Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα νέα σας αποκτήματα!!
Κυριάκο παξιμάδι χωρίς κλειδί δεν υπάρχει για αυτό το μοντέλο;

Κυριάκο καλορίζικο το τροχουδάκι, και αντικραδασμικό χερούλι βλέπω, πολύ ωραία !!

Μεγειές επίσης στον Κώστα για τις μπαταρίες του, για την οδοντογλυφίδα τώρα τι να πω, δεν μούρχεται κάτι στο μυαλό..

Υ.Γ. στα μέρη μου οι παλαιοί τον καθαρισμό των δοντιών τον έλεγαν ''ξεπασούλισμα'' χαχαχαχαχα

Πέρασα από Ντέτσικα για κάτι ροδάκια που ήθελα και τσιμπησα επί τη ευκαιρία και κάποια άλλα ψιλικοκο.
Το πιο ενδιαφέρον ειναι η γωνία μαραγκού της τακτιξ που την έχει στα 10 . Από καθετότητα είναι οκ, έχει και το αλφαδακι που είναι χρήσιμο. Θα ήθελα λιγο καλύτερο φινίρισμα στις ακμές οι οποίες σχεδόν κόβουν, αλλά με λίγο γυαλοχαρτακι αυτό διορθώνεται εύκολα.
Δεν έχω ελέγξει τις 45° του, αλλά αυτό θα το κάνω κάποια στιγμή που θα βγάλω το φαλτσοπρίονο να κόψω κάτι.
IMG_20160912_182630663.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριακο το μπλε τροχουδακι εμπνεει σεβας και δεος, ειτε made in Germany ειτε made in Malaysia, καλοριζικο!!

Vrass, καλοδουλευτα τα αναλωσιμα, με γεια και ο φρακτης του κολωνατου!

Απλά στην πρώτη περίπτωση αισθάνεσαι και καλύτερα!
Χεχεχεχε.

Κώστα ναι έχεις δίκιο σε αυτά τα χρήματα έπρεπε να είχε βαλίτσα μεταφοράς.
Ευκαιρία είναι όμως να του φτιάξω ένα να παίρνει και όλα τα εξαρτήματα του μέσα!

Καλημέρα και καλοδούλευτα όλα τα εργαλεία κι αναλώσιμα όλων σας!!

@cbfdim Προσοχή, γιατί αν δεις στη φωτογραφία πάνω στο μετασχηματιστή γράφει: "FOR SHORT TIME USE ONLY"

616jaK66o2L._SL1291_.jpg

Ήρθαν τα ηλεκ/γικά κοκοψίνια του φωτιστικού. Η λάμπα δέχεται ρεοστάτη (ροοστάτη).
Το απόγευμα η συνέχεια της κατασκευής.

η γωνιά της tactix έχει και ακίδα για σημάδεμα

Πέρασα από Ντέτσικα για κάτι ροδάκια που ήθελα και τσιμπησα επί τη ευκαιρία και κάποια άλλα ψιλικοκο.
Το πιο ενδιαφέρον ειναι η γωνία μαραγκού της τακτιξ που την έχει στα 10 . Από καθετότητα είναι οκ, έχει και το αλφαδακι που είναι χρήσιμο. Θα ήθελα λιγο καλύτερο φινίρισμα στις ακμές οι οποίες σχεδόν κόβουν, αλλά με λίγο γυαλοχαρτακι αυτό διορθώνεται εύκολα.
Δεν έχω ελέγξει τις 45° του, αλλά αυτό θα το κάνω κάποια στιγμή που θα βγάλω το φαλτσοπρίονο να κόψω κάτι.
View attachment 131165

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μάστορες, μια που λέτε για τροχούς...

Τον έχω εδώ και ένα χρόνο και είναι σκυλί, θυμάμαι είχα γράψει όταν τον παρέλαβα.

Καλορίζικα τα τροχουδάκια παιδιά, καλοδούλευτα και πολύχρονα.

Ramius, αν το τροχουδάκι μοιάζει έστω και λίγο στους προγόνους του θα το χαίρεσαι για πολλά χρόνια. Και Made In Germany όπως λέει κι ο Κυριάκος.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    234.3 KB · Views: 993
  • image.jpg
    image.jpg
    127.4 KB · Views: 337
  • image.jpg
    image.jpg
    169.4 KB · Views: 339
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ευχη και καταρα μαζι ειναι να εχει κανεις το ιδιο εργαλειο για 20 χρονια !! :)))

Αυτά τα συγκεκριμένα, κι ένα τριβείο που είχα πάρει μαζί, τα κατρεύω! Ήταν και ο λόγος που ερωτεύτηκα τη Metabo.

ευχη και καταρα μαζι ειναι να εχει κανεις το ιδιο εργαλειο για 20 χρονια !! :)))

Εγώ ευχή μόνο θα το έλεγα. Αν πρόκειται δε για εργαλείο της νέας γενιάς (των τελευταίων 10 ετών ας πούμε), θα το χαρακτήριζα και μεγάλο επίτευγμα (ή/και κωλοφαρδία ενίοτε). Δέι ντον'τ μέικ δεμ λάικ δέι γιουζντ του.