Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτά κάνεις Μιχάλη καί μέ έχεις φαλιρίσει :flipout:
Μπάμπηηηηη αρχηγέ τώρα πού λείπης αγοράζω Makita γιά να μήν τά δείς :ernaehrung004:

Tο δεύτερο είναι τό δραπανοκατσάβιδο 10,8 volt DF330DWE σέ βαλιτσάκι (οχι σέ Μakpak),μέ φορτιστή καί δυό μπαταρίες,το μειονέκτημα είναι ότι η Makita δέν φέρνει πολλά εργαλεία σόλο,το δισκοπριονάκι π.χ δέν τό φέρνει solo.

Καί έναν μαγνητικό προσαρμογέα Makita B28531 γιά τό παλμικό

makit110.jpg

makit210.jpg

Άντε καλοριζικα και σε καλή μεριά τα υπόλοιπα του τζόκερ, χα, χα, χα.

Sent from my iPad using Tapatalk

εγώ σκέφτομαι πολύ καιρό να πάρω ένα ερασιτεχνικό ηλεκτρικό πιστόλι βαφής...αλλά όλο σταματάω...μία πήρε ο γείτονας ένα B&D να βάψει τα κάγκελα στην βεράντα και αφού γέμισε όλη την βεράντα με ένα απαλό σιχαμένο σπρέι από χρώμα το παράτησε και άρχισε να τρίβει με σύρμα όλη την βεράντα κλπ...λίγο να φυσήξει τον ήπιες χαλαρά λέμε...και κώλωσα εκεί...την δεύτερη φορά ένας άλλος πήρε ένα από μία τηλεοπτική διαφήμιση που το κρεμάς στον ώμο και βάφεις για να βάψει μέσα στο σπίτι του τους τοίχους....και εκεί τεράστια διασπορά από το αχνό αυτό σπρέι σχεδόν παντού....οπότε πάλι κώλωσα...οπότε τώρα με σένα Κώστα θα είναι η τρίτη και φαρμακερή....περιμένω αποτελέσματα από την χρήση του, όχι για το αποτέλεσμα που θα είναι πολύ καλό, αλλά για το συμβαίνει τριγύρω την ώρα που βάφεις...

εγώ σκέφτομαι πολύ καιρό να πάρω ένα ερασιτεχνικό ηλεκτρικό πιστόλι βαφής...αλλά όλο σταματάω...μία πήρε ο γείτονας ένα B&D να βάψει τα κάγκελα στην βεράντα και αφού γέμισε όλη την βεράντα με ένα απαλό σιχαμένο σπρέι από χρώμα το παράτησε και άρχισε να τρίβει με σύρμα όλη την βεράντα κλπ...λίγο να φυσήξει τον ήπιες χαλαρά λέμε...και κώλωσα εκεί...την δεύτερη φορά ένας άλλος πήρε ένα από μία τηλεοπτική διαφήμιση που το κρεμάς στον ώμο και βάφεις για να βάψει μέσα στο σπίτι του τους τοίχους....και εκεί τεράστια διασπορά από το αχνό αυτό σπρέι σχεδόν παντού....οπότε πάλι κώλωσα...οπότε τώρα με σένα Κώστα θα είναι η τρίτη και φαρμακερή....περιμένω αποτελέσματα από την χρήση του, όχι για το αποτέλεσμα που θα είναι πολύ καλό, αλλά για το συμβαίνει τριγύρω την ώρα που βάφεις...

ΌΛΑ θα πάνε καλά.

Weather καλορίζικο η makita δεν άλλαξε τις μπαταρίες στη δέκαβολτη σειρά της και πήγε σε πλακέ πλέον;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κύριοι σας Ευχαριστώ πολύ.

Μεγειά το ψεκαστήρι, ε συγγνώμη το ψεκαστικό. Τέλος πάντων αυτο.

Κι αν δεν κάνει για βάψιμο χαμένο δε θα πάει, βάζεις φλιτ μέσα και επιτίθεσαι στα κουνούπια!

Με γεια Κώστα και λοιποί!

Weather καλορίζικο η makita δεν άλλαξε τις μπαταρίες στη δέκαβολτη σειρά της και πήγε σε πλακέ πλέον;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eυχαριστώ συνάδελφοι,νά είστε καλά
Δέν έχω ακούσει κάτι γιά πλακέ φίλε μου,αλλά ότι θά βγάλει 10,8 volt στά 2 η στά 2,5 Ah ,τώρα λές νά τίς μεγαλώσει σέ Ah καί νά τίς κάνει πλακέ δέν ξέρω,πρώτη φορά είδα τίς 10,8 volt πλακέ στό δισκοπρίονο πού είχε βάλει ένα λίνκ ο Νίκος από τόν εργαλειοσυναγερμό

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

+1 Αν καί έχει πάρει ο πεθερός μου ένα από τήν TV τό είδε καί τό παράγειλε δέν τό έχει δουλέψει ακόμα τό έχει καί κάθετε,αλλά συμφωνώ μέ αυτά πού λες Σωτήρη.
Πρέπει νά έχει άπνοια γιά να βάψεις,ασε που θα πρέπει να μπεί σέ μιάς χρήσεως φόρμα μέ μάσκα γιατί μέ τά σταγονίδια καί ανθυγεινά είναι καί θά γίνει χρωματιστός,ποτέ δέν μού άρεσαν τά πιστόλια βαφής,γιά τό λόγο τού πασπαλιψατέ,προτιμώ τά κλασσικά ρολό καί πινέλο,σύν ότι μετά θέλουν πολύ σχολαστικό καθαρισμα γιατί τό ακροφύσιο βουλώνει γιά πλάκα.Βέβαια ο πεθερός μου τό αγόρασε γιατί θέλει νά βάψει μιά λαμαρίνα πού μπροστά έχει δίχτυ περίφραξης και δέν μπορεί να μπεί πινέλο,αλλα όλο τό αναβάλει.

Καλησπέρα Κύριοι.
Σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα.

Με ψεκαστηράκι έχω δουλέψει αρκετά στο παρελθόν (& ημιεπαγγελαμτικά) όταν ήμουν "πιο μικρό παιδί".

Τώρα αν φυσάει & αν βρέχει (το αγριολούλουδο αντέχει) ......... δεν θα βάψω - ψεκάσω εκείνη την ημέρα & ας το χάσω το μεροκάματο !

:ernaehrung004:

https://www.youtube.com/watch?v=qLiLYW7jZz4

Last edited:
Το βάψιμο που κάνει το πιστόλι,δεν το κάνει τίποτα άλλο μέσο.
Το μόνο που με στοιχειώνε πάντα,ηταν το καθάρισμα,μαλλον από τεμπελιά
Πιθανόν όμως και εκεί θα έχουν βελτιωθεί τα πράγματα.

Καλοδουλεμενο να είναι!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

:ernaehrung004:
Το βάψιμο που κάνει το πιστόλι,δεν το κάνει τίποτα άλλο μέσο.
Το μόνο που με στοιχειώνε πάντα,ηταν το καθάρισμα,μαλλον από τεμπελιά
Πιθανόν όμως και εκεί θα έχουν βελτιωθεί τα πράγματα.

Καλοδουλεμενο να είναι!

Κώστα μεγειά και καλά βαψίματα, ελπίζω να μην βάψεις και τη γειτονιά μαζί έτσι ; χαχαχαχα

(φυσικά και κάνω πλάκα, με λίγη προσοχή όλα θα είναι οκ )

Παραλαβη απο το αγαπητο Lidl μιας ομορφης ξυλινης κασετινας! Σκεφτομουν να φτιαξω αλλα ηρθε τσαμπα με τα χρωματα :))

Αλλου θα παν τα χρωματα και αλλου το καλοφτιαγμενο κουτακι που θα φιλοξενησει ειτε λιμες ειτε γυαλοχαρτα ειτε και τα δυο αν γινει καλη διαμορφωση και διαρρυθμιση!
Το βαθος του κουτιου ειναι 2.5+2.5 εκατοστα και χωραει ανετα 10 σετ γυαλοχαρτα ολων των grit κομμενα καταλληλα, 2 σετακια μινι λιμες, και μπολικα συναφη.

29376437342_beeebfd2ce_c.jpg

Παραλαβη απο το αγαπητο Lidl μιας ομορφης ξυλινης κασετινας! Σκεφτομουν να φτιαξω αλλα ηρθε τσαμπα με τα χρωματα :))

Αλλου θα παν τα χρωματα και αλλου το καλοφτιαγμενο κουτακι που θα φιλοξενησει ειτε λιμες ειτε γυαλοχαρτα ειτε και τα δυο αν γινει καλη διαμορφωση και διαρρυθμιση!
Το βαθος του κουτιου ειναι 2.5+2.5 εκατοστα και χωραει ανετα 10 σετ γυαλοχαρτα ολων των grit κομμενα καταλληλα, 2 σετακια μινι λιμες, και μπολικα συναφη.

29376437342_beeebfd2ce_c.jpg

Καλημερα, ωραία και τακτοποιημένα. Αλλα τα χρώματα για τι χρήση ειναι ; Αυτα τα παιδικά/σχολικά που έβγαλε κι εδώ ;