Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτη Νικο...Μπραβο εντυπωσιακο εργαλειο...
Προσεχη και σου ευχομαι πολλες πολλες κατασκευες...
στην φωτο δειχνει πολυ καλη ποιοτητα...θα ηθελα να τις δω διπλα διπλα με την ακριβοτερη του Μιχαλη...
Καλοδουλευτη...!!!

Αυτα ειναι εργαλεια, μπραβο Νικο καλοριζικη, καλοδουλευτη και ευλογημενη!!!

Ποσα κιλα ειναι τελικα αυτη? Φαινεται οντως πολυ περιποιημενη!!

Κάθε φορά που σε ακούω να ρωτάς για κιλά κάτι με πιάνει....

Καλοδουλευτο το κορδέλακι!!!!
Και μεγάλο μοτέρ και από τις φώτο φαίνεται στιβαρό και καλοκατασκευασμενο!
Πόσο πήγε?

Ευχαριστώ συνάδελφοι.

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα Κυριάκο καί Νίκο
Νίκο θέλουμε "απαραίτητα" review όταν βρείς χρόνο -bye-

Κυριάκο οι Εγγλέζοι τήν έκαναν τήν "κουτσουκέλα" τους καί δέν έστειλαν τό σέτ τρυπάνια-κατσαβιδόλαμες τής Makita,καί τό θέμα είναι ότι δέν τό έχει κανείς Ελλάδα,anyway σέ κάποια άλλη ομαδική θά τό οργανώσουμε.

Γιώργο Αγρότη όπως είπε ο Μιχάλης όταν μέ τό καλό ανέβεις Αθήνα,θά πάμε παρέα η στήν Μαρμίτα η στό σπίτι τού Μιχάλη γιά καφέ.

Κώστα θά σού πώ γιά τό σκουπάκι τής Bosch τήν προσωπική μου γνώμη,έχει λεπτό στόμιο καί δέν θά ρουφάει ογκώδη πράγματα όπως τό makita που έχει δύναμη και στόμιο καί ρουφάει μονόευρα καί δύευρα κέρματα.Καί όταν λέω ογκώδη εννοώ ένα παράδειγμα ροκανίδια π.χ δέν θα μπορεί από τό στομιο να τα ρουφήξει το Bosch,πριονίδι ρουφάει άνετα,ενώ τό μακίτα άνετα ρουφάει ροκανίδι ,άν πέσουν μερικά πατατάκια η γαριδάκια από τα παιδιά στό καναπέ τό Bosch δέν μπορέι να τα ρουφήξει έχει μικρο στόμιο,ενώ τό μακίτα άνετα.
Αν καί έχω καί από τίς δύο μπαταρίες makita-bosch τό σκουπάκι Bosch δέν θά τό αγόραζα μέ τίποτα,μπροστά σέ αυτά πού είδα ότι κάνει τό Makita,+ τό κοντάρι πού έχει πού μπορείς άν πέσει κάτι στό χαλί από τα παιδιά καί οχι μόνο ,νά μήν βάζεις ηλεκτρική με καλωδια κ.τ.λ ,παίρνεις τό makita σκουπάκι μέ τό κοντάρι καί από όρθια θέση τά κάνεις γυαλί όλα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλοδούλευτα τα εργαλεία.
Νίκο ανέβηκες σκαλοπάτι, εύχομαι να σου βγει όπως την ήθελες η κορδέλα..

Καλοριζικα τα εργαλεια σας κυριοι!
Ο Νοεμβρης μπηκε δυναμικα απο θεμα παραλαβων, ελπιζω μεχρι το τελος του μηνα να σας βγαλουν οι μισθοι σας! :flipout:

Εγω απο τη μια ζηλςψα το σκουπακι της μακιτα και μου αρεσε παραπολ το ραδιοφωνακι. Αλλα δεν εχω τιποτα απο δαυτα και δεν με παιρνει να ξεκινησω αλλη σειρα. Το σκουπακι της bosch καλο, χρυσο αλλα για ψιλολογια. Το μακιτα ειναι ποιο ευχρησιμευσιμο:a0210:

Καλορίζικα παίδες τα κοκοψίνια σας!

Και μένα μου άρεσε η κορδέλα αυτή.
Θα περιμένω δοκιμές και μετά βλεπουμε!!! :)

Kαί ένα νέο φτηνό-gadget πού χρειάζεται σέ κάθε εργαστήριο
Θερμο-υγρόμετρο μέ ρολόι.

Τό τεστάρω δίπλα στόν μετεωρολογικό σταθμό νά δώ άν καί τί αποκλίσεις έχει.

thermo10.jpg

thermo11.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

εεεεπ ! γείτονα κι εσύ ; αλοίμονο έπρεπε να το φανταστώ, μεγειά το γκατζετάκι σου !

Να σαι καλά Γιώργο,έμ καλά λένε μέ όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θά μάθεις.-bye-

Και η παραλαβη που με περιμενε χθες το πρωι οταν ηρθα σπιτι απο την Χιο!!!
Η μια κουτα που καταφερα να ανεβασω επανω στο σπιτι καθως η δευτερη που περιεχει την TRITON του Μπαμπη ειναι κτηνος και οσο ενα σακι τσιμεντο.....
DSC_3724.jpg

Μεσα ειχε ενα σωρο καλουδια!!!!
DSC_3725.jpg

Περιττο να πω ποσο ζηλεψα το κιτρινακι της μικρης...
Ξανθηηηηη...Ό Κυριάκος σου χαλάει τους καναπέδες...

Μπήκα και εγώ στο τι παραλάβαμε και βλέπω χαμό από παραλαβές. Τις κακομοίρας…ή μάλλον της Καλομοίρα.… καλορίζικα και καλοδούλευτα τα νεα σας εργαλεία, να τα χαρείτε με υγεία.
Μπράβο Νικόλα. Άντε να δούμε τις δημιουργίες σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπήκα και εγώ στο τι παραλάβαμε και βλέπω χαμό από παραλαβές. Τις κακομοίρας…ή μάλλον της καλομοίρας.… καλορίζικα και καλοδούλευτα τα νεα σας εργαλεία, να τα χαρείτε με υγεία.
Μπράβο Νικόλα. Άντε να δούμε τις δημιουργίες σου.