Για το βενζινοπριονο ψήνομαι. Για ρίξε τιμή κ στοιχεία κ PM αν ξανά πας.
Άρα κ.Κώστα δεν είμαι ο μόνος που είδα επιπόλαια τη φωτό!
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
Ηλεκτρόδια 6013 και 7018 απο 2mm εως 3,2mm μιας και είχα μόνο τα 2,5 απο το 2007.
Η βάση της wolfcraft που δεν μου γέμισε το μάτι και ενας γωνιακός 125mm einhel για τη βάση.
Για τα ηλεκτροδια εαν βρεις μικρα σακουλακια silica gel dessicant (κανουν δουλεια και στα παπουτσια) και τα βαλεις μες στο κουτι και το κλεισεις και με μεμβρανη κατα υγρασιας μεινε ησυχος.
Η βαση wolfcraft ειναι αυτη που δινει και το λιντλ στα 17 ευρα. Η μεγγενη βγαινει και αλλαζεται εαν χρειαστεις κατι μεγαλυτερο. Εχω την ιδια εκ του λιντλ, κανει δουλεια μια χαρα. Αφαιροντας την μεγγενη προσεκτικα, εχω χρησιμοποιησει την βαση με τροχο εξοπλισμενο με τον καταλληλο δισκο για στεγνη κοπη πλακακιου που χρειαστηκα, εκανε πολυ καθαρη και προσεκτικη εργασια. Με γειες!
Εαν το χρειαζεσαι απολυτος, παρε ενα μοιρογνωμιο για το σχολειο καταλληλου μεγεθους, πλαστικο, (τα δινουν 2 ευρω μαζι με δυο τριγωνα ισοσκελη και πυθαγορειο και κανα χαρακα 20 η 30 ποντων), τρυπα να περνα η βιδα σφιξιματος εαν χρειαζεται και κολλησε το πολυ προσεκτικα πανω στον επιλογεα γωνιας της μεγγενης και τελειωσες. Τα τριγωνα τα χρησιμοποιεις επισης για ελεγχο σε γωνιες για σεγα η φαλτσοπριονο κλπ.... :HTEHETH63:Το άλλο που με χάλασε με την βάση είναι η μέγγενη που δεν έχει διαγράμιση για το που είναι το ίσιο και που το 45 μοιρες. Εχει κάτι κουκίδες αλλά ειναι στο περίπου. Τώρα θα μου πείς με 19,5 ευρώ τι θες......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.