Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πάνω που μπήκα κι εγώ για να γράψω πως ειλικρινά τα μέλη του forum έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο... Κι εγώ λοιπόν παρέλαβα ένα από τα από πάνω, συν ένα απίστευτο σκαρπέλο Peugeot από τον Αχιλλέα. Δεν έχω λόγια, ειδικά για το Χρήστο που τον έχω καταντήσει προσωπικό courier! Μπάμπη, Αχιλλέα και Χρήστο σας ευχαριστώ πολύ! :firstprize:

View attachment 129366

Ε, όχι και προσωπικό courier.
Φίλοι είμαστε και αλληλοεξυπηρετούμαστε.
Άλλωστε σου χρωστάω κι εσένα καφέ, κέρασμα, γλυκό κουταλιού, βόλτα στις κούνιες, κατι τέλος πάντων.
Άμα γυρίσει με το καλο ο νιόπαντρος θα τον "δανειστούμε" για καμία μαστόροσυναξη Αν. Προαστίων.

Sent from my iPad using Tapatalk

Χρήστο, καλά κάνεις και τον εξυπηρετείς...
Όχι σαν τα παλιόπαιδα τους "άλλους" που τον λένε εγκάθετο. :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χρήστο, καλά κάνεις και τον εξυπηρετείς...
Όχι σαν τα παλιόπαιδα τους "άλλους" που τον λένε εγκάθετο. :flipout:

Ποιοι ειναι αυτοί οι "άλλοι" που τον λένε εγκάθετο ;
Δεν το εχω παρακολουθήσει απο την αρχή το έργο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποιοι ειναι αυτοί οι "άλλοι" που τον λένε εγκάθετο ;
Δεν το εχω παρακολουθήσει απο την αρχή το εργο.

Θα κανονίσουμε καφέ μα το Νικόλα να μας τα πει όλα... Ούτε εγώ ξέρω λεπτομέρεις. :smile:

Αφήστε τα παιδιά, πονεμένες ιστορίες... Όποτε θέλετε (και μπορώ χεχε)!

Θα έρθουμε εκεί στο μαγαζί. Και θα πάρουμε παιδικό γεύμα. Θέλω παιχνιδακι

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλαμβανω αυριο 72 ξεχωριστες παραγγελιες που η καθε παραγγελια εχει απο 1 εως 100 τεμαχια!! Μιλαμε για χιλιαδες μικροτεμαχιακια, να δω πως θα τα αρχειοθετησω :)))

Προκειται για διαφορα αξεσουαρ δεσιματος για τα σταυρουδακια και αλλα μικρα που φτιαχνουμε. Κρικακια, συνδετικα, δερματινα κορδονια και αλλα πολλα σε ολες τις διαστασεις..

Το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι στοιχισαν περι τα 17 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και την αντικαταβολη!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαμβανω αυριο 72 ξεχωριστες παραγγελιες που η καθε παραγγελια εχει απο 1 εως 100 τεμαχια!! Μιλαμε για χιλιαδες μικροτεμαχιακια, να δω πως θα τα αρχειοθετησω :)))

Προκειται για διαφορα αξεσουαρ δεσιματος για τα σταυρουδακια και αλλα μικρα που φτιαχνουμε. Κρικακια, συνδετικα, δερματινα κορδονια και αλλα πολλα σε ολες τις διαστασεις..

Το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι στοιχισαν περι τα 17 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και την αντικαταβολη!

getimage.aspx

Πως τα καταφερες ρε φίλε 72 παραγγελίες 17 με έξοδα αντικαταβολής μέσα; Θα μας τρελάνεις όλους;!!!
Μπράβο σου, το τερμάτισες 😉

Last edited:
Το καλαθι του ηλεκτρονικου καταστηματος (ενα ηταν) γεμισε με 72 προιοντα. Αυτο ηθελα να πω, οχι οτι εκανα 72 ξεχωριστες παραγγελιες απο διαφορετικα καταστηματα :))

Καλημέρες,

πρωινή επίσκεψη και αγορά κοκοψινίων. Ο αναδευτήρας έγινε ανάρπαστος πάντως.

diafora.JPG

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρες,

View attachment 129400
Ναι δε πουστμου. Όλοι οι μπετατζηδες σοβατζηδες και πλακατζηδες στο lidl ήταν το πρωί.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.
Μιχάλη καλώς νά τά δεχτείς

Σήμερα λόγο δουλειάς πέρναγα από Λεωφόρο Βεΐκου καί έκανα μιά στάση στόν Παπαθεοδοσίου,καί έφυγα μέ κάτι ψιλολόγια κατσαβιδόλαμες impact drive Milwaukee είναι οι 4 αριστερά,οι δύο στά δεξιά τής φωτό μέ μήκος 90 mm τίς είχα αγοράσει πρίν 2 μήνες αλλά ούτε τίς έχω χρησιμοποιήση ακόμα.
Το περίεργο είναι ότι οι μικρές κατσαβιδόλαμες Milwaukee 25 mm μήκος πού έχει δύο μέσα έχουν 0,90 λεπτά καί οι 2 καί είναι impact drive,ρώτησα σέ άλλο μαγαζί πού έχει Wiha maxxtor πάλι σέ 25 mm μήκος τίς βρίσκω 2,20 ευρώ τήν μία,καί τό ερώτημα είναι ποιά είναι καλύτερη ποιότητα η Milwaukee σειρά 30 Χ impact drive,η wiha maxxtor άν τίς έχει δουλέψει καί τίς 2 κάποιος συνάδελφος γιά σύγκριση νά μάς πεί.

katsav10.jpg

Δοκίμασέ τα Δημήτρη να μας πείς... :flipout:

Εγώ πήγα προχθές να πάρω κάτι για το Χρήστο και το Νίκο και, ευκαιρίας δοθείσης :p, πήρα όλη την κασετίνα.

Καλημέρες,

View attachment 129400

Καλοριζικα και Χρόνια σου Πολλα αν γιορτάζεις σημερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δοκίμασέ τα Δημήτρη να μας πείς... :flipout:

Εγώ πήγα προχθές να πάρω κάτι για το Χρήστο και το Νίκο και, ευκαιρίας δοθείσης :p, πήρα όλη την κασετίνα.

Ναι και δεν μας την έδειξες
Καλορίζικη πάντως.