και σχιστήρι έχεις βρε? έλεος!!!
:SFGSFGSF:
εγώ που δεν έχω σχιστήρι μου βγαίνει η πίστη να τα σκίζω με την βαριά και τα καλέμια...
Παρε ενα τσεκουρι να τα σκιζεις...και σχιστήρι έχεις βρε? έλεος!!!
εγώ που δεν έχω σχιστήρι μου βγαίνει η πίστη να τα σκίζω με την βαριά και τα καλέμια...
ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ επιτέλους γλυτωσα από την σαβούρα που λέγεται ηλεκτρικό καρφωτικο και κάνει μόνο για βούτυρο.
View attachment 131942
Δοκίμασα και με φυσιολογικό μέγεθος καρφιά αλλά και με κάτι τέρατα που έδινε μέσα στην συσκευασία. Τα βάζει μέχρι μέσα μέσα άνετα.
View attachment 131943View attachment 131944
Από παυλατο 34 ευρώ.
και σχιστήρι έχεις βρε? έλεος!!!
Αν θέλετε ταχύτητα στο τρύπημα δοκιμάστε αυτά.
Μόνο προσοχή στη σκανδάλη του εργαλείου γιατί, το επόμενο που θα δείς είναι το τσόκ να κάνει ζημιά στο ξύλο.![]()
![]()
Γιώργο μόνο σε ξύλο τα έχω δουλέψει, σε σίδερο δουλεύω κάτι κοβαλτίου Milwaukee και Irwin που έχω. Σε σίδερο δεν τα δοκίμασα καν, θα το κάνω όμως αφού είναι τόσο καλά όσο λέει ο Κυρ.
Τα δούλεψα σε ξύλο αλλά κι εκεί τα αποφεύγω. Αν δεν προσέξεις με τη σκανδάλη χώνονται τόσο γρήγορα στο ξύλο που μπορεί να κάνεις ζημιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.