Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη υπερατλαντικη σημερα, μερος μιας τεραστιας συλλογης εργαλειων ενος πολυ κοντινου μου προσωπου, που δυστυχως δεν ειναι πια στη ζωη. Απεβιωσε σχετικα νεος, και ενω ηταν σε διαδικασια αποστολης της συλλογης με κοντεινερ στην Ελλαδα.
Πλεον τα εργαλεια εχουν βγει προς πωληση ως συνολο, αλλα δεν υπαρχει ενδιαφερον οπως μου ειπε η γυναικα του αποθανοντος.

spin_prod_1049598612

Καλημέρα

Καταρχήν συλλυπητήρια...

Παραλαβή:
Ευχαριστώ τον Ιωάννη για τον κόπο του και την εξυπηρέτηση!!!

2016-07-20 09.23.34.jpg

Συλλυπητήρια για το δικό σου. Τελικά όλα μάταια είναι. Να περνάς καλά είναι το θέμα και να είσαι καλός με όσους από τους γύρω σου σε σεβονται

Mιλαμε για εργαλειο δημιουργιας εδω. Για την ακριβεια, ΤΟ εργαλειο δημιουργιας!! Καλοριζικο Mike, πες οσο πιο πολλα μπορεις αμα την δοκιμασεις.
Η δικια μου ακομα με περιμενει στο κουτι της στην Ελλαδα...

Παραλαβη υπερατλαντικη σημερα, μερος μιας τεραστιας συλλογης εργαλειων ενος πολυ κοντινου μου προσωπου, που δυστυχως δεν ειναι πια στη ζωη. Απεβιωσε σχετικα νεος, και ενω ηταν σε διαδικασια αποστολης της συλλογης με κοντεινερ στην Ελλαδα.
Πλεον τα εργαλεια εχουν βγει προς πωληση ως συνολο, αλλα δεν υπαρχει ενδιαφερον οπως μου ειπε η γυναικα του αποθανοντος.

spin_prod_1049598612

Ζωή σε σας Δημήτρη. Να ζήσετε να τον θυμόσαστε.
Ως σύνολο ισως ειναι δύσκολο να πουληθούν. Μεμονωμένα θα έχετε περισσότερες πιθανότητες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ μαστόρια!....όποιος την έχει και την δουλεύει, να μου πεί αν χρειάζεται και τι πρέπει να προσέξω στις αρχικές ρυθμίσεις!

Βέβαια και επιτρέπεται νικόλα!Η αγορά έγινε απο εδώ
ναι μπορεί να φορτίσει 18650.:proud:

Οντως, πολυ ωραια τιμη

Καλορίζικος Κώστα.Παίρνει και 18650;Πόσο και απο που αν επιτρέπεται;

Εχω τον αντιστοιχο D4 που εχει και display για τις μπαταριες των e-cigs μου.

Ειναι σκυλια, χωρις πολλα προβληματα και σε λογικες τιμες, και ο i4 και o d4.

Και φορτιζουν απο ΑΑΑ μεχρι 26650 σχετικα καλα.

Οποτε Νικολα your choice.

Να ειστε καλα ευχαριστω.
Ξεχασα να γραψω τι ειναι το εργαλειο αυτο της Craftsman. Το λενε "nut splitter" ή " nut cracker", και χρησιμευει για να κοψουμε χωρις κοπιδια και σβουρακια ενα παξιμαδι που δεν ξεβιδωνει, χωρις κοπο και χωρις να κανουμε ζημια στο σπειρωμα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ζωή σε σας Δημήτρη. Να ζήσετε να τον θυμόσαστε.
Ως σύνολο ισως ειναι δύσκολο να πουληθούν. Μεμονωμένα θα έχετε περισσότερες πιθανότητες.

Πρεπει να γινει λεπτομερης καταγραφη ολων, και να βρουμε ανθρωπους που να ξερουν ποια site εχουν την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα, καθως και τη νομοθεσια που διεπει τετοιου ειδους πωλησεις στις ΗΠΑ. Μετα πρεπει να καθοριστουν και οι τιμες με βαση τα αντιστοιχα καινουργια. Αν και πολλα απο αυτα ειναι καινουργια και αχρησιμοποιητα, καθως ο συγχωρεμενος εκτος απο "τρελλος" DIYer ηταν και συλλεκτης εργαλειων.

Δυστυχως το "Semper Fi" δεν εχει "δουλεψει" 100% στην περιπτωση μας, ωστε να εχουμε πολλα χερια βοηθειας.
Πρεπει να παω τουλαχιστον ενα μηνα εκει για να προσαρμοστω και να το οργανωσω, και αν το κανω θα το συνδιασω με ερευνα και αιτηση πρασινης καρτας, για να εχω μια καβατζα εξοδου απο την Ελλαδα, πραγμα που εχω μετανιωσει που δεν εκανα 30 χρονια πριν, που τα πραγματα ηταν πιο απλα.

Να ειστε καλα ευχαριστω.
Ξεχασα να γραψω τι ειναι το εργαλειο αυτο της Craftsman. Το λενε "nut splitter" ή " nut cracker", και χρησιμευει για να κοψουμε χωρις κοπιδια και σβουρακια ενα παξιμαδι που δεν ξεβιδωνει, χωρις κοπο και χωρις να κανουμε ζημια στο σπειρωμα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρεπει να γινει λεπτομερης καταγραφη ολων, και να βρουμε ανθρωπους που να ξερουν ποια site εχουν την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα, καθως και τη νομοθεσια που διεπει τετοιου ειδους πωλησεις στις ΗΠΑ. Μετα πρεπει να καθοριστουν και οι τιμες με βαση τα αντιστοιχα καινουργια. Αν και πολλα απο αυτα ειναι καινουργια και αχρησιμοποιητα, καθως ο συγχωρεμενος εκτος απο "τρελλος" DIYer ηταν και συλλεκτης εργαλειων.

Δυστυχως το "Semper Fi" δεν εχει "δουλεψει" 100% στην περιπτωση μας, ωστε να εχουμε πολλα χερια βοηθειας.
Πρεπει να παω τουλαχιστον ενα μηνα εκει για να προσαρμοστω και να το οργανωσω, και αν το κανω θα το συνδιασω με ερευνα και αιτηση πρασινης καρτας, για να εχω μια καβατζα εξοδου απο την Ελλαδα, πραγμα που εχω μετανιωσει που δεν εκανα 30 χρονια πριν, που τα πραγματα ηταν πιο απλα.
Αν χρειαστείς βοήθεια, let me know.
Σε ποια πολιτεία αν επιτρέπεται;

Sent from my C6833 using Tapatalk

Παρέλαβα σήμερα το σετάκι για τις κρυφές!

...βίδες ντε... ;)

Ευχαριστώ Δημήτρη Π.! Λέω να το δοκιμάσω απόψε κιόλας.

Παρέλαβα σήμερα το σετάκι για τις κρυφές!

...βίδες ντε... ;)

Ευχαριστώ Δημήτρη Π.! Λέω να το δοκιμάσω απόψε κιόλας.

Μπράβο, κρυφέ τύπε !
Καλές δουλίτσες να κανεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kαλοριζικο το σετακι Νικολα! Καλη ευκαιρια ηταν!!

Πηρα ενα (αχρηστο) τρυπανακι χειρος και ενα σετ γραμματων/αριθμων 1.5μμ για να σταμπαρω αν χρειαζεται αυτα που φτιαχνουμε.

28382895542_9f9b5669e9_b.jpg

Επισης παρελαβα και 3 σετ απο διαφορες ποιοτητες κοντρα πλακε. Καθε σετ εχει διαφορες διαστασεις και παχη ξυλων απο 2μμ εως 10μμ. Τα 10μμ ειναι οριο για να μπορω να κοβω ευκολα στο παγκοπριονο της proxxon που κοβει εως 11μμ.
Τωρα θα δω τι ποιοτητες και μεγεθη με βολευουν, ωστε να παραγγελω ακριβως οτι χρειαζομαι καθε φορα.

27871430104_e5875f345f_b.jpg

Ωρα να ξεκινησω μικροκατασκευες διαφορων χρηστικων πραγματων οπως πχ αυτα https://www.google.ro/search?q=wood...ATEQsAQIGQ#tbm=isch&q=mini+wooden+tool++chest

Ειχα φτιαξει ενα μινι ντουλαπακι με συρταρακια,πορτακια κλπ πριν λιγο καιρο και το χρησιμοποιω πολυ.
27873645214_f3e8436f26_b.jpg