Χαχαχαχα.
Παιχνιδάκι είναι αυτές οι βίδες! Έχω λύσει ένα σωρό για να τους παρω τους μαγνήτες!
Παιχνιδάκι είναι αυτές οι βίδες! Έχω λύσει ένα σωρό για να τους παρω τους μαγνήτες!
Γιωργο, καλοριζικο το κατσαβιδακι!! Τι μυτες παιρνει το εργαλειακι? Για βαλε καμμια φωτο πιο ευκρινη η κανα λινκ.
Ψαχνω να παρω και γω ενα για μικρες μυτες γιατι μου χαλασε ενα μικρο μπαταριας (ΑΑ) που ειχα. Οντως λυνει τα χερια.
Μια 18650 έχει. Αλλάζει για πλάκα, αρκεί να μπορείς να κάνεις 2 πολύ απλές κολλήσεις με κολλητήρι. Άλλαξα πρόσφατα σε ένα του ΙΚΕΑ
Εδω πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος καθως η χημεια της μπαταριας λιθιου ειναι πολυ πιο ασταθης απο την χημεια των ΝιΜΗ (κοινων επαναφορτιζομενων).
Η κολληση πρεπει να ειναι πολυ σωστη και πολυ συντομη για να μην πυρωσουν τα στοιχεια απο κατω.
Το 8κιλο έχει και λειτουργία κρούσης. Για αυτό πήρε το 11κιλο, που πιστεύει ότι τον καλύπτει, τελικά. Άσε που όπως το βλέπω εγώ αν πήγαινε στο 16κιλο, θα έπρεπε να κουβαλά και το 8κιλο, για τα εύκολα, ενώ τώρα τα κάνει όλα με το 11κιλο!
Ερώτηση: Τι γράσο βάζω στο sds-plus; Είναι ειδικό;
Ερώτηση: Τι γράσο βάζω στο sds-plus; Είναι ειδικό;
Όχι μόνο καλούτσικα! Αυτά (τα κνιπεξ) πολλοί μάστορες δεν τα έχουν δει ούτε σε βιτρίνα. Το μόνο που με ξενερωνει εμένα, ειναι οτι αυτού του τύπου φινιρισμα όπως στο μυτοτσιμπιδο, δεν είναι ανθεκτικό στη σκουριά. Καλές δουλειές κ καλή συνέχεια.Είπα να πάρω 2-3 εργαλεία καλούτσικα, πιστεύω ότι με την ερασιτεχνική χρήση που τους κάνω θα κρατήσουν χρόνια.
![]()
Παρέλαβα το σετάκι allen & torx που είχε το Lidl πριν από 3-4 εβδομάδες και είχε μεριμνήσει να το πάρει για εμένα ο Χρήστος (tzoutzis). Λόγο των καλοκαιρινών διακοπών και αμελείας που μεσολάβησε μπόρεσε να μου το προωθήσει μέσω του Κυριάκου (Enduras1), εχθές που προσφέρθηκε για μια ακόμα φορά να εξυπηρετήσει την όλη κατάσταση. Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μέσω αυτής της ενότητας και τους δυο. :award:
Καλοριζικα, τα knipex σιγουρα θα υπαρχουν σε καποια χερια, για το κρεατορ δεν ξερω.
Και οπως ειπε ο ψημενος, αυτα μερικοι μαστορες λυτε στα ονειρα τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.