Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κατεβαίνει κάθετα όλη την αποσταση ειναι και αρκετα χοντρό και εχει και ενισχυμένη πατουρα οπότε ιςως ειναι και για αυτη την δουλειά...
Κρατάω με τα δυο χέρια...
Πιςτευω οτι θα βρω οτι εχω βαλει ανάποδα την οδόντωση και αυτο απο μόνο του θα βοηθήσει πολυ...θα προσαρμοστώ και το πλαστικο και πιςτευω οτι ετσι θα μπορω να δουλέψω καλυτερα...
Θα παρω και κόντρα πλακέ 12αρι οπότε λ πίσω μετα να μπορέσω να φτιάξω την αμπαλοσυνη μου...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές...ελπίζω σύντομα να ποστάρω καμία ¨δημιουργια¨ μου...

Sent from my iPad using Tapatalk

καλορίζικη Ευγένιε και σου εύχομαι να την χαρείς.
εγώ όπως σου είπα έκοβα μέχρι και 9 χιλ. κόντρα πλακέ και κάποιες φορές αν δεν το κρατούσα καλά πηδούσε το ξύλο. θα σουλεγα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο πριονάκι, πιο επώνυμο ενοοώ μήπως πάει καλύτερα.

Ευγένιε,πολύ σημαντική η παρατήρηση του Παύλου.
Οι λάμες πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.Οι λάμες που περιέχουν οι σέγες (συνήθως) είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιήσεις για μικροκατασκευές (για τις οποίες κυρίως προορίζεται η επιτραπέζια σέγα).
Το ποδαράκι συγκράτησης εγώ το χρησιμοποίησα στις πρώτες κοπές μου,αλλά στην πραγματικότητα δεν το χρειάζεσαι.Κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά χωρίς αυτό,μόλις πάρεις τα "γράδα" της μηχανής και μάθεις να δουλεύεις τα χέρια σου σαν "μέρος της μηχανής".

Κύριοι σημερα έκανα μια δοκιμή...
Γύρισα την λάμα τούμπα απο οτι την είχα άρα τα δόντια προς τα κάτω...και ετσι μειώθηκε στο ελάχιστο το κλώτσημα...άρα ολα καλα...
Έφτιαξα ήδη ενα αστέρι για την μικρούλα...
Σύντομα που θα καταφέρω να παρω και λεπτα κόντρα πλακε θα προσπαθήσω να φτιάξω και ποιο περίτεχνα πράγματα...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές...practice make better...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

f2860d20021f73bd9b28588a084011e3.jpg

Και το αστέρι που ελεγα...θα γίνει στολίδι για το δέντρο...

Α, εσυ εκανες ηδη και εσωτερικη κοπη με τη σεγα!! Well done!!

Πρεπει τωρα να προμηθευτεις ενα σετ μικρες λιμιτσες (για σιδερο) ωστε να ομαλοποιεις τα μερη που δεν γυαλοχαρταρονται ευκολα, οπως η μεσα πλευρα.
Και γενικως γυαλοχαρτα απο 80 εως 240 grit (80, 120,180,240). To κοψιμο ειναι η 'ευκολη' δουλεια. Το φινιρισμα ειναι το ζορι..:))

Kαλη αρχη Ευγενιε!!

Αυτο που έκανα ειναι εσωτερική σφαγή αλλα τελος πάντων...κάθε αρχή και δύσκολη...αλλα ωραίο χόμπι η όλη καταςταςη...σε απορροφά και σε ηρεμεί...

Ναι Χρήστο.
Αν θέλεις τπτ μου λες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης κύριοι παρέλαβα προχθές από τον Μπαμπη τις μινιατούρες γωνίες μαραγκου που κάποιοι είχαμε παραγγείλει στον Μιχάλη.
Έχω τρία τεμάχια και το δικό μου και ξέρω πως η μία είναι του Ολυμπιου η άλλη του Τζουτζη.
Η τρίτη ποιου είναι Μιχάλη ?
Παρακαλεισθε να επικοινωνήσετε μαζί μου για παραλαβή κύριοι και να πληρώσουμε τον Μπαμπη που τις πλήρωσε.

H τριτη ειναι του Νεκταριου...
Αν μπορεις να του την στειλεις, αναλαμβανω τα μεταφορικα. Εκτος αν μας επισκευτει τον Ιανουαριο στον καφενε στα Βριλησσια :))

Θελω πολυ να ερθω Αθηνα, αλλα οι υποχρεωσεις δεν μου επιτρεπουν να ληψω ουτε μια ωρα παραπανω, αποσταση, απο την εδρα μου.

Κύριοι σημερα έκανα μια δοκιμή...
Γύρισα την λάμα τούμπα απο οτι την είχα άρα τα δόντια προς τα κάτω...και ετσι μειώθηκε στο ελάχιστο το κλώτσημα...άρα ολα καλα...
Έφτιαξα ήδη ενα αστέρι για την μικρούλα...
Σύντομα που θα καταφέρω να παρω και λεπτα κόντρα πλακε θα προσπαθήσω να φτιάξω και ποιο περίτεχνα πράγματα...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές...practice make better...

Και το αστέρι που ελεγα...θα γίνει στολίδι για το δέντρο...

Ένα αστέρι γεννιέται...

Να ευχαριστήσω και "δημόσια" τον KTM950>κώστα που έτρεξε να αγοράσει το παλμικό για εμένα και να το στείλει!
χθές το έστειλε,σήμερα το παρέλαβα!!
Σε ευχαριστώ και πάλι. :a0210:

SAM_1734.jpg

SAM_1733.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπράβο στο συμφορουμίτη για την εξυπηρέτηση κ καλοδούλευτο στον ιδιοκτήτη του.

Έλα συμφορουμίτη, και συνονόματε inazuma_1 δεν κάνει τίποτα να είσαι καλά. Προσπάθησα να εξυπηρετήσω και άλλους, ελπίζω να τα κατάφερα το ίσιο καλά. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έλα συμφορουμίτη, και συνονόματε inazuma_1 δεν κάνει τίποτα να είσαι καλά. Προσπάθησα να εξυπηρετήσω και άλλους, ελπίζω να τα κατάφερα το ίσιο καλά. :ernaehrung004:

Να είσαι καλά και πάλι.
pappou kwsta σε ευχαριστώ
Εντάξει δεν είναι τοπ μάρκα..αλλά για 40 ευρώ,ούτε του παππά!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να είσαι καλά και πάλι.
pappou kwsta σε ευχαριστώ
Εντάξει δεν είναι τοπ μάρκα..αλλά για 40 ευρώ,ούτε του παππά!!

Μωρέ ούτε του παππού :ADFADF1: