Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικο το σετακι Νικολα! Καλη ευκαιρια ηταν!!

Πηρα ενα (αχρηστο) τρυπανακι χειρος και ενα σετ γραμματων/αριθμων 1.5μμ για να σταμπαρω αν χρειαζεται αυτα που φτιαχνουμε.

28382895542_9f9b5669e9_b.jpg

Επισης παρελαβα και 3 σετ απο διαφορες ποιοτητες κοντρα πλακε. Καθε σετ εχει διαφορες διαστασεις και παχη ξυλων απο 2μμ εως 10μμ. Τα 10μμ ειναι οριο για να μπορω να κοβω ευκολα στο παγκοπριονο της proxxon που κοβει εως 11μμ.
Τωρα θα δω τι ποιοτητες και μεγεθη με βολευουν, ωστε να παραγγελω ακριβως οτι χρειαζομαι καθε φορα.

27871430104_e5875f345f_b.jpg

Ωρα να ξεκινησω μικροκατασκευες διαφορων χρηστικων πραγματων οπως πχ αυτα https://www.google.ro/search?q=wood...ATEQsAQIGQ#tbm=isch&q=mini+wooden+tool++chest

Ειχα φτιαξει ενα μινι ντουλαπακι με συρταρακια,πορτακια κλπ πριν λιγο καιρο και το χρησιμοποιω πολυ.
27873645214_f3e8436f26_b.jpg

Μεγειές, μεγειές
Καλοδούλευτα

Sent from my iPad using Tapatalk

Μιχαλη πολυ μου αρεσει το ντουλαπακι σου. Μου θυμιζει παλιες χαρτινες κατασκευες μου.

Μιχαλη οι "ποντες" δεν ειναι για μεταλλο; Θα δουλεψουν στο ξυλο;
Εκτος και αν τις ζεστανεις και το κανεις σαν πυρογραφια......υποθετω εγω...

Μιχαλη οι "ποντες" δεν ειναι για μεταλλο; Θα δουλεψουν στο ξυλο;
Εκτος και αν τις ζεστανεις και το κανεις σαν πυρογραφια......υποθετω εγω...

Nαι βεβαια, για μεταλλο ειναι. Ομως δουλευει αρκετα καλα στα σκληρα ξυλα με πιεση με το χερι, οχι με σφυρι οπως στο μεταλλο.

Το ζεσταμα/καψιμο -σαν πυρογραφια- σαφως και μπορεις να το κανεις και σωστα το σκεφτηκες. Με εναν αναπτηρα για λιγα δευτερολεπτα μπορεις να ζεστανεις την μυτη και μετα αποτυπωνεται μια χαρα.

Παραλαβη σημερα υλικων υδρευσης για τη νεα εγκατασταση της νεας κουζινας στο αμεσο μελλον.

Χθες προχθες αδειασε το δωματιο, μετεφερα καλοριφερ καιμαπο αυριο ξεκινανε σκαψιματα και η νεα ηλεκτρικη και υδραυλικη εγκατασταση by me.:violent-smiley-030:

upload pics

Καλημέρες,

Σαβιατιάτικη επίσκεψη.

skoupaki.JPG

Το σκουπάκι αγοράστηκε γιατί ένα παλιό που έχω κάνει αποφόρτιση και είναι εκνευριστικό όταν θες να κάνεις μια δουλειά να το φορτίζεις κανά 2 ώρες πριν.
Από θέμα δύναμης και εργονομίας είναι μια χαρά.

Το mechanic set επίσης είναι πολύ χρήσιμο για μικρά βιδάκια (γυαλιά, υπολογιστές κλπ).

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φτιάξε και την κουζίνα μόνος σου. Θα βοηθήσω στις προμήθειες

Περνάει από το μυαλό μου αλλα δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω . Απλό ειναι το σχέδιο αλλα χωρίς εμπειρία ή έστω σχεδιο η συναρμολογηση μου φαίνεται Γολγοθάς.
σου εχω στείλει πμ, δεν το είδες?

Καλορίζικα και καλοδουλευτα τα εργαλεία σας παλικάρια! Ένα αντίστοιχο "αχρηστο" τρυπανάκι χειρός έχω και εγώ, για εμένα ειναι όντως αχρηστο αφου δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στα 2,5 χρονια σχεδόν που το έχω, αλλα τουλαχιστον κοσμεί την συλλογή εργαλείων μου! χαχαχα

Μην τον μπλέκεις με την κουζίνα. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

Αν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα μπορεί να πάρει από Leroy Merlin και να την συναρμολογήσει ο ίδιος.
Έχουν πολύ καλή ποιότητα και εκτός αυτού χρησιμοποιούν επώνυμους μηχανισμούς.

Τα πιο φθηνά μοντέλα της εκάστοτε επώνυμης εταιρείας χρησιμοποιούν. Εκτός αυτού μάστορας είναι θα τον βοηθήσεις κι εσύ που είσαι κοντά και θα την φτιαξετε

Τα πιο φθηνά μοντέλα της εκάστοτε επώνυμης εταιρείας χρησιμοποιούν. Εκτός αυτού μάστορας είναι θα τον βοηθήσεις κι εσύ που είσαι κοντά και θα την φτιαξετε

Σε ότι αφορα τα περιφερειακά ισχύει αυτό που λες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά και ότι με λογική χρήση δεν θα αντέξουν χρόνια.

Αν πάρει κιτ κουζίνας και θέλει συναρμολόγηση πολύ ευχαρίστως, ειδάλλως μακρυά. Στην τελική αν θες, την ίδια ποιότητας μελαμίνη να βάλει ακριβότερα θα του βγει...