Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν βάλω κ κορδέλα στην ταράτσα θα πρέπει να βάλω κ πινακίδα στην εξώπορτα. Αυτή η λύση θα μου δώσει υλικό για όλο το χειμώνα.

και σχιστήρι έχεις βρε? έλεος!!!
:SFGSFGSF:
εγώ που δεν έχω σχιστήρι μου βγαίνει η πίστη να τα σκίζω με την βαριά και τα καλέμια...

έχω τσεκούρια, αλλά δεν έχουν το απαιτούμενο έλεγχο για να σχίζεις σχεδόν ευθεία.

εγώ κάνω μία εγκοπή ίσια με την σπαθοσέγα και μετά χώνω την σφήνα και αρχίζω να βαράω με την βαριά....σχίζονται μέτρια.

ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ επιτέλους γλυτωσα από την σαβούρα που λέγεται ηλεκτρικό καρφωτικο και κάνει μόνο για βούτυρο.

IMG_20160928_192331.jpg

Δοκίμασα και με φυσιολογικό μέγεθος καρφιά αλλά και με κάτι τέρατα που έδινε μέσα στην συσκευασία. Τα βάζει μέχρι μέσα μέσα άνετα.
IMG_20160928_192353.jpgIMG_20160928_192357.jpg

Από παυλατο 34 ευρώ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ επιτέλους γλυτωσα από την σαβούρα που λέγεται ηλεκτρικό καρφωτικο και κάνει μόνο για βούτυρο.

View attachment 131942

Δοκίμασα και με φυσιολογικό μέγεθος καρφιά αλλά και με κάτι τέρατα που έδινε μέσα στην συσκευασία. Τα βάζει μέχρι μέσα μέσα άνετα.
View attachment 131943View attachment 131944

Από παυλατο 34 ευρώ.

Είναι δυνατό κ καλορίζικο.
Ακόμα περιμένω τα φθηνά μαγαζιά με τα υδραυλικά (-70 %) για να μου στείλεις ......

Ωχ ναι Κώστα δίκιο έχεις. Λοιπόν εγώ ψωνίζω από τον κατσαφανα www.katsafanas.gr έχει online να κατεβάσεις τον τιμοκατάλογο του. Εκεί που λέει εξαρτήματα σιδηροσωληνα η έκπτωση είναι 78% για εμένα που είμαι πελάτης λόγω επαγγέλματος αλλά και την πρώτη φορά που μπήκα στο μαγαζί και ειχα πάρει 10 γωνίες μου είχε κάνει 70%.

Μετά οποίος είναι Ηλιούπολη πολύ πιο συνοικιακο μαγαζί με καλές τιμές σε όλα τα υδραυλικά είναι ο κονδακης Μυκόνου 61 πολύ κοντά στην εφορία. Ένα ισόγειο είναι στην αρχή το περνάς για μαγαζί με χρώματα σίδερικα από αυτά που έχουν ανοίξει κατά χιλιάδες αλλά είναι χρονιά επαγγελματίας και δουλεύει πολύ με υδραυλικους οπότε έχει πολύ πράγμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης οποίος θέλει κανένα κομμάτι με σπειρωμα μέχρι 2 ίντσες πέρα από τα μήκη που κυκλοφορούν οι σωληνομαστοι ας ρίξει ένα μνμ να του το φτιάξω

Καλοριζικο το καρφωτικο!!
Παντως εγω καρεκλες, καναπεδες, σκαμπω, κορνιζες και γενικα για το σπιτι, τα επισκευαζω με καρφωτικο μπαταριας, ουτε καν με ηλεκτρικο.

Εξαρταται τη χρηση που το θες παντα.

Κυριάκο με ταχυσυνδεσμο ήταν και μου το άλλαξε ο παυλατος επειδή του το ζήτησα . Δεν έχω εργαλεία αέρος πάρα μόνο το καρφωτικο και το κλασσικό πιστόλι που φυσα αέρα. Οπότε έχω σκοπό να βάλω κομπρεσερ ρυθμιστής πίεσης αφυγραντης ταυ για να βάλω το πιστόλι αέρα και μετά Ελαιωτηρας και μόνιμα το καρφωτικο.

και σχιστήρι έχεις βρε? έλεος!!!
:SFGSFGSF:
εγώ που δεν έχω σχιστήρι μου βγαίνει η πίστη να τα σκίζω με την βαριά και τα καλέμια...

κάνεις όμως και μπράτσα !! :laugh:

καλορίζικα τα εργαλεία στους Χιώτη, Κυριάκο, Deathlok, να τα χαίρεστε και καλές εργασίες.

Αν θέλετε ταχύτητα στο τρύπημα δοκιμάστε αυτά.
Μόνο προσοχή στη σκανδάλη του εργαλείου γιατί, το επόμενο που θα δείς είναι το τσόκ να κάνει ζημιά στο ξύλο.-bye-
TLS.011147.jpg

Μπάμπη πιστεύω τα έχεις δοκιμάσει έτσι ; αλήθεια είναι τόσο καλά ; και πόσο κοστίζουν ; καλύτερα από τα Bosch robust line ;

Γιωργο τα Pilot point ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει εγω προσωπικα.
Οπως θα δεις στην φωτο απο ενα νουμερο (4 η 5 χιλιοστα) και επανω η μυτη ειναι σταθερη στα χιλιοστα και αυξανει η περιμετρος του τρυπανιου λιγο πιο πισω για να πιασει τα χιλιοστα του νουμερου του.
0226f2b1-789e-4da1-b9bb-9cdb918486f3_400.jpg
a3db7a94-d32a-4564-9c5d-05ba026216b6_400.jpg

Pilot Point tips that start on contact and prevent walking for clean, burr-free holes

Και με στελεχος ειδικο για καλυτερο μαγκωμα απο το τσοκ
No-spin shanks to prevent the bit from slipping in the drill chuck

Γιώργο μόνο σε ξύλο τα έχω δουλέψει, σε σίδερο δουλεύω κάτι κοβαλτίου Milwaukee και Irwin που έχω. Σε σίδερο δεν τα δοκίμασα καν, θα το κάνω όμως αφού είναι τόσο καλά όσο λέει ο Κυρ.
Τα δούλεψα σε ξύλο αλλά κι εκεί τα αποφεύγω. Αν δεν προσέξεις με τη σκανδάλη χώνονται τόσο γρήγορα στο ξύλο που μπορεί να κάνεις ζημιά.

ευχαριστώ Μπάμπη κατάλαβα, είναι και πανάκριβα, βέβαια για έναν επαγγελματία είναι εργαλείο, για μένα μία στο τόσο καλύτερα να στραφώ σε κάτι φθηνότερο π.χ. τα Bosch που ανέφερε σε εικόνα ο Χιώτης

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιώργο μόνο σε ξύλο τα έχω δουλέψει, σε σίδερο δουλεύω κάτι κοβαλτίου Milwaukee και Irwin που έχω. Σε σίδερο δεν τα δοκίμασα καν, θα το κάνω όμως αφού είναι τόσο καλά όσο λέει ο Κυρ.
Τα δούλεψα σε ξύλο αλλά κι εκεί τα αποφεύγω. Αν δεν προσέξεις με τη σκανδάλη χώνονται τόσο γρήγορα στο ξύλο που μπορεί να κάνεις ζημιά.

Αυτη η ακιδα μπροστα με κανει και αναρωτιεμαι τι αποτελεσμα θα εχει στην εξοδο του μεταλλου. Εχω την εντυπωση οτι η κλασσικη γεωμετρια των τρυπανιων μεταλλου θα δινει πολυ πιο καθαρη τρυπα στην εξοδο.
Η επικαλυψη τιτανιου οντως του δινει την δυνατοτητα να μην θερμαινεται στα ζορια και κατ'επεκταση να του δινει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης.