Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγοράστηκαν σήμερα γιά τόν Ευγένιο (asotosios)
Kαλορίζικα καί καλές μεταφορές

metafo10.jpg

Αγοράστηκαν από το πατέρα μου. Μάλλον κάνει δώρο στο εαυτό του για την γιορτή του πατέρα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

5f9101d86d609dce36a8a0c70fb96666.jpg

Ένα (για να μην πω δυο) θα δωθουν σε μέλη του Φόρουμ που δεν βρήκαν η που δεν έχει lidl στην περιοχή τους

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγοράστηκαν σήμερα γιά τόν Ευγένιο (asotosios)
Kαλορίζικα καί καλές μεταφορές

metafo10.jpg

Τα εχω δοκιμασει και δεν με βοηθησαν πολυ.
Αν ειναι βαρυ το επιπλο δεν κουνιουνται και αν ειναι προς το ελαφρυ γλυστραει πανω στα ροδακια και πεφτει.

Αν ειναι βαρυ το επιπλο δεν κουνιουνται και αν ειναι προς το ελαφρυ γλυστραει πανω στα ροδακια και πεφτει.

Μάπα το καρπούζι; Και σκεφτόμουν να πάω να τα πάρω.

Συμφωνώ με τον Νεκτάριο. Πριν λίγα χρόνια αγόρασα τα ίδια περίπου από το Practiker σε κίτρινο χρώμα και δεν έκανα δουλειά.
Το στρογγυλό μαύρο πλαστικό που έχουν πάνω οι βάσεις και ακουμπούν τα έπιπλα έπρεπε να είναι κάποιου είδους αντιολισθιτικό - ελαστικό και όχι
σκληρό πλαστικό γιατί γλιστράνε.
Σε μένα πάντως δεν πήγαν χαμένα, έβγαλα τα ροδάκια και τα χρησιμοποίησα με επιτυχία αλλού χε χε !

Μάπα το καρπούζι; Και σκεφτόμουν να πάω να τα πάρω.

κατά τη γνώμη μου όχι Πάνο, εκτός κι αν βάλεις πάνω κανένα κομμάτι σαμπρέλα να μην γλυστράνε ειδάλως μπορεί να γίνει ακόμα και ζημιά.

Αγοράστηκαν από το πατέρα μου. Μάλλον κάνει δώρο στο εαυτό του για την γιορτή του πατέρα.

Ένα (για να μην πω δυο) θα δωθουν σε μέλη του Φόρουμ που δεν βρήκαν η που δεν έχει lidl στην περιοχή τους

χεχε ξέρει ο παλιός ο μάστορας....πήρε 3 για να είναι σίγουρος ότι τουλάχιστον 1 θα είναι απροβλημάτιστο !

Ο παλιός μάστορας δεν ξέρει ότι θα πάω πίσω τα δύο αν δεν τα θέλει κάποιος γιατί έχει εφορια τον άλλο μηνα

Κάποιο θα ζαχαρώνεις κι εσύ, δεν μπορεί χε χε χε άντε καλορίζικα στον μπαμπά !!

Καλημέρες.

Πρωινή επίσκεψη και για μένα:
kroustiko_palmiko.JPG

Στο κατάστημα Γλυφάδας είχε γεννήτριες, θερμοπίστολα και σίτες.
Οι σίτες ήταν οι μικρές για παράθυρα από ότι είδα αλλά είχε μπόλικες. Δυστυχώς έτρεξα να προλάβω τα ταμεία γιατί γινόταν πανικός και δεν ξέρω αν υπήρχε κάποια για πόρτα.
Παλμικά και κρουστικά φόρτωναν διπλά και τριπλά και επίσης το parking είχε γεμίσει επαγγελματικά φορτηγάκια.

Καλημέρες.

Πρωινή επίσκεψη και για μένα:

Στο κατάστημα Γλυφάδας είχε γεννήτριες, θερμοπίστολα και σίτες.
Οι σίτες ήταν οι μικρές για παράθυρα από ότι είδα αλλά είχε μπόλικες. Δυστυχώς έτρεξα να προλάβω τα ταμεία γιατί γινόταν πανικός και δεν ξέρω αν υπήρχε κάποια για πόρτα.
Παλμικά και κρουστικά φόρτωναν διπλά και τριπλά και επίσης το parking είχε γεμίσει επαγγελματικά φορτηγάκια.

Καλορίζικα φίλε μου, καλές εργασίες εύχομαι !!

Το ένα το πήρε για μενα

Σωστότατος ο μπαμπάς !!! :award:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

δεν είναι ακριβώς έτσι. Πέρυσι πήρα το σετ και πρέπει να είναι το ίδιο. Ναι αν ρτο έπιπλο ζυγίζει περισσότερο από 250 κιλά δεν θα το σηκώσει. Αλλά εγώ σήκωσα ντουλάπα 200 κιλών και τα τοποθέτησα τα ροδάκια κανονικά χωρίς προβλήματα. Απλώς πρέεπι να μπει ο μοχλός στο κέντρο κι όχι στο σημείο που θα τοποθετηθεί το πατάκι. και το πατάκι δεν θα κινηθεί αν υπάρχει ένα μικρό στοπ μπροστά του.

Συμφωνώ με τον Νεκτάριο.
κατά τη γνώμη μου όχι Πάνο, εκτός κι αν βάλεις πάνω κανένα κομμάτι σαμπρέλα να μην γλυστράνε ειδάλως μπορεί να γίνει ακόμα και ζημιά.

Ευχαριστώ Γιώργο, γύρισα από Lidl χωρίς να ακουμπήσω εργαλείο ούτε τις βάσεις μεταφοράς, αν και έλεγα να πάρω την σπαθοσέγα
για να έχω εξτρά μπαταρία για το παλμικό που έχω.
Δεν βρίσκω όμως άλλο λόγο για την πάρω.

Πάρε μια μπαταρία από το Χιούστον Πανάγο την μεγάλη ...πιο φτηνά θα έλθει.
Άμα δεν έχεις αρκετά κλαδιά να κόψεις τι να την κάνεις την σπαθοσέγα. Αν και εδώ που τα λέμε αν δεν έχεις "χοντρή" δουλειά να κάνεις δεν νομίζω να σε "αφήσει" το παλμικό στην μέση των βιδωμάτων.

Καλοδούλευτα σε όλους τα εργαλεία τους.
Τώρα όσον αφορά το σύστημα --αγοράζω και επιστρέφω-- για πλάκα ...έμενα να με συγχωρέσετε ...αλλά δεν μου αρέσει.
Κάποια στιγμή θα λάβει μέτρα και η επιχείρηση ....και στο τέλος θα την πληρώσουμε όλοι.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι υπάρχει άλλος Ευρωπαίος πολίτης εκτός του "δαιμονίου" που θα κάνει αυτή την δουλειά.

Τώρα όσον αφορά το σύστημα --αγοράζω και επιστρέφω-- για πλάκα ...έμενα να με συγχωρέσετε ...αλλά δεν μου αρέσει.
Κάποια στιγμή θα λάβει μέτρα και η επιχείρηση ....και στο τέλος θα την πληρώσουμε όλοι.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι υπάρχει άλλος Ευρωπαίος πολίτης εκτός του "δαιμονίου" που θα κάνει αυτή την δουλειά.

Ακριβως η αποψη μου Νικο. :a0210:

Πάρε μια μπαταρία από το Χιούστον Πανάγο την μεγάλη ...πιο φτηνά θα έλθει.
Άμα δεν έχεις αρκετά κλαδιά να κόψεις τι να την κάνεις την σπαθοσέγα. Αν και εδώ που τα λέμε αν δεν έχεις "χοντρή" δουλειά να κάνεις δεν νομίζω να σε "αφήσει" το παλμικό στην μέση των βιδωμάτων.

Καλοδούλευτα σε όλους τα εργαλεία τους.
ε,εμένα πάλι μου φαίνεται εντελώς φυσιολογικό και εντάσσεται στο:
"Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη" που συνήθως είναι για 14 ημέρες
ή στο "Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) " που είναι συνήθως 7 ημέρες.

δεν έχει να κάνει με την πλάκα που λες, είναι για πολύ σωστή, προκαθορισμένη και υπό όρους επιστροφή αγορασμένου προϊόντος και το έχουν όλοι...απλά στο λιντ είναι πιο γρήγορα και άμεσα *κυρίως λόγω πολλών σημείων πώλησης...αλλά και εκεί έχει όπως παντού, όρους.

Αλλο λεει ο Νικος αλλο λες εσυ Σωτηρη.

Γενικως, η καταχρηση ενος δικαιωματος μαλλον δεν συμβαλλει στο καλο του συνολου, in the long run.

Μάλλον δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει....αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει....

αγοράζω - δοκιμάζω - μου κάνει - το κρατάω

αγοράζω - δοκιμάζω - δεν μου κάνει - το επιστρέφω

υπάρχει και τρίτη επιλογή ?

To "αγοραζω επιστρεφω για πλακα" με το "αγοραζω δοκιμαζω δεν μου κανει το επιστρεφω" οντως ειναι πολυ κοντα σαν εννοιες. Το πρωτο ειναι καταχρηση δικαιωματος και το δευτερο στα ορια, κατα την αποψη μου.
Αγοραζεις ενα δραπανοκατσαβιδο σε τιμη VFM. Ξερεις τι αγοραζεις και μιλαμε για ωριμους καταναλωτες. Τι δηλαδη μπορει να μη σου αρεσει σε ενα budget εργαλειο? Οτι δεν συμπεριφερεται σαν bosch?

Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου το concept να επιστρεφω λειτουργικα προιοντα επειδη αλλαξα την γνωμη μου κατοπιν εορτης -για οποιοδηποτε λογο.

Αυξανει και το κοστος των εργαλειων καθως αυτη η "ζημια" ΣΙΓΟΥΡΑ εχει προυπολογιστει και ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι μεσα στην τιμη των προιοντων οταν υπολογιζουν την τιμη ραφιου σε καθε χωρα.