Θελω να φτιαξω αρχικα κατι σαν αυτο της φωτογραφιας που θα ενσωματωνει πληρως τον μηχανισμο και η θυρα την μπαταριας θα καλυπτεται απο συρομενο πορτακι -περασια με την πλατη.
![]()
Πλακα πλακα βλεπω οτι μολις φτασαμε τις 1000 σελιδες παραλαβες, 10,000 ποστς!! Γεροί να'μαστε να τα χαιρόμαστε τα εργαλειάκια μας)
Αυτο θα το φτιαξω σιγουρα!
Αυτά τα ρολογάκια δεν μπορούμε να τα βρούμε Αθήνα;
Ήθελα να πάρω 2-3 μηχανισμούς.
Αυτά τα ρολογάκια δεν μπορούμε να τα βρούμε Αθήνα;
Ήθελα να πάρω 2-3 μηχανισμούς.
Κώστα πολύ πράμα! Με γεια! Βλέπω έχεις πάρει και ντουί με αλυσίδα, δοκίμασε αν μπορείς να προσαρμόσεις τον περιστροφικό διακόπτη που έχει μέσα στη βάνα-διακόπτη.
Δημητρη καλοριζικο, ειναι μαγικο εργαλειακι αυτο δισκοπριονο μπαταριας!
Εισαι πολυ τυχερος γιατι μπορεις πλεον, με τα δυο συστηματα μπαταριας, να επιλεγεις το καλυτερο solo εργαλειο απο τις δυο εταιρειες.
Και οι δυο αυτες εταιρειες εχουν την μεγαλητερη γκαμα/ποικιλια δεκαβολτων απο καθε αλλη, συγκρινομενες ισως μονο με την Milwaukee.
Καλοδούλευτα συνάδελφοι
Σήμερα απόκτησα τό δισκοπρίονο BOSCH - GKS 10.8 V-Li μέ 2 μπαταρίες 2.5 Αh καί φορτιστή
Αυτές είναι σοβαρές παραλαβές. Πάντα τέτοια !
ΩΩΩΩ Δημήτρη φοβερή παραλαβή. Με γεια σου.
Solo ήταν το μηχάνημα και πήρες ξεχωριστά μπαταρίες φορτιστή;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μην ξεχάσεις να τα καταχωρήσεις για την 3ετή εγγύηση![]()
Eυχαριστώ Μιχάλη,έτσι ακριβώς είναι όπως τά λές.
Στην wish list είναι η επαναφορτιζόμενη σέγα,αλλά μάλλον εκεί θά πάω στήν makita γιατί είμαι αριστερόχειρας καί δέν μέ βολεύει ο διακόπτης αριστερά πού τό έχει η Bosch,καί τό άνοιγμα καί κλείσιμο είναι άβολο στούς αριστερόχειρες,(παράπονο τό έχω δέν φτιάχνουν εργαλεία καί γιά εμάς,σού λένε δουλέψτε το μέ τό δεξί θές δέν θές) καί γενικά έχω συνηθήση σέ σέγα μέ τήν χειρολαβή καί τήν σκανδάλη.
Αυτές είναι σοβαρές παραλαβές. Πάντα τέτοια !
Υ.Γ. Αν και έχω αρκετά Bosch, (...περισσότερα από όλα τα άλλα που έχω στην κατοχή μου...) δεν ξέρω γιατί αλλά παραμένω φανατικός υποστηρικτής των Dewalt... (...εγώ και ο Κυριάκος...) :silly:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.