Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόνος σου το λες.
Είναι πολύ πιθανόν να έπεσες σε ελαττώματικο εργαλείο και για αυτό και μόνο την έχεις καταδικάσει.
Έχω τερματίσει πολλά δισκάκια ινοξ της και δεν είχα πρόβλημα με κανένα όπως και με όλα τα αναλώσιμα της.
Σε ελατωματικη μέρα βρέθηκε ο εγκέφαλος μου και δεν τίμησε την σίγουρη ιαπωνική λύση. Αλλά σ αγαπω γιατι είσαι φίλος μου κι ας είσαι ''κιτρινιαρης''

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Κώστα καί Μιχάλη.
Γιά τά λεφτά πού έχει τό τρίποδο Κώστα καί γιά τό βάρος τού χωροστάτη είναι value for money τα 25 ευρώ.
Μιχάλη θά τό ευχαριστηθής τό δισκοπριονάκι τό πήρα καί εγώ πρόσφατα,και έμεινα έκπληκτος μέ τήν δύναμη πού έχει γιά 10,8 volt.

Μιχάλη με γεια τα εργαλεία σου! Το δισκοπρίονο είναι στα άμεσα σχέδια μου, για λέγε εντυπώσεις!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Μετά από πολυυυυυυυ καιρό αξιώθηκα χθες να παραλάβω την επιτραπέζια σεγα parkside που αγόρασα πριν κάποιο καιρό από μέλος μας τον Παύλο από τις Σέρρες...
Να τον ευχαριστησω και επίσημα για την πολύ καλή συσκευασία του εργαλειου...
Να ευχαριστήσω πολύ και τον κυριάκο για την παραλλαβη της από την μεταφορική καθώς και για την πολύχρονη φύλαξη της στο σπίτι του μέχρι να καταφέρω να περάσω να την πάρω...
c16fccf486259969e19677a3abb9e248.jpg

868830c92747e280b14b3b73b062169f.jpg

e7425cf50312cb72bbcc8a5623166cdf.jpg

Δοκιμή χθες με συνθέτη οξια18αρα ή 22αρα (ρετάλια από τον μπουφέ που είχα φτιάξει παλιότερα...
Έχει κάποιους κραδασμους που στην αρχή με φοβησαν αλλά μετά το ξεπέρασα...στην οξυα μου έκανε κάποια μαγκωματα αλλά ίσως λόγω σκληρότητας ξύλου καθώς και πάχους ίσως είναι λογικό...
Από παρόμοιο εργαλείο δεν έχω την παραμικρή εμπειρία οπότε και δεν μπορώ να κρίνω...
Δοκιμές θα συνεχιστούν σήμερα...

Sent from my 1+2

Περίμενα να δω και εγώ φώτο......
Καλοδουλευτο Ευγενιε το εργαλείο.
Περίεργο χρώμα έχει για Parkside και είναι ίδιο με το κολωνατο που είχα προ πολλών ετών αγοράσει από το λιντλ.

ευχαριστω ολους για τις ευχες!
ευγενιε καλοριζικη η σεγα!!

λοιπον το δισκοπριονο bosch gks 10,8 κατα τη γνωμη μου ειναι τρομερο εργαλειακι!! οποιος το εχει εστω και λιγο σκεφτει να το παρει, να το τσιμπησει αμεσα!

στο glue pen δεν μου αρεσε καθολου το κουμπι και η λειτουργεια του γιατι δεν μπορεις να πετυχεις σταθερη ροη και να φτιαξεις ομοιομορφο σχεδιο με την κολλα.
στα θετικα του ομως ο ελαχιστος χρονος θερμανσης, η φορητοτητα και ο μικρος ογκος του

Δεύτερη δοκιμή της επιτραπέζιας σεγας με πεύκο 22αρι...δυστηχως δεν εχω λεπτότερα ξύλα διαθεσιμα αυτη την στιγμη...καλυτερα τα αποτελέσματα...
Αλλα οποίος νομίζει (όπως νόμιζα και εγω δλδ) οτι θα πάρει επιτραπέζια σέγα και θα κόβει με την φαινομενική απλότητα που βλέπει στο you tube απλα γελάστηκε...θελει αρκετή πρακτική άσκηση...λογικό...
Ιςως και τα χοντρά ξύλα να μην βοηθάμε την καταςταςη...

Sent from my iPad using Tapatalk

E ναι, δεν αρχιζεις αμεσως με μεγαλο παχος ξυλο. Βολευει να ξεκινησεις με 8μμ η και μικροτερο για να παρεις τον αερα.
Χρησιμοποιεις το εξαρτημα που κραταει το τεμαχιο κατω στην βαση και να μην ανεβοκατεβαινει?
Την λαμα την εβαλες ετσι ωστε τα δοντακια να βλεπουν προς τα κατω? Επειδη ειναι πολυ λεπτα, και δεν φαινεται ευκολα η φορα τους, γινεται πολυ συχνα αυτο το λαθος.

Καλοριζικη!!

E ναι, δεν αρχιζεις αμεσως με μεγαλο παχος ξυλο. Βολευει να ξεκινησεις με 8μμ η και μικροτερο για να παρεις τον αερα.
Χρησιμοποιεις το εξαρτημα που κραταει το τεμαχιο κατω στην βαση και να μην ανεβοκατεβαινει?
Την λαμα την εβαλες ετσι ωστε τα δοντακια να βλεπουν προς τα κατω? Επειδη ειναι πολυ λεπτα, και δεν φαινεται ευκολα η φορα τους, γινεται πολυ συχνα αυτο το λαθος.

Καλοριζικη!!

Δεν εχει τετοιο εξάρτημα...δυστηχως...εχει μόνο το προστατευτικό πλαστικο...εκτος και αν αυτο εχει διπλή χρηση...

Αυτο με την λάμα ουτε που το κοίταξα...και εχει λογική γιατι δεν θα μου ωθεί το κομμάτι προς τα πάνω αλλα προς τα κάτω...βρε τι μαθαίνω ο αμπαλος

Ανεβαζεις μια φωτο?
Καποιες σεγες εχουν πλαστικο και καποιες μεταλλικο. Ειναι για αυτη τη δουλεια, να το ακουμπας πανω στο τεμαχιο να μην χοροπηδαει.

Άσωτε
Στο video είναι μόνο για το promotion k το ξύλο που κόβει είναι 5 mm κ πολύ μαλακό.
Θέλεις σίγουρα το εξαρτημα κ φυσικά όπως ήδη αναφέρθηκε η οδοντωση να κοιτάει προς τα κάτω κ σωστή ρύθμιση των στροφών. Αν δεν έχει το εξάρτημα, ετοίμασε ένα δικό σου, χρειάζεται δεν είναι δύσκολο.

Aυτος το κραταει σταθερα με τα δυο χερια για να μην πηδαει. Και ετσι μπορεις να κοψεις -ετσι κοβουν οι περισσοτεροι γιατι εχεις καλυτερη οπτικη- αλλα πρεπει να μην αφηνεις τα χερια σου απο το κομματι.
Αυτο που εχει οντως ειναι το προστατευτικο πλαστικο, δεν φαινεται να εχει 'ποδι συγκρατησης'. Ισως παιζει ομως διπλο ρολο. Απλα δες αν μπορει να ανεβοκατεβει καθετα. Αν ναι, φερε το μεχρι το τεμαχιο που κοβεις να δεις αν το συγκρατει.

Κατεβαίνει κάθετα όλη την αποσταση ειναι και αρκετα χοντρό και εχει και ενισχυμένη πατουρα οπότε ιςως ειναι και για αυτη την δουλειά...
Κρατάω με τα δυο χέρια...
Πιςτευω οτι θα βρω οτι εχω βαλει ανάποδα την οδόντωση και αυτο απο μόνο του θα βοηθήσει πολυ...θα προσαρμοστώ και το πλαστικο και πιςτευω οτι ετσι θα μπορω να δουλέψω καλυτερα...
Θα παρω και κόντρα πλακέ 12αρι οπότε λ πίσω μετα να μπορέσω να φτιάξω την αμπαλοσυνη μου...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές...ελπίζω σύντομα να ποστάρω καμία ¨δημιουργια¨ μου...