Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Γιαννη, καλοριζικη η πραματεια και εκλεκτη οπως παντα :))

attachment.php

Tα παραπανω μπλε τρυπανακια ειναι για ολα τα υλικα? Μεταλλο, ξυλο, masonry? Eιναι τα hex shank που ελεγες τις προαλλες η τα νορμαλ?

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Εξαιρετικά! Τα τρυπάνια τα πήρα και γω (κατόπιν προτροπής σου) αλλα δεν τα δοκίμασα ακόμη...
Εχω βάλει στο μάτι και το 8705250

Χαχα.

Το όνομα μου είναι Νίκος. Είμαι διαβολικός στις ιδέες...

Χθες έφαγα 2 μπαταρίες στο κλάδεμα και κρίμα που δεν τράβηξα κανένα βιντεάκι. Ξεσκίζει το εργαλείο ακόμα και σε μισό μέτρο και βάλε διάμετρο κορμού.
Βέβαια το για τα χοντρά καλύτερο είναι το αργόστροφο που έχω αλλά δεν βαριέσαι αυτό είναι όλα σε ένα!!!

Ειδικά για κλαδέματα είναι ότι καλύτερο έχω πάρει. Κραδασμοί μηδέν και άμεση μετάδοση κίνησης.

Θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να τραβήξω βίντεο. Αν κάνει καλό καιρό τώρα σύντομα...

attachment.php

Tα παραπανω μπλε τρυπανακια ειναι για ολα τα υλικα? Μεταλλο, ξυλο, masonry? Eιναι τα hex shank που ελεγες τις προαλλες η τα νορμαλ?
Για όλα και για πλακάκια με λίγη υπομονή. Δεν είναι τα hex και βγαίνει σε δύο εκδοσεις : με 4 ή με 7 τρυπανιακι

attachment.php

Όλα υλικά MultiConstruction, Κυλινδρικά είναι Μιχάλη τα CYL-9 όχι τα ΗΕΧ-9

Χτες παρέλαβα μέσω της Ομαδικής και το Wiha Z 18005 200 mm BiCut Pro αλλά δεν μου κάθεται/αρέσει οπότε όποιος το θέλει ας ενημερώσει (34 ευρώ)

Wiha Z 18005 200 mm BiCut Pro.png

Ωραιοτατος, και για μενα ο καλυτερος και ποιοτικοτερος (μακραν) κοφτης με κορυφαιο μηχανισμο αλλα και αποδοση στα κυβικα του.

Το ανοιξε κλεισε ιδιως, ειναι εξαιρετικα smooth/μαλακο, καμμια σχεση με τον αμεσο ανταγωνισμο (NWS,Knipex). Βαρβατο εργαλειο.

Μακαρι να εβγαινε και σε μικροτερο μεγεθος (160/120μμ).

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

uploadfromtaptalk1427049312063.jpg
Χθες παρέλαβα τους οδηγούς συνδέσμων της wolfcraft! Σήμερα που έκανα κάτι δοκιμές σε διάφορες κατασκευές, έχω να πω ότι κάνουν τις συνδέσεις παιχνιδάκι! Κατά τη γνώμη μου βασικό εργαλείο για κάθε ερασιτέχνη! !

Ετσι ειναι Γιαννη.
Τωρα θελεις μια stanley sortmaster να τα βαλεις μεσα!!!
Νικο ασε να τον παρω εγω ρε φιλε τον κοφτακοοοοοοοοοοο!!!!!!!

Ρε Κυριάκο άσε εμένα...σε παρακαλώωωω...Γιάννη Μην το βάλεις σε δημοπρασία...

Ναι ρε φιλε να το πάρεις. Εννοείται! Και για εμενα θα ηταν υπερβολη καθως εχω 2 knipex 1 Nws 1 konnex 1 Gedore 1 hazet.
Απλα επειδη γραφει ο πατριωτης μου τα καλύτερα .

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

View attachment 113884
Χθες παρέλαβα τους οδηγούς συνδέσμων της wolfcraft! Σήμερα που έκανα κάτι δοκιμές σε διάφορες κατασκευές, έχω να πω ότι κάνουν τις συνδέσεις παιχνιδάκι! Κατά τη γνώμη μου βασικό εργαλείο για κάθε ερασιτέχνη! !

Ωραιος. Μαλλον θα τον χτυπησω και γω τελικα.