Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα, σε ευχαριστώ.

Με ομαδική συμφέρει κάπου 46 ευρώ το ένα ή και λιγότερα ...

318a2608b8fd4ca6855ce1e2848faae4.png

Σημερα ηταν μια ευχαριστη μερα καθως ειχα την χαρα να γνωρισω απο κοντα καποιους συμφορουμιτες και να παραλαβω και την αγορα μου απο την τελευταια ομαδικη που καναμε!https://m.flickr.com/photos/135531401@N08/30847265236/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερα ηταν μια ευχαριστη μερα καθως ειχα την χαρα να γνωρισω απο κοντα καποιους συμφορουμιτες και να παραλαβω και την αγορα μου απο την τελευταια ομαδικη που καναμε!https://m.flickr.com/photos/135531401@N08/30847265236/

Απο την χαρα μου θα ξεβιδωσω-βιδωσω ολο το σπιτι!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειά.

Με ομαδική συμφέρει κάπου 46 ευρώ το ένα ή και λιγότερα ...

Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
Τον βρήκα τελικά από Ελλάδα, μέσω φίλου με ειδική τιμή στα 52 . Αύριο θα τον έχω στην Πάτρα.

καλοριζικα vrass, βαγγελη και κωστα!!
κωστα χρειαστηκε να τροχισεις καθολου τα λαμακια της σεγας για να πατησει σωστα ο ανταπτορας?

καλοριζικα vrass, βαγγελη και κωστα!!
κωστα χρειαστηκε να τροχισεις καθολου τα λαμακια της σεγας για να πατησει σωστα ο ανταπτορας?

Καλησπέρα σε ευχαριστώ.
Ναι, το δείχνω στις φωτο. Όχι για να πατήσει, αλλά για να χωρέσει. Δουλεύει "ρολόι".

Κωστα θελουμε και μεις !!δωσε λινκ.vago 08 χαρηκα για την γνωριμια!!

Επισης!!εγω την εινεχλ την εδωσα γιατι πηρα τους ανταπτορες και δεν κανανε!δεν μπηκα ομως στην διαδικασια να κανω καμια πατεντα!

Εγώ από την αρχή είχα κάνει ιδιοκατασκευή κ δούλευε καλά.
Την πατέντα την έδωσα σε φίλο μου που μου την ζήτησε κ βρήκα κ πήρα τον αντάπτορα αυτόν.

Άντε και γραπτώς, καλορίζικα και καλοδούλευτα Βαγγέλη.
Το ίδιο βέβαια εύχομαι στον vrass και τον Κώστα.

Κωστα για το προβολακι λεω!

Α! ...η ηλικία φταίει.
Είναι συνοικιακό τοπικό μαγαζί χωρίς λίνκ. Τον έχει 60 αλλά λόγω γνωστού (κ επαγγελματία) πήγε - 8 .

Άντε και γραπτώς, καλορίζικα και καλοδούλευτα Βαγγέλη.
Το ίδιο βέβαια εύχομαι στον vrass και τον Κώστα.

:a0210:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

εγραψες τελικα δεν αντεξες!!!!χαχαχα-bye-

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα όλων συνάδελφοι

χαχαχα, Δημητρη δεν παιζεσαι, μπραβο!!!

Ρωτησες ομως γιατι βαζουν δερμα απο κατω? Για να μην φθειρεται το κοπτικο η για να γινεται καλυτερα η τρυπα? Η και τα δυο?
Νομιζω οτι οι επαγγελματιες που ανοιγουν αβερτα τρυπες το κανουν περισσοτερο για προστασια των κοπτικων. Για μας ειναι μαλλον αδιαφορο με τις ελαχιστες τρυπες που ανοιγουμε, οποτε χρειαστει.

Για κανε κανα πειραμα και ανοιξε μια τρυπα με χαρτονι/δερμα απο κατω και μια τρυπα χωρις. Εχω την αισθηση οτι η τρυπα θα βγει καλη χωρις να βαλεις τιποτα.
Δοκιμασε σε καμμια ζωνη και κανα χοντρο υφασμα η πλαστικο. Παντως εγω που χρησιμοποιω τετοιο εργαλειο, ποτε δεν εβαζα τιποτε απο κατω και οι τρυπες παντα εβγαιναν μια χαρα.

Μετα τα παραπανω αποτελεσματα που θα βρεις και θα ανακοινωσεις, μπορουμε οντως να πουμε οτι το θεμα το πεθαναμε στο ξεψαχνισμα :flipout:

Μιχάλη γιά νά μήν χαλάει τό κοπτικό τό βάζουν τό αλλο δέρμα από κάτω μού ειπαν.
Εκανα τό πείραμα καί χωρίς τίποτα απο κάτω καί η τρύπα βγήκε τό ίδιο.
Οσο γιά τό ξεψάχνισμα τί μαστόρια είμαστε,δέν κολλάμε μπρίκια πού λένε :flipout:-bye-

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα όλων συνάδελφοι

Μιχάλη γιά νά μήν χαλάει τό κοπτικό τό βάζουν τό αλλο δέρμα από κάτω μού ειπαν.
Εκανα τό πείραμα καί χωρίς τίποτα απο κάτω καί η τρύπα βγήκε τό ίδιο.
Οσο γιά τό ξεψάχνισμα τί μαστόρια είμαστε,δέν κολλάμε μπρίκια πού λένε :flipout:-bye-

Δημήτρη πιστεύω πως είσαι έτοιμος να γράψεις το εγχειρίδιο: "πώς ανοίγουμε καλές και όμορφες τρύπες στο δέρμα χωρίς να χαλάμε το κοπτικό". -bye-
Καλή σου μέρα.

Καλημέρα!
Μεγειά και καλοδούλευτα!
βλέπω τη φωτογραφία και μου τρέχουν τα σάλια...

Πω πω πω φρέσκο φρέσκο και γυαλιστερό, αυτά είναι, να τα βλέπεις και να σου φτιάχνουν το κέφι !!

Για άλλη μια φορά καλορίζικο και πολλά-πολλά μπράβο σε όλους εσάς που με τις ομαδικές που οργανώνετε γλυτώνουμε μερικά χρήματα :worshippy: