Από κέντρο βίδες. Επιτέλους χθες έγινε διαθέσιμο
Νατα........ σιγά σιγά θα κοκκινίσουν όλα τα εργαλεία της Μakita....:silly: Θα τα βλέπω (...τουλάχιστον εγώ σίγουρα) ακόμα ποιο ελκυστικά.:silly:
Jan baptist?:chinscratch:
Τι θέλει να πει ο ποιητής; :hmmmm2: Σόρρυ αλλά δεν "πιάνω"...![]()
http://www.makita.be/contact-fr.htmlΣτο ταμπελάκι η διεύθυνση του εργοστασίου χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καλοδούλευτα όλα κύριοι.
Για χειρούργους είναι αυτά Παππού?
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.
Νομίζω ότι η Μakita κάνει τήν κόκκινη σειρά παλιά Maktec νύν Makita ερασιτεχνική καί τήν κλασσική μπλέ επαγγελματική,κάτι σάν την Bosch μέ τήν πράσινη καί μπλέ σειρά .
Το 8κιλο έχει και λειτουργία κρούσης. Για αυτό πήρε το 11κιλο, που πιστεύει ότι τον καλύπτει, τελικά. Άσε που όπως το βλέπω εγώ αν πήγαινε στο 16κιλο, θα έπρεπε να κουβαλά και το 8κιλο, για τα εύκολα, ενώ τώρα τα κάνει όλα με το 11κιλο!Κοίτα το 16κιλο σε τοίχο, απλά δεν δουλεύεται, (...κάνει μόνο για τους φυλακισμένους στους τοίχους του Αλκατράζ που θέλουν να αποδράσουν...) γιατί δεν κάνει, είναι καθαρά σκαπτικό-κατεδαφιστικό, το οποίο προορίζεται για αρκετά βαριές εργασίες σκαψίματος, π.χ. τμηματικό-επιλεκτικό σκάψιμο στο οπλισμένο μπετό, μωσαϊκό, κτλ. Μετά από εκεί πας σε μια κατηγορία πιο πάνω που είναι γύρω στα 30 κιλά κατεδαφιστικών καθαρά, και όπου τα ηλεκτρικά είναι εφάμιλλα σε απόδοση με το κομπρεσέρ αέρος. Τώρα όσον αφορά τον φίλο σου, δεδομένου ότι έχει 8 κιλο (...είναι μόνο για καλέμισμα η τόρνα του φίλου σου οπότε βγάζει και περισσότερα joule ή έχει και λειτουργία κρούσης;;;... ) το οποίο το δουλεύεις σχετικά άνετα σε τοίχο, όχι όμως παρατεταμένα, ίσως θα έπρεπε να είχε πάει στο 16κιλο, μιας και έχει ήδη 8κιλη τόρνα. Σημαντικό: Αν ο φίλος σου είναι 65-70 κιλά καλά έκανε και πήρε αυτό που πήρε. To άλλο (16κιλο), τρία άτομα μια μέρα σε μια οικοδομή που το πηγαίναμε εναλλάξ, συνεχόμενα, απλά δεν το φέραμε στα όρια του το εργαλείο και δεν σταμάτησε ποτέ απλά εναλλάσσονταν στα χέρια μας.... Το παραπάνω περιστατικό που σου περιγράφω είναι από αυτά που σου μένουν γιατί σε εντυπωσιάζουν στην πρώτη επαφή που έχεις με ένα καινούργιο εργαλείο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.