weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Οντως Μιχάλη είναι mini ραδιοφωνάκι παλάμης,πολύ εργονομικό (κάθεται καλά στό χέρι) τό makita εν συγκρίση μέ τό αντίστοιχο Bosch GSR.
Αναμένουμε συγκριτικό τέστ
Αναμένουμε συγκριτικό τέστ
Καλοδουλευτα Μιχαλη!!!
Αριστερα η θηκη τι ειναι? USB Battery pack?
Δημήτρη μεγειά. Παραείναι μικρό έτσι;
Κυριάκο, τον παρέλαβα κι εγώ, αλλά δεν μου βγάζει το φως που θέλω. Μάλλον φταίνε οι μπαταρίες που έχω.
Ένας πιο φθηνός που πήρα μου βγάζει πιο δυνατό φως:
Convoy S2+ Cree XML U2 - 1B 7135 x 6 8 - Mode 940lm Highlight LED White Flashlight
Και ένα ωραίο φορτιστάκι 1 μπαταρίας:
LiitoKala Lii - 100 Smart Universal Battery Charger
ή αυτό για 2 μπαταρίες:
LiitoKala Lii - 202 USB Battery Charger
Φυσικά όποιος θέλει πολύ καλό φορτιστή, να πάρει αυτόν:
Opus BT - C3100 V2.2 Li - ion Digital NiCd NiMH Battery Charger ( EU Plug )
Αυτές τις μπαταρίες θέλω και μάλλον θα έχω μεγάλη διαφορά:
3.7V 18650 3000mAh Rechargeable Li-ion Battery INR18650 - 30Q
Καλοδουλευτα Μιχαλη!!!
Αριστερα η θηκη τι ειναι? USB Battery pack?
Ευχαριστω Δημητρη.
ΥΓ αν δεν ερθεις στην συναντηση δεν εχει εργαλεια...
Χαχαχαχα
Γιωργο και εγω οταν τον δουλεψα με μια μουφα μπαταρια που δεν κραταει ταση απογοητευτηκα και νομιζα πως ειναι μουφα.
Οταν του εβαλα τις νεες ΜΕCO που πηρα προσφατα εντυπωσιαστηκα!!!
Καλορίζικα σε Μιχάλη και Δημήτρη, μας φτιάξατε την μέρα πάλι..
Καλορίζικος Κυριάκο
Σημερινή αγορά γιά νά πάει καλά ο μήνας,ο Μιχάλης (χιώτης) φταίει γιά όλα
Γωνιακός τροχός Βosch 10,8 volt solo,σύν ένας διαμαντοδίσκος
Δοκιμή σέ βίδα Μ8 τήν κόβει σέ 10 second περίπου
Δεν ειμαι επαγγελματιας οχι.
Ειμαι μηχανολογος μηχανικος και δουλευα 16 χρονια σε μεγαλη βιομηχανια κατασκευης ανεμογγενητριων και γερανων λιμανιων. Ροκας - Iberdrola αν εχεις ακουστα. Απλα στις hobby κατασκευες ασχολουμαι αποκλειστικα με ξυλο εδω και πολλα χρονια (και καθολου σιδερο.). Εχω φτιαξει δηλαδη καμποσες ολοκληρες ντουλαπες, κουζινα, τραπεζια, διακοσμητικο πασο για τζακι, συρταριερες αλλα και πιο μικρες κατασκευες ολα για προσωπικη χρηση στα 3-4 σπιτια που εχουμε σαν οικογενεια(εγω και γονεις, οχι και τα 4 δικα μου, χαχαχα). Βοηθαει αρκετα οτι δουλευω 2D και 3D σχεδιαστικα, και ολα τα υπολογιζω και κοβω στο χιλιοστο που ειναι κουσουρι απο τις μεταλλικες κατασκευες στη δουλεια.
Γιωργο, να ερθετε με τον Δημητρη ενα απογευμα (μιας που μενετε και κοντα) να πιουμε καφεδιες!
Ευχαριστω πατριωτακι!
Φακος μπαταριας ειναι, 17 ευρω, με ειδικο διποδακι που προσαρμοζεται αν θες πανω του και στεκεται η δενει παντου και οπως θες.
![]()
το φακο και το ραδιοφωνακι από πού τα παραγγείλατε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.