Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι επιδραση να εχει στην εξοδο Μιχαλη?
Στο μεταλλο ειναι σαν να προτρυπαςε και να τρυπας ταυτοχρονα παιδια.
Και η τιμη τους για τρυπανια ΤΙΝ δεν ειναι υπερβολικη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μια δικιά μου-δικια μας παραλαβή!
DSC_3546.jpg

Πω πω, η διαφορα απο τα δικα μου τα κινεζικα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης στο φινιρισμα!! Καλοριζικα Κυριακο και σε ολους!

*Οταν βρεθουμε φερε ενα τρυπανι με ακιδα να σου δειξω τι εννοω. Θα κανουμε μια δοκιμη.

https://db.tt/xIwTdKsG
παρελαβα μετα απο 18 μερες απο e shop.gr τον κλαδοτεμαχιστη.δεν με εχει συνηθησει σε τοσο μεγαλη καθυστερηση το e shop.gr.δοκιμες μαλλον το απογευμα.

Mπραβο καλοδουλευτος Βασιλη!!
Ειμαι περιεργος να ακουσω τις εντυπωσεις σου καθως θελω και γω ενα για τον κηπο, του χρονου.

Καλοριζικος !
Συνηθως αργει οταν δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο κατι. Τωρα αν επεσες και στη περιπτωση εισαγωγης απο εξω..

Και μία δική μου παραλαβή για το σπίτι (εργαλείο θεωρείται).

Αποχυμωτής ροδιού βαρέως τύπου (40 ευρά)

IMG_20160929_135527.jpg

Έκανα μία μίνι δοκιμή και πραγματικά είναι άψογος. Τα κουκούτσια δεν συνθλίβονται έτσι ο χυμός είναι γλυκός. Επίσης το στύψιμο είναι παιχνιδάκι και επειδή το εργαλείο μαζεύει, αποθηκεύεται εύκολα.
Βάρος κοντά στα 6.5 κιλά και φυσικά κατασκευή εξ ολοκλήρου από μαντέμι!

Ωραιο πραμα, εδω το βαρος χρειαζεται. Καλοριζικο Νικο!

Αλλα το προβλημα με τα ροδια δεν ειναι τοσο τα κουκουτσια, οσο η πετσα που κανει τη γευση πικρη.

Παντως οτι θες στιβεις εκει, ετσι?

Ημέρα παραλαβών σήμερα.

Αγόρασα από το Jumbo το συγκολλητικό πλαστικών σακουλών που συζητάγατε προχτές, 1,5

Παρέλαβα τον απογυμνωτή καλωδίων.

pensaβ.jpg

pensa2β.jpg

Τηλεφώνησα προχτές στο Κέντρο βίδας και ρώτησα τα παιδιά αν θα είχα καλύτερη τιμή αν έπαιρνα το Dewalt DW745 από το κατάστημα και αναφέροντας το φόρουμ μας, μου είπαν να μου δώσουν, σαν αντιστάθμισμα, έναν δίσκο.

Γυρίζοντας στο σπίτι από εξωτερική δουλεία με περίμενε η έκπληξη. Αποστολή με δικά του έξοδα... Να ευχαριστήσω το Κον Ντέτσικα και τα παιδιά που εργάζονται εκεί.

diskosβ.jpg

Last edited:
Παιδιά καλοριζικα για άλλη μια φορά. Περιμένουμε τεστ drive

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

o Ντετσικας ειναι επαγγελματιας...οσες φορες και να παω απο το καταστημα (ειναι κοντα μου) με εχουν εξυπηρετησει αψογα...

Ωραιο πραμα, εδω το βαρος χρειαζεται. Καλοριζικο Νικο!

Αλλα το προβλημα με τα ροδια δεν ειναι τοσο τα κουκουτσια, οσο η πετσα που κανει τη γευση πικρη.

Παντως οτι θες στιβεις εκει, ετσι?

Έστειψα δοκιμαστικά 1 ρόδι και για πρωτη φορά ο χυμός ήταν γλυκός.
Εκτός από ρόδι, στίβει πορτοκάλι, λεμόνι και λάιμ. Προφανώς και γκρέιπφρουτ!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπράβο τους!Καλορίζικος και ο δίσκος μαστρο-Παναγιώτη!!Θα τον αλλάξεις άμεσα;

Ευχαριστώ Νικόλα. Δεν νομίζω, ακόμα δεν έχω δουλέψει τον άλλον. Σήμερα πήρα ξυλεία για να φτιάξω τον πάγκο.
Ευχαριστώ Γιώργο.