Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι πλέον το χρώμα θα αλλάζει από ότι κατάλαβα.
Ευχάριστη έκπληξη ότι είχε μέσα ένα κοπτικό, "δυσάρεστη" ότι δεν είχε ανταλλακτικά καρβουνάκια (βέβαια σε αυτή την τιμή.....και παρα πολλά δίνει για αυτό και τα ")

IMG_20160908_114309.jpgIMG_20160908_114159.jpgIMG_20160908_114142.jpgIMG_20160908_114129.jpgIMG_20160908_114117.jpgIMG_20160908_114106.jpg

Νατα........ σιγά σιγά θα κοκκινίσουν όλα τα εργαλεία της Μakita....:silly: Θα τα βλέπω (...τουλάχιστον εγώ σίγουρα) ακόμα ποιο ελκυστικά. :D:silly:

Νατα........ σιγά σιγά θα κοκκινίσουν όλα τα εργαλεία της Μakita....:silly: Θα τα βλέπω (...τουλάχιστον εγώ σίγουρα) ακόμα ποιο ελκυστικά. :D:silly:

Οχι ρε μηηηηηη!

Jan baptist?:chinscratch:

Είναι mactek και ας λέει makita πάνω.
Είναι πολύ καλό και θα το ευχαριστηθείς σίγουρα.

Καρβουνάκια σε πολύ λίγα εργαλεία θα βρεις εντός του πακέτου και το συγκεκριμένο μόνο το κοπτικό που έχει φτάνει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι θέλει να πει ο ποιητής; :hmmmm2: Σόρρυ αλλά δεν "πιάνω"... :confused:

Στο ταμπελάκι η διεύθυνση του εργοστασίου χαχαχα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.

Νομίζω ότι η Μakita κάνει τήν κόκκινη σειρά παλιά Maktec νύν Makita ερασιτεχνική καί τήν κλασσική μπλέ επαγγελματική,κάτι σάν την Bosch μέ τήν πράσινη καί μπλέ σειρά .

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.

Νομίζω ότι η Μakita κάνει τήν κόκκινη σειρά παλιά Maktec νύν Makita ερασιτεχνική καί τήν κλασσική μπλέ επαγγελματική,κάτι σάν την Bosch μέ τήν πράσινη καί μπλέ σειρά .

Νομιζω οτι εχεις απολυτο δικιο Δημητρη!

Καλοριζικες οι πραματιες παιδες!!!

Κοίτα το 16κιλο σε τοίχο, απλά δεν δουλεύεται, (...κάνει μόνο για τους φυλακισμένους στους τοίχους του Αλκατράζ που θέλουν να αποδράσουν...:flipout:) γιατί δεν κάνει, είναι καθαρά σκαπτικό-κατεδαφιστικό, το οποίο προορίζεται για αρκετά βαριές εργασίες σκαψίματος, π.χ. τμηματικό-επιλεκτικό σκάψιμο στο οπλισμένο μπετό, μωσαϊκό, κτλ. Μετά από εκεί πας σε μια κατηγορία πιο πάνω που είναι γύρω στα 30 κιλά κατεδαφιστικών καθαρά, και όπου τα ηλεκτρικά είναι εφάμιλλα σε απόδοση με το κομπρεσέρ αέρος. Τώρα όσον αφορά τον φίλο σου, δεδομένου ότι έχει 8 κιλο (...είναι μόνο για καλέμισμα η τόρνα του φίλου σου οπότε βγάζει και περισσότερα joule ή έχει και λειτουργία κρούσης;;;... ) το οποίο το δουλεύεις σχετικά άνετα σε τοίχο, όχι όμως παρατεταμένα, ίσως θα έπρεπε να είχε πάει στο 16κιλο, μιας και έχει ήδη 8κιλη τόρνα. Σημαντικό: Αν ο φίλος σου είναι 65-70 κιλά καλά έκανε και πήρε αυτό που πήρε. To άλλο (16κιλο), τρία άτομα μια μέρα σε μια οικοδομή που το πηγαίναμε εναλλάξ, συνεχόμενα, απλά δεν το φέραμε στα όρια του το εργαλείο και δεν σταμάτησε ποτέ απλά εναλλάσσονταν στα χέρια μας.... Το παραπάνω περιστατικό που σου περιγράφω είναι από αυτά που σου μένουν γιατί σε εντυπωσιάζουν στην πρώτη επαφή που έχεις με ένα καινούργιο εργαλείο....
Το 8κιλο έχει και λειτουργία κρούσης. Για αυτό πήρε το 11κιλο, που πιστεύει ότι τον καλύπτει, τελικά. Άσε που όπως το βλέπω εγώ αν πήγαινε στο 16κιλο, θα έπρεπε να κουβαλά και το 8κιλο, για τα εύκολα, ενώ τώρα τα κάνει όλα με το 11κιλο!

Ερώτηση: Τι γράσο βάζω στο sds-plus; Είναι ειδικό;

Καλοδούλευτα τα εργαλεία ηλεκτρικά και μη.

Μια ερώτηση για το ρουτεράκι περιθωρίων... Δίνει ή βάση του δυνατότητα για αυξομείωση του βάθους με κάποια βίδα, ή θέλει απασφάλιση, λύσιμο, επανατοποθέτηση και ξανά ασφάλιση;

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vrass απλά το έβαλα στην πρίζα να δω ότι γυρίζει τπτ άλλο. Βάθος για να ρυθμίσεις χαλάρωνεις την πεταλούδα που είναι στη διαφανή βάση την βάζεις λίγο πιο πάνω και την σφίγγεις πάλι.

Παιδιά κατά την γνώμη μου καλά έκανε και έκοψε το όνομα maktec... Μου έτυχε το εξής πρόσφατα σε μάστορα με αρκετά χρόνια εμπειρίας (υδραυλικό) κάποιος του χάρισε ένα σταθερό τροχό κοπής μετάλλων (φαλτσοπριονο ή όπως αλλιώς λέγεται ) με το που το βλέπω του λέω που το βρήκες αυτό (γιατί ήξερα πως αποκλείεται να το είχε αγοράσει). Μου το χάρισαν μου λέει. Την μάρκα την είδες μου λέει (χαζό γελώντας) ναι ρε του λέω είναι τα ερασιτεχνικά της μακιτα...... Α μου λέει εγώ νόμιζα πως είναι κινεζια της πλάκας......

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά τα ρολόγια σκληροί δίσκοι είχαν μεγάλη πέραση και άρχισαν οι ''παραγγελίες'' !!!!

Βρήκα 7 μικρούς και 2 μεγάλους στην απίστευτη τιμή του 0 Ευρώ και αναμένονται μερικοί ακόμα αλλά το πρόβλημα εκτός απο τους μηχανισμούς που πρέπει να αγοράσω είναι και οι παρα πολλές βίδες που πρέπει να ξεβιδωθούν και τελικά αγόρασα αυτό το μικρό κατσαβιδάκι . Με μια μικρή δοκιμή που έκανα είναι αρκετα καλό (για τα χρήματά του)

20160908_171838_zpsd0nokdka.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λάθος !!! είναι 7 μεγάλοι και 2 μικροί !!!!