Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ δεν θέλω κάποια σειρά να σου πω, μεμονωμένα κομμάτια θέλω αλλά θα πάω ο ίδιος να πάρω μάτι και τα εργαλεία Milwaukee από κοντά.
Καλοσύνη σου πάντως που θες να εξυπηρετήσεις :ernaehrung004:

Αν μπορώ γιατί να μην το κάνω; Το forum, εκτός από κουβεντούλα κι ανταλλαγή εμπειριών γνώςεων και απόψεων είναι και αλληλοβοήθεια.
Αν μπορείς να περάσεις δεν το συζητάω, και "μάτι" θα πάρεις και "χέρι" θα βάλεις. :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπαμπινο περιμένω τηλ.
Θα ήθελα και κανένα καρυδακι!

Το καρυδάκι νας τελείωσε... Έχουμε όμως πολύ ωραίο μελητζανάκι; :p

Θα σε πάρω... :call2:

Αν μπορώ γιατί να μην το κάνω; Το forum, εκτός από κουβεντούλα κι ανταλλαγή εμπειριών γνώςεων και απόψεων είναι και αλληλοβοήθεια.
Αν μπορείς να περάσεις δεν το συζητάω, και "μάτι" θα πάρεις και "χέρι" θα βάλεις. :ernaehrung004:

Να είσαι καλά ρε Μπάμπη, έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες, κάποια στιγμή θα τα πούμε κι από κοντά.

Σήμερα πέρασα από τήν Λεωφόρο Βεΐκου 131 στό Γαλάτσι (νά ναι καλά ο Μπάμπης) στόν Παπαθεοδοσίου

Μέ τό πού μπαίνεις μέσα δεξιά έχει τά ράφια μέ τά κόκκινα,και αναλώσιμα,ωραία πράγματα σετάκια μικρές κατσαβιδόλαμες,διάφορα εργαλεία,τρυπάνια καί πολλά άλλα
Αγόρασα 2 κατσαβιδόλαμες Μilwaukee shock wave 90 mm PZ2 και PH2 ---> 2,5 ευρώ έκαστη,σύνολο 5 ευρώ καί οι δύο

Πρός ενημέρωση γιά τόν Ιωάννη καί τόν Κυριάκο πού ενδιαφέρονται :

Δέν έχει σέ PZ1 up to 30X αλλά έχει σέ up to 10Χ καί σέ μήκος 90 mm
Και ή τό ίδιο σέ PZ3 δηλαδή up to 10Χ η έχει πιό κοντό από 90 mm,δέν τό πολυέψαξα γιατί δέν μέ ενδιέφερε

Τό σίγουρο είναι ότι 90 mm shock wave σε up to 30 X εχει μόνο σέ PZ2

Αυτές οι κατσαβιδόλαμες είναι γιά παλμικό κατσαβίδι ? όχι πώς έχω παλμικό κατσαβίδι,έτσι από περιέργεια.

trypan10.jpg

trypan11.jpg

Σήμερα πέρασα από τήν Λεωφόρο Βεΐκου 131 στό Γαλάτσι (νά ναι καλά ο Μπάμπης) στόν Παπαθεοδοσίου

Μέ τό πού μπαίνεις μέσα δεξιά έχει τά ράφια μέ τά κόκκινα,και αναλώσιμα,ωραία πράγματα σετάκια μικρές κατσαβιδόλαμες,διάφορα εργαλεία,τρυπάνια καί πολλά άλλα
Αγόρασα 2 κατσαβιδόλαμες Μilwaukeeshock wave 90 mm PZ2 και PH2 ---> 2,5 ευρώ έκαστη,σύνολο 5 ευρώ καί οι δύο

Πρός ενημέρωση γιά τόν Ιωάννη καί τόν Κυριάκο πού ενδιαφέρονται :

Δέν έχει σέ PZ1 up to 30X αλλά έχει σέ up to 10Χ καί σέ μήκος 90 mm
Και ή τό ίδιο σέ PZ3 δηλαδή up to 10Χ η έχει πιό κοντό από 90 mm,δέν τό πολυέψαξα γιατί δέν μέ ενδιέφερε

Τό σίγουρο είναι ότι 90 mm shock wave σε up to 30 X εχει μόνο σέ PZ2

Αυτές οι κατσαβιδόλαμες είναι γιά παλμικό κατσαβίδι ? όχι πώς έχω παλμικό κατσαβίδι,έτσι από περιέργεια.
trypan10.jpg

trypan11.jpg

Καλορίζικες και καλοδούλευτες Δημήτρη !
Ναι είναι για παλμικά και είναι πάμφθηνες, 4+ έχουν οι wiha και δεν είναι για παλμικά, τι να λέμε. Βέβαια τα αναλώσιμα της Milwaukee δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ, ούτε έχω κάτι βέβαια αλλά δεν μπορεί να μην είναι απ τα κορυφαία, τι στο καλό..

ναι για παλμικό είναι. Οι απλές μετά από λίγη χρήση σπάνε.

Eυχαριστώ φίλε μου
Πάντος μού φάνηκαν πολύ φτηνές ,είχα πάρει πέρυσι κατσαβιδόλαμα wiha Τιτανίου κοντή 2,5 cm μήκος καί είχε 2,5 η 3 ευρώ (δέν θυμάμαι ακριβώς) καί αυτή πού ειναι καί 9cm μήκος και γερή γιά παλμικό καί ειναι Μilwaukee πρέπει νά είναι τσάμπα σέ τιμή,η κάνω λάθος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ Γιώργο,ναί τό γράψαμε μαζί οι wiha είναι πιό ακριβές από ότι είδα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είναι σε πολύ καλή τιμή. Αν σκεφτείς πως αυτό το σετ http://www.stereotiki.gr/store4/benman-74149-e-bit-torsion-set-10.html (τα benman είναι ένα τακ καλύτερα από τα κινέζικα) έχει 12 euro.

Για το pz1 ph1 δεν μου κάνει εντύπωση όλοι βγάζουν ;)

Σωστά
Μιά ερώτηση πώς καταλαβαίνεται οτι οι κατσαβιδόλαμες είναι γιά παλμικό,μήπως επειδή γράφει αντοχή στήν κρούση,η κάποιο οπτικό γνώρισμα ?

Techtronic industries. Winnenden germany. Made in prc

Αυτό τό made in PRC Νεκτάριε καί μένα μού έκανε κάπως ..... γιαυτό καί έβγαλα φωτό από τήν άλλη πλευρά,αλλά όλα πλέον εκεί φτιάχνονται.

Επίσης έχει επικρατήσει να είναι μαύρου η πολύ σκούρου χρώματος....μάλλον από τα καρυδάκια αέρος πρέπει να έχει προκύψει αυτό.

Επίσης έχει επικρατήσει να είναι μαύρου η πολύ σκούρου χρώματος....μάλλον από τα καρυδάκια αέρος πρέπει να έχει προκύψει αυτό.

όχι όλοι, η KSTools τα βγάζει σε ασημί χρώμα, η Μakita σε χρυσαφί .. τα περίφημα impact gold
πάντως οι περισσότεροι σε μαύρα όπως λες, με κάποιο χρωματισμό στη μέση (sockwave zone )

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγόρασα 2 κατσαβιδόλαμες Μilwaukee shock wave 90 mm PZ2 και PH2 ---> 2,5 ευρώ έκαστη,σύνολο 5 ευρώ καί οι δύο

Δεν σε πέτυχα... Πήγα κι εγώ κατα τις 2 και πήρα μια ΡΖ2 για το Γιάννη κι αυτό για μένα.

img_1762.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν σε πέτυχα... Πήγα κι εγώ κατα τις 2 και πήρα μια ΡΖ2 για το Γιάννη κι αυτό για μένα.

Πήγα πιό νωρίς Μπάμπη 1 ώρα ήμουν εκεί,είχανε παραλαβή μάλλον χαμός γινόταν απο κούτες
Καλοδούλευτη η φαλτσέτα,πόσο στοίχησε ? έχει μέσα και ανταλακτικά μαχαίρια ?

Μύτες torsion impact bit γραφειο Δημητρη.

+1 Κυριάκο αυτό είναι πού μού διέφυγε καί τά λέει όλα :ernaehrung004:

Last edited: