Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θελω να φτιαξω αρχικα κατι σαν αυτο της φωτογραφιας που θα ενσωματωνει πληρως τον μηχανισμο και η θυρα την μπαταριας θα καλυπτεται απο συρομενο πορτακι -περασια με την πλατη.

Woodtime-Simple-Modern-And-Minimal-Bare-Wood-Clocks-650x406.jpg

Πλακα πλακα βλεπω οτι μολις φτασαμε τις 1000 σελιδες παραλαβες, 10,000 ποστς!! Γεροί να'μαστε να τα χαιρόμαστε τα εργαλειάκια μας :))

Αυτο θα το φτιαξω σιγουρα!

Κώστα πολύ πράμα! Με γεια! Βλέπω έχεις πάρει και ντουί με αλυσίδα, δοκίμασε αν μπορείς να προσαρμόσεις τον περιστροφικό διακόπτη που έχει μέσα στη βάνα-διακόπτη.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτά τα ρολογάκια δεν μπορούμε να τα βρούμε Αθήνα;
Ήθελα να πάρω 2-3 μηχανισμούς.

Εχω δει στο τζαμπο και στο ικεα μικρα ρολογακια (ξυπνητηρια) κατω απο δυο ευρω, πληρη.
Μπορεις να δοκιμασεις να τα λυσεις και να χρησιμοποιησεις τον μηχανισμο -που θα εχει και ξυπνητηρακι:))

Κώστα πολύ πράμα! Με γεια! Βλέπω έχεις πάρει και ντουί με αλυσίδα, δοκίμασε αν μπορείς να προσαρμόσεις τον περιστροφικό διακόπτη που έχει μέσα στη βάνα-διακόπτη.

ok! Νομίζω το είχαμε αναφέρει ξανά κάπου.

Πάντως για καλό & για κακό έχω παραγγείλει κανονικούς περ/κους διακόπτες από το Εξωτερικό.

Καλημέρα,

τα ρολόγια από τον Γερμανο-Κινέζο τα έχω και εγώ κάποιο καιρό και έφτιαξα ένα πρόχειρο ρολόι για να δω αν χάνει και μέχρι στιγμής, δεν χάνει ( περίπου 1 εβδομάδα λειτουργίας)
Μεγιά τα πραγματάκια σας κύριοι

Καλοδούλευτα συνάδελφοι
Σήμερα απόκτησα τό δισκοπρίονο BOSCH - GKS 10.8 V-Li μέ 2 μπαταρίες 2.5 Αh καί φορτιστή
Μιχάλη τώρα είμαι "ντούμπλου φάστ" πού λεγαμε παλιά,και makita και bosch -bye-
Νά ευχαριστήσω τόν Νίκο (Amsen) γιά τήν δοκιμή πού προσφέρθηκε νά κάνω στό χώρο του,πρίν τό αγοράσω,τόν Μιχάλη (χιώτης ) Καί τόν Νεκτάριο γιά τίς συμβουλές τους.

diskop10.jpg

Δημητρη καλοριζικο, ειναι μαγικο εργαλειακι αυτο δισκοπριονο μπαταριας!
Εισαι πολυ τυχερος γιατι μπορεις πλεον, με τα δυο συστηματα μπαταριας, να επιλεγεις το καλυτερο solo εργαλειο απο τις δυο εταιρειες.
Και οι δυο αυτες εταιρειες εχουν την μεγαλητερη γκαμα/ποικιλια δεκαβολτων απο καθε αλλη, συγκρινομενες ισως μονο με την Milwaukee.

ΩΩΩΩ Δημήτρη φοβερή παραλαβή. Με γεια σου.

Solo ήταν το μηχάνημα και πήρες ξεχωριστά μπαταρίες φορτιστή;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην ξεχάσεις να τα καταχωρήσεις για την 3ετή εγγύηση ;)

Δημητρη καλοριζικο, ειναι μαγικο εργαλειακι αυτο δισκοπριονο μπαταριας!
Εισαι πολυ τυχερος γιατι μπορεις πλεον, με τα δυο συστηματα μπαταριας, να επιλεγεις το καλυτερο solo εργαλειο απο τις δυο εταιρειες.
Και οι δυο αυτες εταιρειες εχουν την μεγαλητερη γκαμα/ποικιλια δεκαβολτων απο καθε αλλη, συγκρινομενες ισως μονο με την Milwaukee.

Eυχαριστώ Μιχάλη,έτσι ακριβώς είναι όπως τά λές.
Στην wish list είναι η επαναφορτιζόμενη σέγα,αλλά μάλλον εκεί θά πάω στήν makita γιατί είμαι αριστερόχειρας καί δέν μέ βολεύει ο διακόπτης αριστερά πού τό έχει η Bosch,καί τό άνοιγμα καί κλείσιμο είναι άβολο στούς αριστερόχειρες,(παράπονο τό έχω δέν φτιάχνουν εργαλεία καί γιά εμάς,σού λένε δουλέψτε το μέ τό δεξί θές δέν θές) καί γενικά έχω συνηθήση σέ σέγα μέ τήν χειρολαβή καί τήν σκανδάλη.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτές είναι σοβαρές παραλαβές. Πάντα τέτοια !

Να σαι καλά Κώστα,ευχαριστώ.

ΩΩΩΩ Δημήτρη φοβερή παραλαβή. Με γεια σου.

Solo ήταν το μηχάνημα και πήρες ξεχωριστά μπαταρίες φορτιστή;

Μην ξεχάσεις να τα καταχωρήσεις για την 3ετή εγγύηση ;)

Ευχαριστώ Γιώργο,έτσι μού τό έδωσε τό κέντρο βίδας,ξεχωριστά τό L-boxx με το δισκοπρίονο μέσα,καί ξεχωριστά τό πακέτο (φορτιστής-μπαταρίες) έχει όμως θέση μέσα τό L-boxx καί γιά τόν φορτιστή - μπαταρίες.Και εγώ νόμιζα ότι θά ήταν όλα μέσα στό L-boxx
Τό έκανα ήδη γιά τήν εγγύηση :grinning-smiley-043

Eυχαριστώ Μιχάλη,έτσι ακριβώς είναι όπως τά λές.
Στην wish list είναι η επαναφορτιζόμενη σέγα,αλλά μάλλον εκεί θά πάω στήν makita γιατί είμαι αριστερόχειρας καί δέν μέ βολεύει ο διακόπτης αριστερά πού τό έχει η Bosch,καί τό άνοιγμα καί κλείσιμο είναι άβολο στούς αριστερόχειρες,(παράπονο τό έχω δέν φτιάχνουν εργαλεία καί γιά εμάς,σού λένε δουλέψτε το μέ τό δεξί θές δέν θές) καί γενικά έχω συνηθήση σέ σέγα μέ τήν χειρολαβή καί τήν σκανδάλη.

Οταν εγραφα για τις επιλογες που εχεις πλεον, το μυαλο μου πηγε κατ'ευθειαν στις αντιστοιχες σεγες των εταιρειων.
Αν και μπορει να κανω λαθος καθως δεν εχω προλαβει να την δουλεψω συστηματικα, η barrel grip σεγα της bosch μου φαινεται λιγοτερο εργονομικη στα χερια μου απο τις σεγες με λαβη (top grip).
Το λεω καθως οι περισσοτεροι πινουν νερο στο σωμα τυπου βαρελι της σεγας καθως λεει οτι σου επιτρεπει καλυτερο ελεγχο στο κοψιμο επειδη το χερι σου ειναι πιο κοντα στο ξυλο.

Αυτές είναι σοβαρές παραλαβές. Πάντα τέτοια !

Αυτή την Bosch πια !!!!!! :icon15: Με τέτοιες πωλήσεις που έχει κάνει μέσω του site, αλλά και την διαφήμιση και την προβολή που της έχουμε κάνει, επιβάλεται :idea: να της ζητήσουμε ένα ομαδικό δωράκι (....κάτιτής έκπτωση σε ομαδική παραγγελία, καμιά special προσφορά, ή κάτι άλλο...) :firstprize: :a0210:

Υ.Γ. Αν και έχω αρκετά Bosch, (...περισσότερα από όλα τα άλλα που έχω στην κατοχή μου...) δεν ξέρω γιατί αλλά παραμένω φανατικός υποστηρικτής των Dewalt... (...εγώ και ο Κυριάκος...) :silly:

Εγώ πάντος Μιχάλη εκτός τόν διακόπτη δέν μέ βολεύουν καθόλου οι σέγες τύπου barrel grip (έμαθα καί πώς λέγονται),τήν έπιασα στά χέρια μου στό κέντρο βίδας τήν Bosch 10,8 volt καί δέν μού έκανε αίσθηση.Είμαι τής παλιάς σχολής μέ top grip
Τό μονο + τής Bosch είναι τό σύστημα sds στήν λάμα,τό φωτάκι,καί η 2,5 Ah μπαταρία.
Aλλά στό τέστ πού έκαναν στά 2 βίντεο οι Γερμανοι τήν Makita στό τελος του βίντεο μέ τά προτερήματα-μειονεκτήματα τήν είχαν καλύτερη τό μόνο μείον γράφουν είναι η χωρητικότητα μπαταρίας.
Ενώ στήν Bosch αναφέρουν ότι η κυκλική κοπή δέν είναι τόσο καλή καί κάτι άλλα.

Υ.Γ. Αν και έχω αρκετά Bosch, (...περισσότερα από όλα τα άλλα που έχω στην κατοχή μου...) δεν ξέρω γιατί αλλά παραμένω φανατικός υποστηρικτής των Dewalt... (...εγώ και ο Κυριάκος...) :silly:

Αυτό λέγεται αποστασία χαχαχα :ernaehrung004: