Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ πρακτικές θήκες αποθήκευσης και μεταφοράς για τα σκόρπια κατσαβιδάκια ακριβείας. Δέχεται κάθε τύπο / κατασκευαστή και παρέχει 12 θέσεις.
Κόστισε ~14 ευρώ.

View attachment 132126

Ωραία θηκούλα αλλά πιο ωραίο το περιεχόμενο της, μεγειά !

Καλό μεσημέρι.

Μια διαφορετική αλλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ παραλαβή είχα σήμερα.

& Μπομπονιέρες (άντε & στην βάπτιση με το καλό) & Απαλαρίνα

& Πετσέτα κόκκινη & Μπλούζες & καπέλλα & στυλό & αναπτήρες.

ΚΥΡΙΑΚΟ (enduras1) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Στην υγειά σου & να ζήσετε & πάλι.

Στην υγεια σας Κωστα!!!!
Καλοπιοτο φιλε!
Συνοδεψε το με θαλασσινα πιατα να το απολαυσεις!

Και του διαβολικου χρωσταω ενα και θα το φροντισω με την επομενη μου επισκεψη στην νησο καθως για πρωτη φορα στα χρονικα εμεινα απο καυσιμο!!!

Στην υγεια σας Κωστα!!!!
Καλοπιοτο φιλε!
Συνοδεψε το με θαλασσινα πιατα να το απολαυσεις!

Και του διαβολικου χρωσταω ενα και θα το φροντισω με την επομενη μου επισκεψη στην νησο καθως για πρωτη φορα στα χρονικα εμεινα απο καυσιμο!!!

Άντε άντε όλο λόγια είσαι!!! :p
Μπόλικους αναπτηρες να δώσω και στον Στέλιο!!!

Παραλήφθηκαν οι 2 γωνιές αλουμινίου, μία δική μου και μία του Δημήτρη (Weather). Καλές φαίνονται. (Για τα λεφτά τους!)

gwnia.jpg
gwnia2.jpg
IMG_20161004_183852.jpg

Kουκλες οι γωνιτσες, φαινονται και καλλιγραμμες!! Καλομετρητες συναδελφοι :)))

Σημασια στην λεπτομερεια και πολυ στυλατη η θηκη της wera και γενικως ολες οι θηκες των εργαλειων της ξεχωριζουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εδω καμποσα κινεζικα ρολογακια απο το αμαζον γερμανιας τα οποια κοστισαν τελικα 3 ευρω το καθενα μετα απο ταχυδρομικα + εξοδα τελωνειου και δασμων...αφου ηρθαν απ'ευθειας απο Κινα και οχι απο Ευρωπη:))
Eδω το λινκ του κινεζου εκ γερμανιας προς αποφυγην https://www.amazon.de/gp/product/B01544QX20/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

29487073673_b77ceda42d_b.jpg

Κατα τα αλλα τα ρολογακια φαινονται μια χαρα και περιποιημενα.

Καλορίζικα καλοδούλευτα,καλόπιοτα,καί καλοφόρετες οι νέες παραλαβές.
Ευχαριστώ φίλε Παναγιώτη

Καλοριζικα τα τριγωνα σας!
Και αν τελικα δεν αποδειχθουν αξια για σωστο μετρημα και σημαδεμα...τα χριστουγεννα θα πουνε τα τριγωνα καλαντα!
Ν

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιώτη - Δημήτρη

Καλορίζικα τα νέα σας "Τρίγωνα".

Nα σαι καλά Κώστα,καί νά σκεφτείς μέ τήν πρώτη ματιά (όχι τού Μπίγαλη) όταν τήν είδα τήν σνομπάρισα αυτήν τήν γωνία,αλλα μετα πρόσεξα ότι γιά οδηγός γιά κοπές σέ μικρά δοκαράκια η σανίδια είναι μιά χαρά.
Τελικά ισχύει τό μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μήν λές -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Nα σαι καλά Κώστα,καί νά σκεφτείς μέ τήν πρώτη ματιά (όχι τού Μπίγαλη) όταν τήν είδα τήν σνομπάρισα αυτήν τήν γωνία,αλλα μετα πρόσεξα ότι γιά οδηγός γιά κοπές σέ μικρά δοκαράκια η σανίδια είναι μιά χαρά.
Τελικά ισχύει τό μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μήν λές -bye-

Δημήτρη καλησπέρα,
εμένα από τότε που την γνώρισα (κ αμέσως την ανέβασα για όσα παιδιά σαν κ εμένα δεν την ήξεραν) μου έχει λύσει τα χέρια.

Γενικά:
https://searchingthemeaningoflife.wordpress.com/2014/11/07/knowledge-is-power/

Kουκλες οι γωνιτσες, φαινονται και καλλιγραμμες!! Καλομετρητες συναδελφοι :)))

Ευχαριστώ Μιχάλη,επίσης καλοδούλευτο τό ρολόι,είμαι περίεργος νά δώ τί θα φτιάξεις γιά να το ενσωματώσης

Καλοριζικα τα τριγωνα σας!
Και αν τελικα δεν αποδειχθουν αξια για σωστο μετρημα και σημαδεμα...τα χριστουγεννα θα πουνε τα τριγωνα καλαντα!
Ν

Νεκτάριε θά γίνει η δοκιμή μέ ένα κατσαβίδι,αλλά τό αλουμίνιο δέν τό βλέπω νά βγάζει τόν σωστό ήχο. :flipout:

Ευχαριστώ Μιχάλη,επίσης καλοδούλευτο τό ρολόι,είμαι περίεργος νά δώ τί θα φτιάξεις γιά να το ενσωματώσης

Θελω να φτιαξω αρχικα κατι σαν αυτο της φωτογραφιας που θα ενσωματωνει πληρως τον μηχανισμο και η θυρα την μπαταριας θα καλυπτεται απο συρομενο πορτακι -περασια με την πλατη.

Woodtime-Simple-Modern-And-Minimal-Bare-Wood-Clocks-650x406.jpg

Πλακα πλακα βλεπω οτι μολις φτασαμε τις 1000 σελιδες παραλαβες, 10,000 ποστς!! Γεροί να'μαστε να τα χαιρόμαστε τα εργαλειάκια μας :))

Με γεια παιδιά τις γωνιές.

Μιχάλη πολύ ωραίο το σχέδιο. Περιμένουμε το δικό σου

Nα σαι καλά Γιώργο,εδώ είναι τό λινκ

Μιχάλη πολύ ωραίο θά γίνει,καλή αποπεράτωση.

Μεγειά παιδιά τα νέα σας αποκτήματα (γωνιές, ρολογάκια κ.λ.π.)
Δημήτρη, Πάνο, δώστε λινκ για τη γωνιά αν είναι εύκολο.

Από εδώ Γιώργο.

http://eu.banggood.com/Wholesale-Wa...ing-wp-Eu-1014028.html?p=JV020161982792016092

Ωπ Δημήτρη με πρόλαβες. χααχχα

χαχαχα ευχαριστώ και τους δυο σας παιδιά.
Ο μόνος λόγος που τη θέλω είναι γιατί μπορεί και στέκεται όρθια λόγω πατούρας που έχει και είναι και πιο συμπαγής από τις άλλες τις ευλίγιστες γωνιές μαραγκών.