Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γλυκεια μερα παραλαβης, σημερα Τεταρτη 13 Ιουλιου στις 5:30pm :)

Πλημμυρα proxonοειδων, φρεζακια, τσοκ και κορδελα. Ενα χρησιμο μεγγενακι για πιασιμο μικρων αντικειμενων (για ινταρσια), πολλα γυαλοχαρτα και μια σανιδα 800χ200 -παχους 20μμ για δοκιμη.

28290941745_d83e5ca2b9_b.jpg

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Μιχάλη,ωραία πράγματα καί χρήσιμα αναλώσιμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ έχω ξεχάσει τι εστί παραλαβές...

Εσύ μαζεύε καί άς είναι καί ρώγες πού λένε τώρα Γιώργο,καί τό φθινόπωρο θά τά παραλάβεις μαζεμένα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Μιχάλη,ωραία πράγματα καί χρήσιμα αναλώσιμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εσύ μαζεύε καί άς είναι καί ρώγες πού λένε τώρα Γιώργο,καί τό φθινόπωρο θά τά παραλάβεις μαζεμένα.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/143549-Tο-Καφενείο-των-Μαστόρων?p=1057698256#post1057698256

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νεκταρ πόσο ο ατμοκαθαριστης?

Καλοδουλευτα παιδιά τα εργαλεία σας!

Εγώ πήγα στον Ροδακη και μεταξύ σπρέι, κολλάς δύο συστατικών και ουπατ οκταρια μακρυά πολυμορφικα για πολλά υλικά!

Mehrweckduebel.jpg

πήρα και μια εξυπηρετικη εργαλειοθηκη Stanley τύπου υδραυλικου ώστε να οργάνωσω τα βασικά εργαλεία στο νέο σπίτι.

Stanley-1-94-738-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-5-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD.jpg

Για παντρεμένος :hanged: βλέπω Κυριάκο συνεχίζεις δυναμικά τις αγορές ..... :a0210: :firstprize: Μπράβο σου..... :SFGSFGSF: :worshippy: :award:

Παρελαβα στο γραφειο το προξονακι μπαταριας!

Το σετ ειναι υπερπληρες με διαφορα μπιτ και δισκακια σε χρηστικα κουτακια και βασεις που φωλιαζουν σταθερα στην πλαστικη κασετινα.

Με πρωτη ματια μου φανηκε αριστο ποιοτικα, πιο αθορυβο απο το αντιστοιχο dremel αλλα καπως αβολο στο κρατημα.
Αν υπαρχει οντως προβλημα στην εργονομια θα μπει μονιμα στην βαση δραπανου της proxxon -της οποιας κανω μεγαλη χρηση ουτως η αλλως.

Το βραδακι φωτο και εντυπωσεις!

καλορίζικα τα new καλούδια.σε όλους!

* μιχάλη το τσόκ είναι Rohm;;

Nαι Rohm ειναι. Προφανως συνεργαζονται με την proxxon. To τσοκακι ειναι κορυφαιας ποιοτητος παρολο που ειναι εξαιρετικα φτηνο!!

H σημερινη παραλαβη του proxxon μπαταριας.

Μπαταρια με μεγαλη χωρητικοτητα 2.6Αω, φορτιστης μικρος και διαφορα bits οπως τα βλεπετε.
27693844813_e4efb3d3e4_b.jpg

Το δραπανακι ομως ειναι γομαρι! Εργονομια μηδεν. Το πιανεις μονο οπως πιανεις ενα φτυαρι. Ειναι χοντρο και αβολο. Καμμια σχεση με την εργονομια των dremel η των υπολοιπων proxxon.
Aπο την αλλη ειναι δυνατο με πολυ ροπη και σχετικα αθορυβο στις φουλ στροφες. Θα καταληξει μονιμα πανω στη βαση της proxxon. Δυστυχως ειναι απο τα ελαχιστα, ισως το μοναδικο proxxon που ΔΕΝ συνιστω για αγορα.

Εδω η συγκριση με καποια αλλα ροταρυ εργαλεια.
Το βασικο και αριστο σε ολα του ηλεκτρικο της proxxon, το 12βολτο ρευματος της proxxon και το Dremel micro μπαταριας που ειναι αστερακι -με φως λεντ μπροστα και πολυ εργονομικο.
28275533336_7eee26f693_b.jpg

Προβλεπω οτι μεσα σε ενα χρονο ειτε θα το καταργησουν ειτε θα το επανασχεδιασουν. Ειναι το πιο αβολο ροταρυ εργαλειο που εχω πιασει στα χερια μου!!

Παιρνει προεκταση αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως η Proxxon, η μοναδικη εταιρεια με την πληρεστερη σειρα για μοντελισμο και με φημη για τα μικρα και λειτουργικα της εργαλεια, εβγαλε ενα προιον που δεν συναδει με την φιλοσοφια της.

Δεν ειναι λογικο να εχει βγαλει το πιο λεπτο και πολυ ισχυρο πολυεργαλειο ρευματος και να βγαλει μια δυσχρηστη γκουμουτσα σε μπαταριας! Μιλαμε για proxxon εδω.
Καλυτερα να εβγαζαν ενα δραπανακι 7βολτο (μικροτερη μπαταρια) και το υπολοιπο σωμα να ακολουθουσε αναλογα.
Ουτως η αλλως εργαλειο μοντελισμου ειναι, για λεπτες εργασιες που χρειαζεται εργονομια, δεν χρειαζεται να ακολουθησει την νορμα των dremel και της bosch.

Ετοιμαζω αναλυτικο γραμμα για να τους τα ψαλλω επισημως :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιρνει προεκταση αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως η Proxxon, η μοναδικη εταιρεια με την πληρεστερη σειρα για μοντελισμο και με φημη για τα μικρα και λειτουργικα της εργαλεια, εβγαλε ενα προιον που δεν συναδει με την φιλοσοφια της.

Δεν ειναι λογικο να εχει βγαλει το πιο λεπτο και πολυ ισχυρο πολυεργαλειο ρευματος και να βγαλει μια δυσχρηστη γκουμουτσα σε μπαταριας! Μιλαμε για proxxon εδω.
Καλυτερα να εβγαζαν ενα δραπανακι 7βολτο (μικροτερη μπαταρια) και το υπολοιπο σωμα να ακολουθουσε αναλογα.
Ουτως η αλλως εργαλειο μοντελισμου ειναι, για λεπτες εργασιες που χρειαζεται εργονομια, δεν χρειαζεται να ακολουθησει την νορμα των dremel και της bosch.

Ετοιμαζω αναλυτικο γραμμα για να τους τα ψαλλω επισημως :))
Γραμμα?
Πως νομιζα πως εισουν μετοχος και θα το συζηταγεε στο επομενο διευρυμενο συμβουλιο της εταιριας...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γραμμα?
Πως νομιζα πως εισουν μετοχος και θα το συζηταγεε στο επομενο διευρυμενο συμβουλιο της εταιριας...:flipout:

E οχι ακριβως γραμμα, στον 21 αιωνα ειμαστε, e-γραμμα εννοω :))