Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεύτερο δραπανο έχεις?

Τιποτα αλλο σε δραπανοειδες. Εχω ενα στον πατερα μου πρασινο (σκουρο πρασινο) κρουστικο bosch απο το 1990 χωρις ρυθμιση στροφων, μονο αργο γρηγορο. (1300/2600 στροφες αν θυμαμαι καλα)

Τώρα όμως αγοράζοντας το θηρίο δεν θα έχεις ευελιξία σε βιδωματα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με όλο το θάρρος δεν ξέρω αν έχεις στα σχέδια σου αγορά βιδολογου αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι για πολλά πολλά σε βιδωματα εκτός αν έχεις μπρατσα πολύ γερά.
Έπιασα στα χέρια μου το μπλε brushless με 6Α robust και ήταν ντουκι!!!

Μπα, θα κάνω δουλειά με αυτό σίγουρα. Άλλωστε δεν είμαι επαγγελματίας να βιδωνω καμία 100αρα βίδες κάθε μέρα. Πριν 2-3 ώρες βιδωνα MDF μεταξύ τους για να τα ρουταρω και η αλήθεια είναι ότι στο γρήγορο μου έφευγε το μπιτ από το κεφάλι της βίδας. Είχα συνηθίσει το B&D που ήταν πιο απαλό και πήγαινε με το βάρος του.

Παντως εμενα η γνωμη μου ειναι να παιρνει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο καθενας ερασιτεχνης-επαγγελματιας αλλα δεν δεχομαι την κλαψα του ελληνα.δλδ δεν μπορω τον αλλο να μου λεει ειμαι δυσκολα,δεν εχω λεφτα να πληρωσω δεη κλπ και να μου παιρνει την εργαλειαρα ή κατι αλλο ..Εγω χρησιμοποιω ενα δραπανο ρευματος budjet απο πρακτικερ 16 ευρωπουλα και με εχει βγαλει μεχρι σημερα μια χαρα.παρηγγειλα απο την ομαδικη ενα μπλε μπος δραπανοκατσαβιδο και παλμικο γιατι μπορουσα οικονομικα και πιστευω θα με διευκολυνουν. Αλλα και με το δραπανακι μου εφτιαξα κρεβατι,ντουλαπα,τραπεζι μπαλκονιου!

Δεν παρέλαβα σήμερα αλλά μόλις τώρα κατάφερα και συναρμολογησα τα αξεσουάρ.

IMG_20161029_000610.jpg

Για να είμαι ειλικρινής βλέπω Bosch πράσινο και με πιάνει μια αλλεργία , αλλά καλοδούλευτο πάντως και φυσικά πολύ μεγάλη προσοχή . Νο ταρζανιές , Νο υπεροψία ,Νο αντριλίκια etc etc .

Για να είμαι ειλικρινής βλέπω Bosch πράσινο και με πιάνει μια αλλεργία , αλλά καλοδούλευτο πάντως και φυσικά πολύ μεγάλη προσοχή . Νο ταρζανιές , Νο υπεροψία ,Νο αντριλίκια etc etc .

Δεν ξερω αν ισχυει που λενε οτι τα αυτοκινητα τα κοκκινα και κιτρινα στην Αγλλια ασφαλιζονται ακριβοτερα γιατι θεωρουν οτι τα αγοραζουν "γκαζακηδες" νεαροι. Λετε αν το βαψει μπλε να κοβει καλυτερα?:idea:

Καλες κοπες, ειμαι σιγουρος οτι θα σε καλυψει στις εργασιες σου...

Δημήτρη μεγειά. Ωραίο εργαλειο πήρες.
Καλές και προσεκτικές κοπές.

Sent from my iPad using Tapatalk

Σας ευχαριστώ όλους!

Αυτο είναι το δεύτερο δισκοπριονο το πρώτο ήταν ένα sheepach το οποίο και πούλησα μέσω του φόρουμ (για την ακρίβεια ακόμα πρέπει να ταξιδεύει για Κρήτη) .

Για Dewalt μαζευα το είχα γράψει και σε άλλο θέμα αλλά μόλις το είδα που το ανέβασε μέλος στις προσφορές από το you 277 Euro δεν μπόρεσα να συγκρατηθω.

Τωρα σε σχέση με το sheepach και γενικά τα φθηνά των 150 180 Euro δεν υπάρχει καμία σχέση στην ποιότητα κατασκευής. Καμία και σε κανένα σημείο και όλα αυτά τα καταλαβαίνεις πριν καν βάλεις μπροστά το μηχάνημα.

Χαχαχαχαχαχχαχαχ ναι Κυριάκο εγώ ήμουν ο κάποιος που το πήρε, ένα κομμάτι είχε πάντως. Ένα μεγάλος ευχαριστώ στο συμφορουμιτη που το ξετρυπωσε

Μπραβο καλοριζικο, νομιζω το πιο περιποιημενο και ποιοτικο ερασιτεχνικο παγκοπριονο στην πιατσα.

Παλαιοτερα το σκεφτομουν και γω προς αντικατασταση ενος παναρχαιου που εχω.

Μιχάλη, και όποιος άλλος είναι Αμαζονίστας, μπορείς να ελέγξεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πλατφόρμα που υπολογίζει τα shipping cost βάσει της τοποθεσίας αποστολής στο Amazon.de?
Είτε γιά Γερμανία παράδοση του βάλω είτε γιά Ελλάδα, λέει ότι δεν παραδίδεται....και μιλάω γιά προιόντα που είχα στο καλάθι έτοιμα προς αγορά.