Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kώστα το έκανα αυτό που λες με το μυτοτσίμπιδο και μάλλον οι μύτες δεν θα αντέξουν και πολύ ακόμα (χωρίς να είμαι ειδικός,μάλλον έχω ήδη ψιλοκαταστρέψει το σπείρωμα λόγω διαστολών,κι αν έχει καταστραφεί στις μύτες οκ παίρνεις ανταλλακτικές αλλά αν έχει καταστραφεί στο σώμα; )
Μπάμπη κι εγώ αυτόν πήρα με τη λογική "δοκίμασε και βλέπεις,μπορεί βρε αδερφέ να μην σου ταιριάζει το σπορ καθόλου και να πάει το εργαλείο χαμένο".Τώρα που είδα ότι έστω και λίγο το`χω,άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά το dremel.
To καρμπόν σχεδόν όπως το λες:μεταξύ σχεδίου και ξύλου και μ`ένα μολυβάκι ακολουθείς τις γραμμές.
Α κι ένα ακόμα plus του dremel που ανακάλυψα στην πράξη:η έλλειψη καλωδίου!Κάποιες φορές το καλώδιο σε "τραβάει" και ή χάνεις το σχέδιο ή πρέπει να το πας σε πιο μικρές γραμμές ή (στη χειρότερη) κρατάς με το αριστερό το καλώδιο και πυρογραφείς με το δεξί.

Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Επειδη επαιζα με πυρογραφους, εχω καταληξει οτι το καλωδιο ειναι σφοδρα ενοχλητικο -γενικοτερα.
Αυτο δεν το καταλαβαινεις -ιδιως την ελευθερια κινησεων KAI την ρυθμιζομενη θερμοκρασια- μεχρι να παρεις πυρογραφο cordless - με αεριο (aka dremel versa tip.. αλλα βγαζει και η weller νομιζω).

Exω και ενα portasol βουτανιου απο τον πατερα μου αλλα με κερδισε πολυ προσφατα η dremel λογω design και περισσοτερων ειδων μυτες, εννοω το εξτρα σετακι που βγαζει.

Παντως το ιδανικο, αν καποιος ασχολειται ιδιαιτερα με πυρογραφια, ειναι να εχει και τα δυο. Και ρευματος καλο (με πολλες μυτες) και βουτανιου.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Μπάμπη. Πυρογραφο και εγώ γλυκοκοιτάζω, το Versa Tip αλλά αγορές πλέον τον Σεπτέμβρη.

Έκανες καμιά Προσευχή, κάτι άλλο, μαγικό?....τι έγινε?

https://www.amazon.de/Bosch-PTS-10/...=merchant-items&ie=UTF8&qid=1466118215&sr=1-9

Το χτυπάω ή λες να έχουμε και κάτι καλύτερο στη πορεία?....δεν το βιάζομαι, αλλά θα φύγει και δεν θα το βρω εύκολα ξανά σ´αυτή τη τιμή, λέω να τη κάνω τη κίνηση!
Με 6,5 μεταφορικά, πως θα το στείλει?...μέσα σε φάκελο?

Δεν μας τα λέει καλά ο πωλητής....γιά να δούμε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιά την ιστορία, το είχε 250 και 6,5 μεταφορικά γιά Ελλάδα. Αυτό βέβαια κράτησε κάποια λεπτά!....μετά τέλος!....τώρα τί έγινε, ποιός ξέρει?....ξεπούλησε?....έκανε αλλαγές στο σύστημα - site?....

λοιπον π[αιδια σε περιπτωση που δεν το γνωριζετε. υπαρχει καποιος τροπος (διαφορετικο σαιτ ή θηρεσια τυο αμαζον) πο μαρκαρεις ενα προιον κια σου δειχνει τις διακυμανσεις της τιμης. εειδη καπιοι εμποροι ριχνουν την τιμη σε ορισμενα προιοντα -σαν κραχτες- για μια μονο μερα αλλα περιοδικα, με τον τροπο αυτο το παρακολουθεις και το περιμενεις

Βαρέθηκα να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα...
39b771e5df89f59adeef9c9a8c11d706.jpg

Ένα χρόνο το περίμενα το παλμικο!
Sent from my C6833 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά αυτό πως το έκανες;

Eχει καποιο λιντλ διανυκτερευον? Περασες με τσαμπουκα απο την κεντρικη αποθηκη τους? Η φωτο παραπανω ειναι πειραγμενη/photoshop?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά αυτό πως το έκανες;

Αν πας λίγο πριν το κλείσιμο του καταστήματος, την ώρα που έχουν ετοιμάσει τα ράφια για την Δευτέρα ή την Τετάρτη που ετοιμάζουν τα ράφια για την Πέμπτη μπορείς να πάρεις τις προσφορές.

Μην το πούμε σε πολλούς όμως!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν πας λίγο πριν το κλείσιμο του καταστήματος, την ώρα που έχουν ετοιμάσει τα ράφια για την Δευτέρα ή την Τετάρτη που ετοιμάζουν τα ράφια για την Πέμπτη μπορείς να πάρεις τις προσφορές.

Μην το πούμε σε πολλούς όμως!!!!!
Πες τα ρε Κώστα.
Για τα λιντλ που είναι ανοιχτά Κυριακή, μπορείς κι απόγευμα Κυριακής (καμία φορά και Σαββάτου όπως βλέπετε)
Γνήσια φώτο

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ο παλιός είναι αλλιώς μαστρο-Χρήστο χάχάχά
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα εργαλεία.

Πάντως οι προσφορές των εργαλείων εδώ στην Πάτρα γίνονται ανάρπαστες κ στα 5 καταστήματα.

Καλοδούλευτα Χρήστο. Καλές δημιουργίες.

Καλοδούλευτα Χρήστο!
Τα δύο τα πράσινα είναι vfm 100%
Τα δύο τα κόκκινα δεν τα ξέρω καθόλου, δώσε κανά info...

Μεγειές στις καινούργιες παραλαβές όλων σας, Χρήστο Μπάμπη κ.όσων άλλων παρέλαβαν κάτι.
Έχω χάσει επεισόδια εδώ στην επαρχία που βρίσκομαι τι να κάνω, δουλειές βλέπετε..
Τις μόνες παραγγελίες που κάνω εγώ είναι το βράδυ στο καφενείο κανένα καραφάκι τσίπουρο, δε βαριέσαι κάτι είναι κι αυτό να πάνε τα φαρμάκια κάτω(που λένε)

Μεγειές στις καινούργιες παραλαβές όλων σας, Χρήστο Μπάμπη κ.όσων άλλων παρέλαβαν κάτι.
Έχω χάσει επεισόδια εδώ στην επαρχία που βρίσκομαι τι να κάνω, δουλειές βλέπετε..
Τις μόνες παραγγελίες που κάνω εγώ είναι το βράδυ στο καφενείο κανένα καραφάκι τσίπουρο, δε βαριέσαι κάτι είναι κι αυτό να πάνε τα φαρμάκια κάτω(που λένε)

ΚΑΘΕ βράδυ Γιώργο ;
Κουρουμπελο σε κόβω να γυρνάς σπίτι.
Τυχερακια
Εγω ακόμα βασανίζω στη χάση και στη φεξη εκείνη την Απαλαρινα.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χρηστο μεγεια !το παλμικο ειναι δυναμη !!!!

Ευχαριστω Βασιλη.
Θα ανεβάσω εντυπώσεις με την πρώτη ευκαιρία.

Sent from my iPad using Tapatalk