Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..
Αυτό που είδες ανοικτό.
Υπαρχει διαθεσιμο αλλο? ισως σου εχω πελατη...
Αυτό που είδες ανοικτό.
Υπαρχει διαθεσιμο αλλο? ισως σου εχω πελατη...
Εγώ έχω ξεχάσει τι εστί παραλαβές...
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Μιχάλη,ωραία πράγματα καί χρήσιμα αναλώσιμα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εσύ μαζεύε καί άς είναι καί ρώγες πού λένε τώρα Γιώργο,καί τό φθινόπωρο θά τά παραλάβεις μαζεμένα.
Νεκταρ πόσο ο ατμοκαθαριστης?
Καλοδουλευτα παιδιά τα εργαλεία σας!
Εγώ πήγα στον Ροδακη και μεταξύ σπρέι, κολλάς δύο συστατικών και ουπατ οκταρια μακρυά πολυμορφικα για πολλά υλικά!
![]()
πήρα και μια εξυπηρετικη εργαλειοθηκη Stanley τύπου υδραυλικου ώστε να οργάνωσω τα βασικά εργαλεία στο νέο σπίτι.
![]()
καλορίζικα τα new καλούδια.σε όλους!
* μιχάλη το τσόκ είναι Rohm;;
Γραμμα?Παιρνει προεκταση αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως η Proxxon, η μοναδικη εταιρεια με την πληρεστερη σειρα για μοντελισμο και με φημη για τα μικρα και λειτουργικα της εργαλεια, εβγαλε ενα προιον που δεν συναδει με την φιλοσοφια της.
Δεν ειναι λογικο να εχει βγαλει το πιο λεπτο και πολυ ισχυρο πολυεργαλειο ρευματος και να βγαλει μια δυσχρηστη γκουμουτσα σε μπαταριας! Μιλαμε για proxxon εδω.
Καλυτερα να εβγαζαν ενα δραπανακι 7βολτο (μικροτερη μπαταρια) και το υπολοιπο σωμα να ακολουθουσε αναλογα.
Ουτως η αλλως εργαλειο μοντελισμου ειναι, για λεπτες εργασιες που χρειαζεται εργονομια, δεν χρειαζεται να ακολουθησει την νορμα των dremel και της bosch.
Ετοιμαζω αναλυτικο γραμμα για να τους τα ψαλλω επισημως)
Γραμμα?
Πως νομιζα πως εισουν μετοχος και θα το συζηταγεε στο επομενο διευρυμενο συμβουλιο της εταιριας...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.