Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eπεκτεινεσαι βλεπω σιγα σιγα και στα μπλε bosch εργαλειακια... :))

Καλοριζικος ο ανιχνευτης Δημητρη!

Ευχαριστώ φίλε Μιχάλη
Τό επεκτείνομαι είναι σχετικό πάντα,άν βρώ κάτι κοντά σέ τιμή μέ ένα ερασιτεχνικό προιόν προτιμώ τήν επαγγελματική σειρά,καί ειδικά σέ τέτοια εργαλεία πού πρέπει νά δίνουν αξιόπιστες μετρήσεις.

Να βλεπεις που και που τα warehouse deals στο αμαζον γερμανιας αλλα και αλλου. Βγαινουν μεταχειρισμενα -σαν καινουρια κυριολεκτικα- σε φανταστικες τιμες.

Καλορίζικο Δημήτρη!Παιδιά ερώτηση:Αυτοί οι ανιχνευτές ανιχνεύουν μέταλλο ή ρευματοφόρο αγωγό;Δηλαδή σε ένα σπίτι υπο ανακαίνιση πχ που έχει αποσυνδεθεί απο το δίκτυο,θα βρούν τα καλώδια;

Να βλεπεις που και που τα warehouse deals στο αμαζον γερμανιας αλλα και αλλου. Βγαινουν μεταχειρισμενα -σαν καινουρια κυριολεκτικα- σε φανταστικες τιμες.

Μιχάλη δυστυχώς δέν ξέρω νά κάνω αγορές από έξωτερικό

Τό μόνο πού θά ήθελα νά αγοράσω από έξω καί σάς ζηλεύω μέ τήν καλή έννοια,είναι η επιτραπέζια σέγα Worx,πού δέν πωλείται σέ φυσικό κατάστημα στήν Ελλάδα.

Καλορίζικο Δημήτρη!Παιδιά ερώτηση:Αυτοί οι ανιχνευτές ανιχνεύουν μέταλλο ή ρευματοφόρο αγωγό;Δηλαδή σε ένα σπίτι υπο ανακαίνιση πχ που έχει αποσυνδεθεί απο το δίκτυο,θα βρούν τα καλώδια;

Ευχαριστώ φίλε Νίκο
Θά τά βρεί Νίκο γιατί θά εντοπίσει τόν χαλκό τών καλωδίων,και θά δώσει ένδειξη

Τό μόνο πού θά ήθελα νά αγοράσω από έξω καί σάς ζηλεύω μέ τήν καλή έννοια,είναι η επιτραπέζια σέγα Worx,πού δέν πωλείται σέ φυσικό κατάστημα στήν Ελλάδα.

H επιτραπεζια σεγα worx ουτως η αλλως δεν ερχεται Ελλαδα. Εγω την βρηκα 'μεταχειρισμενη' στα warehouse deals που εστελναν Eλλαδα, λογω μεταχειρισμενου προφανως.
Εγω εχω το νου μου μηπως παρουσιαστει παρομοια ευκαιρια για να σε ειδοποιησω να μου πεις αν θες να στην παραγγειλω εγω για σενα.

H επιτραπεζια σεγα worx ουτως η αλλως δεν ερχεται Ελλαδα. Εγω την βρηκα 'μεταχειρισμενη' στα warehouse deals που εστελναν Eλλαδα, λογω μεταχειρισμενου προφανως.
Εγω εχω το νου μου μηπως παρουσιαστει παρομοια ευκαιρια για να σε ειδοποιησω να μου πεις αν θες να στην παραγγειλω εγω για σενα.

Δέν έρχεται καί ούτε πρόκειται νά έρθει ποτέ Eλλάδα έχεις δίκιο,εδώ είναι ότι φέρουν οι 2 μεγάλες αντιπροσωπείες
Ευχαριστώ Μιχάλη νά σαι καλά,μένουμε συντονισμένοι.

Αν θες βοήθεια στην παραγγέλνω εγω και συνεννοούμαστε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν θες βοήθεια στην παραγγέλνω εγω και συνεννοούμαστε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα,
να το βρει πρώτα...

Σημερα ειμαι τυχερος γιατι πετυχα 2 σακκουλια με σχεδον τελεια κομμενα σανιδακια σκληρου ξυλου!! Συνηθως, επειδη ειναι ξυλα για ψησταρια εχει και κορμους και χοντροξυλα και σανιδακια ανακατα ολα
27677733696_4734eaaf74_c.jpg
.

Καλές κατασκευές Μιχάλη,μόλις βλέπω τήν συσκευασία σκέφτηκα :τά ξύλα κατέληξαν νά πουλιούνται σέ συσκευασία γιά πατάτες καί κρεμύδια χαχαχα.

Μιχάλη, γι'αυτό μπορούμε να κάνουμε κάτι?.....που μ´αρέσει η τιμή του, αλλά δεν έρχεται Ελλάδα?

Μιχάλη, γι'αυτό μπορούμε να κάνουμε κάτι?.....που μ´αρέσει η τιμή του, αλλά δεν έρχεται Ελλάδα?

Αυτο που κανω ειναι να κοιταω μηπως βγει μεταχειρισμενη στο warehouse deals του αμαζον. Εκει η τιμη ειναι αρκετα χαμηλοτερη και το προιον σαν καινουριο με την εγγυηση του αμαζον.
Θα ενημερωσω αν δω κατι.

Εν τω μεταξυ μην πας και παρεις κανα unimac διπλοπριονο :)))

Με έπεισες!...αφού ρε μάστορα ξέρεις τώρα τι γίνεται?....είμαστε μερακλήδες!....δε μας κάνει καρδιά να έχουμε ημιτασιόν πράματα!
Γιά άλλο μιλάς εσύ, γιά άλλο εγώ, αλλά ξέχασα το κατάλληλο link οπότε δικαιολογημένα το κομφούζιο.

https://www.amazon.de/Bosch-PTS-10/...0500&sr=8-1-spons&keywords=bosch+pts+10&psc=1

Γιά αυτό λέω.

Last edited:
Με έπεισες!...αφού ρε μάστορα ξέρεις τώρα τι γίνεται?....είμαστε μερακλήδες!....δε μας κάνει καρδιά να έχουμε ημιτασιόν πράματα!
Γιά άλλο μιλάς εσύ, γιά άλλο εγώ, αλλά ξέχασα το κατάλληλο link οπότε δικαιολογημένα το κομφούζιο.

https://www.amazon.de/Bosch-PTS-10/...0500&sr=8-1-spons&keywords=bosch+pts+10&psc=1

Γιά αυτό λέω.

Αρχοντας με 4 γραμματα: Mike! :)))

Αρχοντας με 4 γραμματα: Mike! :)))

Έκανες καμιά Προσευχή, κάτι άλλο, μαγικό?....τι έγινε?

https://www.amazon.de/Bosch-PTS-10/...=merchant-items&ie=UTF8&qid=1466118215&sr=1-9

Το χτυπάω ή λες να έχουμε και κάτι καλύτερο στη πορεία?....δεν το βιάζομαι, αλλά θα φύγει και δεν θα το βρω εύκολα ξανά σ´αυτή τη τιμή, λέω να τη κάνω τη κίνηση!
Με 6,5 μεταφορικά, πως θα το στείλει?...μέσα σε φάκελο?

Δεν μας τα λέει καλά ο πωλητής....γιά να δούμε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιά την ιστορία, το είχε 250 και 6,5 μεταφορικά γιά Ελλάδα. Αυτό βέβαια κράτησε κάποια λεπτά!....μετά τέλος!....τώρα τί έγινε, ποιός ξέρει?....ξεπούλησε?....έκανε αλλαγές στο σύστημα - site?....

Last edited: