Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και τριάντα + χρόνια Μπάμπη ...και ακόμα σκύλος ...Το κοντέρ έχει μηδενίσει πολλές φορές ...
ούτε καρβουνάκια δεν άλλαξα :ernaehrung004:

eQd5Kqf.jpg

Wg0F9Wn.jpg

mOSncqJ.jpg

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία,καί καλοδιατηρητέα τά παλιά σας εργαλεία κύριοι.

Σκυλιά μαύρα είναι Νίκο... Εργαλειάρες. :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Κυριάκο, τίποτε δεν φτιάχνεται όπως παλιά, δεν είναι μόνο τα Metabo.
Ειδικά οι οικιακές συσκευές έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο τεχνολογίας. Συνεχώς αναρωτιέμαι πως τα έχουν καταφέρει οι μπαγάσηδες κι όλα χαλάνε 20 μέρες μετά τη λήξη της εγγύησης. :nounder:
Κι όταν φωνάξεθς τεχνικό η μόνιμη επωδός είναι:
- "Δυστυχώς δεν σας συμφέρει η επισκευή, θα σας κάνουμε κάποια έκπτωση να αγοράσετε το καινούριο".

Και τριάντα + χρόνια Μπάμπη ...και ακόμα σκύλος ...Το κοντέρ έχει μηδενίσει πολλές φορές ...
ούτε καρβουνάκια δεν άλλαξα :ernaehrung004:

eQd5Kqf.jpg

Wg0F9Wn.jpg

mOSncqJ.jpg

Ο παλιός, - στην περίπτωσή μας τα παλιά - είναι αλλιώς. Αυτά είναι ιστορικά κειμήλια κύριοι, να τα προσέχετε σαν τα μάτια σας. :firstprize:

Καλά, δούλεψε τα Made in Germany (έχει κολλητός μου σιδεράς - μηχανουργός) και μετά μιλάμε.
Απλά είναι απλησίαστα και φυσικά δεν είναι για μας.

Ειναι και αυτο αληθεια.
Απλα οταν το παρεις και απογοητευτεις θα στραφεις αλλου μετα οποτε μονο χασουρα θα ειναι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπαμπη η ΜΕΤΑΒΟ μετα την εξαγορα της δεν ειναι πια η ιδια καλη εταιρεια.
Κανει μπαμ στο φινιρισμα της πρωτα πρωτα.

Ειναι και αυτο αληθεια.
Απλα οταν το παρεις και απογοητευτεις θα στραφεις αλλου μετα οποτε μονο χασουρα θα ειναι.
Μιας και δεν το κανει μονο μια εταιρια αλλα πολλες...αυτο σημαινει οτι υπαρχει αγορστικο κοινο για ολους...rotation...
Εχουμε πει η επιυχια του καπιταλισμου ειναι οτι το κεφαλαιο ειναι ενωμενο και με κοινους στοχους...

image hosting 10mb limit

Παραλαβή απο κιμά.
Τη δοκίμασα και δεν μου κάθεται καλα στο προσωπο.
Είτε με ενοχλεί στη μύτη ψηλά, είτε ανντη βάλω ποιο ψηλά φευγει η αναπνοή απο πλαγια.
Όσοι την έχετε είστε εντάξει απονθεμα χρήσης? μέγεθος Μ ειναι αν κατάλαβα καλά και δεν θεωρούμε κεφαλας.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

image hosting 10mb limit

Παραλαβή απο κιμά.
Είτε με ενοχλεί στη μύτη ψηλά, είτε ανντη βάλω ποιο ψηλά φευγει η αναπνοή απο πλαγια.
Όσοι την έχετε είστε εντάξει απονθεμα χρήσης? μέγεθος Μ ειναι αν κατάλαβα καλά και δεν θεωρούμε κεφαλας.

Απο χασαπη???

Εγω δεν εχω κανενα θεμα ρε Νεκ.
Μηπως ηθελες L ομως εσυ?

image hosting 10mb limit

Παραλαβή απο κιμά.

Βάλε πρώτα ένα χάρτινο μασκάκι προσώπου αυτά τα λευκά που κυκλοφορούν και σου επισυνάπτω παρακάτω για να πετύχεις καλύτερη εφαρμογή, αν δεν είσαι τόσο λάθος στο νούμερο.... :2thumb22sup:

http://www.airblock.gr/eidi-prostasias-asfaleias-ergazomenon/prostasia-kefalhs-kai-prosopoy/maskes-prostasias-igieinis-asfaleias-ariete.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο χασαπη???

Εγω δεν εχω κανενα θεμα ρε Νεκ.
Μηπως ηθελες L ομως εσυ?
με τα τη πρωτη δοκιμη μαλλον...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βάλε πρώτα ένα χάρτινο μασκάκι προσώπου αυτά τα λευκά που κυκλοφορούν και σου επισυνάπτω παρακάτω για να πετύχεις καλύτερη εφαρμογή, αν δεν είσαι τόσο λάθος στο νούμερο.... :2thumb22sup:

http://www.airblock.gr/eidi-prostasias-asfaleias-ergazomenon/prostasia-kefalhs-kai-prosopoy/maskes-prostasias-igieinis-asfaleias-ariete.html
θα προσπαθηω σε καθρεπτη να δοκιμασω.
την απλη την να τη κανω, κατω απο αυτη?

Δεν εχει κανενα νοημα η διπλη ασε που θα σκασεις κιολας και δε θα καλυπτεται σωστα το προσωπο και θα αναπνεις απο την χαρτινη στο τελος.
Κανε μια δοκιμη ξανα και αν δε σου κανει πουλα την και μηγαινε για την 6300.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

image hosting 10mb limit

Παραλαβή απο κιμά.

Εγώ έχω την 3Μ σειρά 7000 και είχα το ίδιο θέμα με εσένα πήρα την Μ και έμπαζε αέρα αν προσπαθήσεις να ρουφήξεις αέρα βουλώνοντας με τα χέρια σου στην θέση των φίλτρων.
Πούλησα την Μ και πήρα την L και είναι ΟΚ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν εχει κανενα νοημα η διπλη ασε που θα σκασεις κιολας και δε θα καλυπτεται σωστα το προσωπο και θα αναπνεις απο την χαρτινη στο τελος.
Κανε μια δοκιμη ξανα και αν δε σου κανει πουλα την και μηγαινε για την 6300.

Μαλλον αυτο θα κανω. Τα φιλτρα τα ανοιξα ομως, να τα κρατησω και να αγορασω μονο τη μασκα σκετη,μυπαρχει?