.

Αν θές ρίξε μια ματιά εδω που το αγόρασα http://www.nsmarket.gr/gr/index/products/electrical?row=208

Πάντως να ξέρεις τα fluke ειναι επαγγελματικα, αν το θες για ερασιτεχνική χρηση δεν αξιζει να δώσεις τοσα λεφτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Φίλε drapetis τό Fluke μήπως είναι καί true rms ?

Όχι δεν ειναι true rms, ειναι η απλη σειρά της fluke.

Ξεχασα να ποσταρω το δωρακι που μου εκαναν οι συναδελφοι στο εργοστασιο πριν καποιο καιρο.
Ειχαν δει την απογοητευση μου με το αντιστοιχο αναλογικο που ειχα παραλαβει τοτε απο αμαζον...:)))

Ενα ψηφιακο μετρο για ρουτερ και παγκοπριονα. Για καθετες και οριζοντιες μετρησεις.

Καταπληκτικο βοηθημα. Τα λογια ειναι περιττα. Εδω μετρηση υψους του κοπτικου στο παγκορουτερακι της proxxon.

26210305570_3537bf6bb3_c.jpg

Καλοδούλευτο Μάϊκ !

Παρέλαβα το Σάββατο, αμέσως μετά τη μαστοροσυνάντηση, χάρη στην κινητοποίηση των enduras1 και tzoutzis. ;)

2016-04-18 10.00.32.jpg

Παρέλαβα το Σάββατο, αμέσως μετά τη μαστοροσυνάντηση, χάρη στην κινητοποίηση των enduras1 και tzoutzis. ;)

Μεγειά φίλε μου !!

μα τι έχετε πάθει οι περισσότεροι και φωτογραφίζετε δίπλα στο πληκτρολόγιο, σας αρέσει το φόντο έτσι ; δεν εξηγείται αλλιώς χαχαχαχαχα