costas1965
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..
Σε ευχαριστώ. Έχω.
Μεγεια!
Μπαταριες φορτιστη εχεις?
Σε ευχαριστώ. Έχω.
Μεγεια!
Μπαταριες φορτιστη εχεις?
Ευχαριστώ για το GSR.
Link για (φθηνότερα) το προβολάκι της Bosch?
Το βλεπω 41 ευρω Κωστα χωρις μεταφορικα απο αμαζον αγγλιας. Οταν ειχε πρωτοβγει κοστιζε 50 ευρω.
https://www.amazon.co.uk/dp/B00MIUZAZA/?tag=halfschromext-21
Βαζω λινκ αμαζον αν και μπορει να βρεθει και φτηνοτερα σε αλλα καταστηματα. Ομως αν σου κατσει μια στραβη, με το αμαζον εισαι 100% ησυχος ακομα και για τα μεταφορικα.
Δημητρη η συγκεκριμενη πενσα που πηρες δεν εχει αναγκη απο προστασια και δεν προκειται να φθαρουν τα ακρα. Εχει ο πατερας μου αμερικανικους & γιαπωνεζικους κοφτες απο την δεκαετια του 70 που ειναι κυριολεκτικα αφθαρτοι.
Μεγεια το αργαλειο! Αλλα ποια η χρηση του? για κουμπια και κουμποτρυπες ειναι αυτο?
κωστα απο εδω τα πηρα αλλα δεν τα ειχαν ετοιμοπαραδοτα και περιμενα περιπου 10 μερεςΜιχάλη σε ευχαριστώ. Τα πιο φθηνά δεν τα στέλνει Ελλάδα.
Οι άλλοι sellers με μεταφορικά πάνε πολύ πιο ψηλά από το Κέντρο βίδας. Θα περιμένω τον mixalio να μας πει την πηγή (αν φυσικά είναι εφικτό).
κωστα απο εδω τα πηρα αλλα δεν τα ειχαν ετοιμοπαραδοτα και περιμενα περιπου 10 μερες
Δημήτρη το κομμάτι δέρμα από κάτω το βάζουν και για προστασία του κοπτικού ...αλλά κυρίως γιατί το ξετρύπημα γίνεται πιο εύκολα και πιο τέλειο όταν υπάρχει μαλακή επιφάνεια κάτω από το κομμάτι που θες να τρυπήσεις.
Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.
Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Κώστα.
Ναί Νίκο γιαυτό αναφέρομαι γιά προστασία τού κοπτικού,γιατί μέ τό κλείσιμο τής πρέσσας οταν διαπερνάει τό δέρμα καί σφίγγονται τά δύο μέταλλα άνω καί κάτω λογικό μού ακούγεται σταδιακά νά χάνουν τήν κοπτικότητα τους,ίσως και να διαστρεβλώνεται ελαφρός η σγρόμπια (τό άνω μέρος).
Σημερινή αγορά ένας εργαλείο χειρός Rennsteig γιά τρύπες σέ ζώνες κ.τ.λ.
Ενας τσαγκάρης μού είχε πεί μήν βάζεις ποτέ τό πρός τρύπημα υλικό μόνο του και τρυπάς,γιατί από τό άλλο τέρμα άν έρχεται σέ επαφή μέταλλο μέ μέταλλο θα χαλάσει η σγρόμπια,και μού είπε να βάζω πίσω απο τό πρός τρύπημα υλικό ένα χοντρό δέρμα,αυτήν τήν λεπτομέρεια ομολογώ δέν τήν ήξερα καί ευτυχώς πού μού τό είχε πεί πρίν τήν αγοράσω.
Βεβαια τωρα τελευταια δεν μου εχει χρειαστει καθως χρησιμοποιω τρυπες ανοιγμενες προ δεκαετιας (μαζευω, μαζευω, μαζευω........)
Παντα ενα κομματι δερμα κατω απο το προς τρυπημα. Γινεται πολυ πιο καλη η τρυπα καθως η σγομπια περναει ολοκληρη και κοβει τελεια την τρυπα χωρις να αφηνει ινες και "ξεφτια".
Εγω εχω κρατησει κοματια απο παλια αρβυλα και τα χρησιμοποιω για αυτο το λογο.
Βεβαια τωρα τελευταια δεν μου εχει χρειαστει καθως χρησιμοποιω τρυπες ανοιγμενες προ δεκαετιας (μαζευω, μαζευω, μαζευω........)
Σήμερα είχε επιχείρηση Τσαγκαρόσα (από τήν Μπαρμπαρόσα) σέ τρία τσαγκαράδικα πού βρήκα καί οι τρείς μού είπαν ότι απαραίτητα κάτω απο τήν πρέσσα δέρματος νά υπάρχει ένα χόντρό δέρμα η ένα χοντρο χαρτόνι,καί επειδή όταν ρωτάει κανείς μαθαίνει,ο ένας απο αυτούς μού λέει δέν θά πρεσσάρεις μόνο,αλλά θά πρεσάρεις καί οπως είσαι πατημένος θά στρίβεις τήν πρέσσα λίγο αριστερά-δεξιά γιά νά τό κόψει καλά τό δέρμα από τήν κάτω πλευρά.
Αρα το εμπεδώσαμε καί αυτό τό θέμα ξεψαχνίζοντας το σχολαστικά (όπως κάνουμε πάντα στό forum),πάμε στό επόμενο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.