Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το έχει δουλέψει κάνεις σε σίδερο όμως γιατί το αλενακι αν δεν κάνω λάθος είναι αλουμίνιο και εκεί σπειρωματα ανοίγουν όλα.

Το λέω γιατί είχα πάρει ένα πολύ φθηνο σετ της am tech κινεζια εντελώς σε αλουμίνιο οκ αλλά σε ένα απλό σίδερο που το έβαλα όχι δεν άνοιξε σπειρωμα αλλά χάλασε εντελώς το κολαουζο

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το έχει δουλέψει κάνεις σε σίδερο όμως γιατί το αλενακι αν δεν κάνω λάθος είναι αλουμίνιο και εκεί σπειρωματα ανοίγουν όλα.

Το λέω γιατί είχα πάρει ένα πολύ φθηνο σετ της am tech κινεζια εντελώς σε αλουμίνιο οκ αλλά σε ένα απλό σίδερο που το έβαλα όχι δεν άνοιξε σπειρωμα αλλά χάλασε εντελώς το κολαουζο

έχω ακούσει τα καλύτερα για skc που είναι ιαπωνικά. προσωπικά έχω του lidl μήπως τύχει κάτι και αν χρειαστώ κάπου εκτεταμένα θα πάω να πάρω το συγκεκριμένο νούμερο σε 3αδα

Τα αλλεν κατσαβιδια έχουν μια μικρή αλενοβιδα για να μην γυρίζει το στέλεχος λογικά αυτή κλωτσησε

Τα κολαουζα θεωρω οτι θα πανε καλα σε ενα νορμαλ σιδερο.
Οι φιλιερες ομως ειναι κλειστες που σημαινει οτι πρεπει με το πρωτο και μοναδικο πασο να βγαλεις το σπειρωμα. Εκει νομιζω οτι θα εχει θεμα σε σιδερο, γιατι οι κανονικες φιλιερες για σπειρωμα απο το μηδεν ειναι ανοιχτες (Split) και ξεκινας με ανοιγμα που παιρνει λιγο υλικο και σιγα σιγα κλεινεις. (το αντιστοιχο των 3 κολαουζων ανα μεγεθος που εχει στο κουτι).
Οι κλειστες συνηθως ειναι για ηδη ανοιγμενα σπειρωματα ή περνανε τελευταιες μετα τα 1-2 πασα μιας ανοιχτης φιλιερας για να δωσουν το ακριβες σπειρωμα χωρις μετρηματα-δοκιμες που θα εκανες αν τελειωνες με μια ανοιχτη φιλιερα.

Τα αλλεν κατσαβιδια έχουν μια μικρή αλενοβιδα για να μην γυρίζει το στέλεχος λογικά αυτή κλωτσησε
Σωστός. Αυτό ακριβώς συνεβει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από που εάν επιτρέπεται ???
https://www.amazon.fr/Mannesmann-tarauds-filières-pièces-Allemagne/dp/B000K2TC7K

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θεωριτικα οτι χαρασεται απο μια λιμα, μπορει να αποκτησει πασα. Οτι δεν χαρασεται, οχι.

τα επώνυμα που έχω εγώ τουλάχιστον αν χαλάσεις το στέλεχος για να μην αγοράζεις και το χερούλι απλά αλλάζεις το στέλεχος για πιο φθηνά. (δεν αλλάζουν δλδ μύτες για να το χρησιμοποιείς ανάλογα με το ποια θες αλλά μόνο για αντικατάσταση)

Ημέρα lidl
a24e5ddbb3e4ca4cc578c5cb99443e57.jpg

Τα καλέμια τα πήρα κ γω, όπως και την βάση (αν και δεν άκουσα τα καλύτερα..)

Τις μπαταρίες τις είδα, αλλά τι λένε ποιοτικά? Κρατάνε?

Τα καλέμια τα πήρα κ γω, όπως και την βάση (αν και δεν άκουσα τα καλύτερα..)

Τις μπαταρίες τις είδα, αλλά τι λένε ποιοτικά? Κρατάνε?
Δεν έχω ιδέα. Θα τις βάλω σε 2 ασύρματα τηλέφωνα και θα δούμε

Πέρασα από το Lidl και πήρα μια ταμπακιέρα για να μήν έχω αριστερά- δεξιά διάφορα ειδικά τρυπάνια κλπ
Ήρθαν και οι μάσκες 3Μ από Bangood, δική μου και του Κυριάκου.

IMG_20161114_111427.jpg

Ωραια να κανονισουμε εξοδο για φαγητο να το γιορτασουμε!

Ναι να οργανώσουμε ένα τσιμπούσι και να καλέσουμε γνωστούς και φίλους...:BDGBGDB55:

Καλορίζικα Παναγιώτη, σε σένα και στον Κυριάκο.
Η ταμπακιέρα λέει τίποτα, πως τη βλέπεις ; κι από τιμή ;

Ευχαριστώ Γιώργο.
Για 3,99 μια χαρά είναι.