Για όλα και για πλακάκια με λίγη υπομονή. Δεν είναι τα hex και βγαίνει σε δύο εκδοσεις : με 4 ή με 7 τρυπανιακιΓιαννη, καλοριζικη η πραματεια και εκλεκτη οπως παντα)
![]()
Tα παραπανω μπλε τρυπανακια ειναι για ολα τα υλικα? Μεταλλο, ξυλο, masonry? Eιναι τα hex shank που ελεγες τις προαλλες η τα νορμαλ?
Γιαννη, καλοριζικη η πραματεια και εκλεκτη οπως παντα)
![]()
Tα παραπανω μπλε τρυπανακια ειναι για ολα τα υλικα? Μεταλλο, ξυλο, masonry? Eιναι τα hex shank που ελεγες τις προαλλες η τα νορμαλ?
Για όλα και για πλακάκια με λίγη υπομονή. Δεν είναι τα hex και βγαίνει σε δύο εκδοσεις : με 4 ή με 7 τρυπανιακι
Χτες παρέλαβα μέσω της Ομαδικής και το Wiha Z 18005 200 mm BiCut Pro αλλά δεν μου κάθεται/αρέσει οπότε όποιος το θέλει ας ενημερώσει (34 ευρώ)
View attachment 113881
Γιατί Γιάννη?
Όπως είπα εμένα δεν μου κάθεται/αρέσει, υποκειμενική άποψη, είναι όπως λένε περί ορέξεως ...
Ετσι ειναι Γιαννη.
Τωρα θελεις μια stanley sortmaster να τα βαλεις μεσα!!!
Νικο ασε να τον παρω εγω ρε φιλε τον κοφτακοοοοοοοοοοο!!!!!!!
View attachment 113884
Χθες παρέλαβα τους οδηγούς συνδέσμων της wolfcraft! Σήμερα που έκανα κάτι δοκιμές σε διάφορες κατασκευές, έχω να πω ότι κάνουν τις συνδέσεις παιχνιδάκι! Κατά τη γνώμη μου βασικό εργαλείο για κάθε ερασιτέχνη! !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.