Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα παίδες.

BTW, τα δυο σετ δίσκων για φαλτσοπρίονο δόθηκαν!
Ευχαριστώ τα παιδιά που τους πήραν!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

https://db.tt/9zzNNpCe
μεγεια μαστορια.μολις παρελαβα το κιτρινακη που λεει και ο κυριακος.
Πρωτο επαγγελματικο εργαλειο που μπαινει στο εργαστηριο μου και πραγματικα η διαφορα στην ποιοτητα ειναι φανερη!

Μεγεια και καλοδουλευτο Βασιλη.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παραλαβη στο εργοστασιο ενος 18βολτου ραδιου ryobi (κοψοχρονια 40 ευρω απο αμαζον marketplace γαλλιας) με καθυστερηση ενος μηνα καθως ειχε παραδοση μεσω ρουμανικου ταχυδρομειου, οχι DHL.

Eνα χρησιμοτατο σφιγκτηρακι ΜΕ καστανια wolfcraft για να σφιγγεις οσο θες εσυ το αντικειμενο. Ιδανικο για τις περιπτωσεις που δεν χρειαζονται το πληρες, δυνατο σφιξιμο των κανονικων σφιγκτηρων. Αυτοι οι σφιγκτηρες υπαρχουν σε διαφορες διαστασεις, και στην Ελλαδα, και περιμενω και αλλους αυριο.

Ενα σετ αλλενακια proxxon σε στυλ σουγια, για να μην χανονται...

Και 4 πλακες ρεταλια ξυλο σφενδαμου ~35χ25 εκατοστα με ~3εκ. παχος, απο ενα φιλο ξυλουργο στα καρπαθια ορη :))

Φωτο το βραδακι!

Μεγειες Μιχάλη, καλοδουλευτα και εντυπώσεις να μας πεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Παραλαβες
Ραδιακι Ryobi, μια χαρα μικρουλι 18βολτο του οποιου τα μπασα ειναι καλυτερα απο του 10βολτου Bosch!
Σφιγκτηρακι 30μμ με καστανια, εξαιρετικα βολικο καθως καθοριζεις εσυ την δυναμη που θα σφιξει.
Προξον αλλενοκλειδα σε μορφη σουγια γιατι ολο και χανω καποια μεγεθη
Γυαλοχαρτα σπογγος, τα εχω καταβολευτει!!! Απαραιτητα για οποιον κανει μικροκατασκευες. Ειναι ευελικτα και μαλακά.
Ενα τεμαχιο (απο τα 4) πλακα ξυλου σφενδαμου. Θα τεμαχιστει στην κορδελα αναλογως.

27343993416_72f5b78d40_c.jpg

Καλοδούλευτα σε όλους! Μιχάλη έχεις δίκιο, είναι πολύ βολικά τα σφουγγαράκια! Εγώ τα δουλεύω χρόνια.

Τελικα δεν εχω καταλαβει, ποιες διαφορες εχει το εκκεντρο dewalt του Νικου με αυτο που πηρε ο Βασιλης. Ειναι παλιοτερο μοντελο του Νικου; Επειδη σκεφτομαι να αγορασω και εγω ενα τις επομενες ημερες, μπερδευτηκα με το ποιο θα πρεπει να επιλεξω!

Όχι ίσα ίσα που είναι πιο κιανούριο.
Η διαφορά στο σύστημα αναρρόφησης είναι μόνο βέβαια...

εγώ θα προτιμούσα θα σου έλεγα να πάρεις σαν το δικό μου λόγω του στρόγγυλου στομιου (συνδέεται απευθείας σκούπα).