weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Αγοράστηκαν σήμερα γιά τόν Ευγένιο (asotosios)
Kαλορίζικα καί καλές μεταφορές
![]()
Τα εχω δοκιμασει και δεν με βοηθησαν πολυ.
Αν ειναι βαρυ το επιπλο δεν κουνιουνται και αν ειναι προς το ελαφρυ γλυστραει πανω στα ροδακια και πεφτει.
Αν ειναι βαρυ το επιπλο δεν κουνιουνται και αν ειναι προς το ελαφρυ γλυστραει πανω στα ροδακια και πεφτει.
Μάπα το καρπούζι; Και σκεφτόμουν να πάω να τα πάρω.
Αγοράστηκαν από το πατέρα μου. Μάλλον κάνει δώρο στο εαυτό του για την γιορτή του πατέρα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
![]()
Ένα (για να μην πω δυο) θα δωθουν σε μέλη του Φόρουμ που δεν βρήκαν η που δεν έχει lidl στην περιοχή τους
Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγοράστηκαν από το πατέρα μου. Μάλλον κάνει δώρο στο εαυτό του για την γιορτή του πατέρα.
![]()
Ένα (για να μην πω δυο) θα δωθουν σε μέλη του Φόρουμ που δεν βρήκαν η που δεν έχει lidl στην περιοχή τους
Καλημέρες.
Πρωινή επίσκεψη και για μένα:
Στο κατάστημα Γλυφάδας είχε γεννήτριες, θερμοπίστολα και σίτες.
Οι σίτες ήταν οι μικρές για παράθυρα από ότι είδα αλλά είχε μπόλικες. Δυστυχώς έτρεξα να προλάβω τα ταμεία γιατί γινόταν πανικός και δεν ξέρω αν υπήρχε κάποια για πόρτα.
Παλμικά και κρουστικά φόρτωναν διπλά και τριπλά και επίσης το parking είχε γεμίσει επαγγελματικά φορτηγάκια.
Το ένα το πήρε για μενα
Συμφωνώ με τον Νεκτάριο.
κατά τη γνώμη μου όχι Πάνο, εκτός κι αν βάλεις πάνω κανένα κομμάτι σαμπρέλα να μην γλυστράνε ειδάλως μπορεί να γίνει ακόμα και ζημιά.
Τώρα όσον αφορά το σύστημα --αγοράζω και επιστρέφω-- για πλάκα ...έμενα να με συγχωρέσετε ...αλλά δεν μου αρέσει.
Κάποια στιγμή θα λάβει μέτρα και η επιχείρηση ....και στο τέλος θα την πληρώσουμε όλοι.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι υπάρχει άλλος Ευρωπαίος πολίτης εκτός του "δαιμονίου" που θα κάνει αυτή την δουλειά.
ε,εμένα πάλι μου φαίνεται εντελώς φυσιολογικό και εντάσσεται στο:Πάρε μια μπαταρία από το Χιούστον Πανάγο την μεγάλη ...πιο φτηνά θα έλθει.
Άμα δεν έχεις αρκετά κλαδιά να κόψεις τι να την κάνεις την σπαθοσέγα. Αν και εδώ που τα λέμε αν δεν έχεις "χοντρή" δουλειά να κάνεις δεν νομίζω να σε "αφήσει" το παλμικό στην μέση των βιδωμάτων.
Καλοδούλευτα σε όλους τα εργαλεία τους.
Τώρα όσον αφορά το σύστημα --αγοράζω και επιστρέφω-- για πλάκα ...έμενα να με συγχωρέσετε ...αλλά δεν μου αρέσει.
Κάποια στιγμή θα λάβει μέτρα και η επιχείρηση ....και στο τέλος θα την πληρώσουμε όλοι.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι υπάρχει άλλος Ευρωπαίος πολίτης εκτός του "δαιμονίου" που θα κάνει αυτή την δουλειά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.