Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οντως Μιχάλη είναι mini ραδιοφωνάκι παλάμης,πολύ εργονομικό (κάθεται καλά στό χέρι) τό makita εν συγκρίση μέ τό αντίστοιχο Bosch GSR.
Αναμένουμε συγκριτικό τέστ

Δημήτρη μεγειά. Παραείναι μικρό έτσι;

Κυριάκο, τον παρέλαβα κι εγώ, αλλά δεν μου βγάζει το φως που θέλω. Μάλλον φταίνε οι μπαταρίες που έχω.
Ένας πιο φθηνός που πήρα μου βγάζει πιο δυνατό φως:
Convoy S2+ Cree XML U2 - 1B 7135 x 6 8 - Mode 940lm Highlight LED White Flashlight

Και ένα ωραίο φορτιστάκι 1 μπαταρίας:
LiitoKala Lii - 100 Smart Universal Battery Charger

ή αυτό για 2 μπαταρίες:
LiitoKala Lii - 202 USB Battery Charger

Φυσικά όποιος θέλει πολύ καλό φορτιστή, να πάρει αυτόν:
Opus BT - C3100 V2.2 Li - ion Digital NiCd NiMH Battery Charger ( EU Plug )

Αυτές τις μπαταρίες θέλω και μάλλον θα έχω μεγάλη διαφορά:
3.7V 18650 3000mAh Rechargeable Li-ion Battery INR18650 - 30Q

Καλοδουλευτα Μιχαλη!!!
Αριστερα η θηκη τι ειναι? USB Battery pack?

Φακός Makita είναι Κυριάκο 10,8 volt.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη μεγειά. Παραείναι μικρό έτσι;

Κυριάκο, τον παρέλαβα κι εγώ, αλλά δεν μου βγάζει το φως που θέλω. Μάλλον φταίνε οι μπαταρίες που έχω.
Ένας πιο φθηνός που πήρα μου βγάζει πιο δυνατό φως:
Convoy S2+ Cree XML U2 - 1B 7135 x 6 8 - Mode 940lm Highlight LED White Flashlight

Και ένα ωραίο φορτιστάκι 1 μπαταρίας:
LiitoKala Lii - 100 Smart Universal Battery Charger

ή αυτό για 2 μπαταρίες:
LiitoKala Lii - 202 USB Battery Charger

Φυσικά όποιος θέλει πολύ καλό φορτιστή, να πάρει αυτόν:
Opus BT - C3100 V2.2 Li - ion Digital NiCd NiMH Battery Charger ( EU Plug )

Αυτές τις μπαταρίες θέλω και μάλλον θα έχω μεγάλη διαφορά:
3.7V 18650 3000mAh Rechargeable Li-ion Battery INR18650 - 30Q

Eυχαριστώ Γιώργο,παραείναι όντως μικρό καί μανιτζέβελο,αλλά τήν δουλειά του τήν κάνει μέ τό παραπάνω γιά τό μπόι του
Επίσης καλορίζικα και τά δικά σου.

Ευχαριστω Δημητρη.
ΥΓ αν δεν ερθεις στην συναντηση δεν εχει εργαλεια...
Χαχαχαχα

Γιωργο και εγω οταν τον δουλεψα με μια μουφα μπαταρια που δεν κραταει ταση απογοητευτηκα και νομιζα πως ειναι μουφα.
Οταν του εβαλα τις νεες ΜΕCO που πηρα προσφατα εντυπωσιαστηκα!!!

Καλοδουλευτα Μιχαλη!!!
Αριστερα η θηκη τι ειναι? USB Battery pack?

Ευχαριστω πατριωτακι!
Φακος μπαταριας ειναι, 17 ευρω, με ειδικο διποδακι που προσαρμοζεται αν θες πανω του και στεκεται η δενει παντου και οπως θες.

30590441842_e542c105e0_z.jpg

Μωρέ δεν σας προλαβαίνω!

Με γεια και σε σένα Μιχάλη!!!

Ευχαριστω Δημητρη.
ΥΓ αν δεν ερθεις στην συναντηση δεν εχει εργαλεια...
Χαχαχαχα

Γιωργο και εγω οταν τον δουλεψα με μια μουφα μπαταρια που δεν κραταει ταση απογοητευτηκα και νομιζα πως ειναι μουφα.
Οταν του εβαλα τις νεες ΜΕCO που πηρα προσφατα εντυπωσιαστηκα!!!

Η πλάκα είναι ότι ο convoy s2+ με τις ίδιες μπαταρίες που έχω δουλεύει τέλεια. Αααα έχει και 3 σκάλες για το φως. χαχαχα
και σε μένα οι 7 σκάλες φαίνονται πολλές, αλλά κάπως τον έκανα και με διπλό κλικ με πάει στην 5η σκάλα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα σε Μιχάλη και Δημήτρη, μας φτιάξατε την μέρα πάλι..

Γιωργο, να ερθετε με τον Δημητρη ενα απογευμα (μιας που μενετε και κοντα) να πιουμε καφεδιες!

Και η παραλαβη που με περιμενε χθες το πρωι οταν ηρθα σπιτι απο την Χιο!!!
Η μια κουτα που καταφερα να ανεβασω επανω στο σπιτι καθως η δευτερη που περιεχει την TRITON του Μπαμπη ειναι κτηνος και οσο ενα σακι τσιμεντο.....
DSC_3724.jpg

Μεσα ειχε ενα σωρο καλουδια!!!!
DSC_3725.jpg

Περιττο να πω ποσο ζηλεψα το κιτρινακι της μικρης...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικος Κυριάκο
Σημερινή αγορά γιά νά πάει καλά ο μήνας,ο Μιχάλης (χιώτης) φταίει γιά όλα :flipout:
Γωνιακός τροχός Βosch 10,8 volt solo,σύν ένας διαμαντοδίσκος

Δοκιμή σέ βίδα Μ8 τήν κόβει σέ 10 second περίπου

Δημήτρη

Καλορίζικο τα νέο ποιοτικό (& ακριβό) εργαλείο σου + δίσκος.

Είδες τι κάνουν οι "κακές" παρέες !!! Μπράβο σας.

Στην χθεσινή φωτο σου (στο εργαστήριο = κατάστημα) του Αρχηγού, είδα ένα σκουπάκι της Bosch (GAS 10.8V Li-Ion) αν δεν κάνω λάθος & με τρώει να το αγοράσω. Το δουλέψατε καθόλου ?

Μιχάλη εμπειρία για αυτό ?

Δεν ειμαι επαγγελματιας οχι.
Ειμαι μηχανολογος μηχανικος και δουλευα 16 χρονια σε μεγαλη βιομηχανια κατασκευης ανεμογγενητριων και γερανων λιμανιων. Ροκας - Iberdrola αν εχεις ακουστα. Απλα στις hobby κατασκευες ασχολουμαι αποκλειστικα με ξυλο εδω και πολλα χρονια (και καθολου σιδερο.). Εχω φτιαξει δηλαδη καμποσες ολοκληρες ντουλαπες, κουζινα, τραπεζια, διακοσμητικο πασο για τζακι, συρταριερες αλλα και πιο μικρες κατασκευες ολα για προσωπικη χρηση στα 3-4 σπιτια που εχουμε σαν οικογενεια(εγω και γονεις, οχι και τα 4 δικα μου, χαχαχα). Βοηθαει αρκετα οτι δουλευω 2D και 3D σχεδιαστικα, και ολα τα υπολογιζω και κοβω στο χιλιοστο που ειναι κουσουρι απο τις μεταλλικες κατασκευες στη δουλεια.

ok! Σε ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιωργο, να ερθετε με τον Δημητρη ενα απογευμα (μιας που μενετε και κοντα) να πιουμε καφεδιες!

Βεβαίως !! απλά αυτό το καιρό τρέχω με το γιο μου γιατί πέρασε φοιτητής σε επαρχία και καταλαβαίνεις, μόλις χαλαρώσω θα το κανονίσουμε με το γείτονα το Δημήτρη, ευχαριστώ για την πρόσκληση, τιμή μου να σε γνωρίσω κι από κοντά.

ξεχωρίζουν από τη φωτό του Κυριάκου , το κίτρινο βεβαίως βεβαίως , αλλά και το τρίγωνο μαραγκού με τα φόρστνερ της Μακίτα (που και τα δυο είναι τα δικά μου :operator::operator:) ......
Για ένα βαθύ μπλέ (αγνώστων λοιπών στοιχείων ) που φαίνεται πίσω πίσω , πολύ πίσω στη φωτό , απλό και. συμπαθητικό

Ευχαριστω πατριωτακι!
Φακος μπαταριας ειναι, 17 ευρω, με ειδικο διποδακι που προσαρμοζεται αν θες πανω του και στεκεται η δενει παντου και οπως θες.

30590441842_e542c105e0_z.jpg

το φακο και το ραδιοφωνακι από πού τα παραγγείλατε?

Παραλαβες με ουρα!!
Kυριακο καλοριζικα! Αλλα να τα βλεπουμε και γυμνα οχι μεσα στις κουτες :))
Γιωργο συγχαρητηρια για τον γιο σου, καλες σπουδες και επιτυχια του ευχομαι! Θα κανονισουμε τοτε απο τον νεο χρονο που θα ειμαι σχεδον μονιμα εδω.

Κωστα το σκουπακι της bosch το πηρα αρχικα μονο και μονο για τη συλλογη καθως εκανα την δουλεια μου με ενα black and decker και ενα parkside.
Ομως, καθως το δουλεψα ειδα οτι ειναι οχι μονο ειναι πολυ εργονομικο και μικρο (πολυ περισσοτερο απο το μακιτα αν και εχουν ιδιο ακριβως βαρος 910γρ.) αλλα και ισχυρο (~ιδια ισχυ με το μακιτα).
Εαν εχει καποιος το συστημα μπαταριων, νομιζω οτι αξιζει να αγοραστει. Ενα σκουπακι και μαλιστα μικρο και αξιοπιστο ειναι μεγαλη ευκολια.
Σε συγκριση με το μακιτα, το bosch μου φαινεται τουλαχιστον μια κλαση στιβαροτερο και πιο καλοφτιαγμενο. Το μεγαλο plus του μακιτα ειναι η επεκταση που ειναι πολυ λειτουργικη παρα το μηκος της.

30672142826_5d4206b74f_c.jpg

Παρέλαβα και εγώ παιδιά!Σύντομες εντυπώσεις:
-ποιότητα υπεράνω κριτικής,καλοφτιαγμένη,εμπνέει εμπιστοσύνη.
-Τραπέζι εργασίας απο χιλιόβαρο και στιβαρό μαντέμι και όχι ψευτοαλουμίνιο.
-Οδηγός φαλτσοκοπής με μηδενικούς τζόγους.
-Συμπεριλαμβάνει βάση,μάλλον δε θα τη χρησιμοποιήσω,θα δω.
-Ο φράχτης είναι μονής στήριξης,θα δούμε στην πράξη τι ψάρια πιάνει.

Attachments

• IMG_20161101_120018.jpg
    IMG_20161101_120018.jpg
    164.9 KB · Views: 175
  • IMG_20161101_120000.jpg
    IMG_20161101_120000.jpg
    132.2 KB · Views: 171
  • IMG_20161101_120057.jpg
    IMG_20161101_120057.jpg
    150.4 KB · Views: 173
  • IMG_20161101_120206.jpg
    IMG_20161101_120206.jpg