Και τριάντα + χρόνια Μπάμπη ...και ακόμα σκύλος ...Το κοντέρ έχει μηδενίσει πολλές φορές ...
ούτε καρβουνάκια δεν άλλαξα :ernaehrung004:
![]()
![]()
![]()
Ο παλιός, - στην περίπτωσή μας τα παλιά - είναι αλλιώς. Αυτά είναι ιστορικά κειμήλια κύριοι, να τα προσέχετε σαν τα μάτια σας. :firstprize:
Μιας και δεν το κανει μονο μια εταιρια αλλα πολλες...αυτο σημαινει οτι υπαρχει αγορστικο κοινο για ολους...rotation...Ειναι και αυτο αληθεια.
Απλα οταν το παρεις και απογοητευτεις θα στραφεις αλλου μετα οποτε μονο χασουρα θα ειναι.
image hosting 10mb limit
Παραλαβή απο κιμά.
Τη δοκίμασα και δεν μου κάθεται καλα στο προσωπο.
Είτε με ενοχλεί στη μύτη ψηλά, είτε ανντη βάλω ποιο ψηλά φευγει η αναπνοή απο πλαγια.
Όσοι την έχετε είστε εντάξει απονθεμα χρήσης? μέγεθος Μ ειναι αν κατάλαβα καλά και δεν θεωρούμε κεφαλας.
image hosting 10mb limit
Παραλαβή απο κιμά.
Είτε με ενοχλεί στη μύτη ψηλά, είτε ανντη βάλω ποιο ψηλά φευγει η αναπνοή απο πλαγια.
Όσοι την έχετε είστε εντάξει απονθεμα χρήσης? μέγεθος Μ ειναι αν κατάλαβα καλά και δεν θεωρούμε κεφαλας.
με τα τη πρωτη δοκιμη μαλλον...Απο χασαπη???
Εγω δεν εχω κανενα θεμα ρε Νεκ.
Μηπως ηθελες L ομως εσυ?
θα προσπαθηω σε καθρεπτη να δοκιμασω.Βάλε πρώτα ένα χάρτινο μασκάκι προσώπου αυτά τα λευκά που κυκλοφορούν και σου επισυνάπτω παρακάτω για να πετύχεις καλύτερη εφαρμογή, αν δεν είσαι τόσο λάθος στο νούμερο.... :2thumb22sup:
http://www.airblock.gr/eidi-prostasias-asfaleias-ergazomenon/prostasia-kefalhs-kai-prosopoy/maskes-prostasias-igieinis-asfaleias-ariete.html
Καλημέρα.
Προχθεσινές παραλαβές.
image hosting 10mb limit
Παραλαβή απο κιμά.
Απο που το πήρες το dremel?
Δεν εχει κανενα νοημα η διπλη ασε που θα σκασεις κιολας και δε θα καλυπτεται σωστα το προσωπο και θα αναπνεις απο την χαρτινη στο τελος.
Κανε μια δοκιμη ξανα και αν δε σου κανει πουλα την και μηγαινε για την 6300.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.