AGROTISS
Supreme Member
Ναι να οργανώσουμε ένα τσιμπούσι και να καλέσουμε γνωστούς και φίλους...:BDGBGDB55:
Ευχαριστώ Γιώργο.
Για 3,99ο μια χαρά είναι.
μόνο ; κατάλαβα θα γινόταν το έλα να δεις φαντάζομαι..
Ναι να οργανώσουμε ένα τσιμπούσι και να καλέσουμε γνωστούς και φίλους...:BDGBGDB55:
Ευχαριστώ Γιώργο.
Για 3,99ο μια χαρά είναι.
Μολις γυρισα απ το λιντλ πηρα τις φιλιερες -κολαουζα και μερικες μπαταριες κουμπια.εργαλεια παρα πολλα ,γεματα καλαθια!ταμπακιερες ειχε πολλες αλλα με προβληματισαν τα ψευτικα κουμπωματα που εχει.αλλωστε με 5.5-6 περνεις απο e shop .gr stanley πολυ ανωτερες!
Καλοδουλευτα, Βασίλη πες μου αν έχει στο σετ φιλιερα 1/4" .
Καλορίζικα παίδες.
Εγώ πήρα το αποφρακτικό για 3 κονσέρβες για την γάτα μου!!!
Το "για" έγινε "και".
Η δική μου γάτα σίγουρα όχι αλλά ο δικός σου γάτος άνετα και χωρίς απόφραξη...
Προσεχουμε τι γραφουμε....
Ακομη και η απο κατω προταση σου ΔΕΝ βγαζει νοημα.
Επισης αν βρεις κανενα σπρει απο τα προχθεσινα δε το παιρνεις να μου τα στειλεις ολα μαζι?
Εγώ δεν το είχα δει για τις μάσκες :gossip:
Και δεν έχω καμία .... :bang:
Αυτα βγαινουν σε μετρικο συστημα και ειναι συνηθως απο Μ3 εως Μ12 (3-12μμ).
Το 1/4" ειναι 6.3μμ.
Eχω την αισθηση ομως μπορεις να κανεις δουλεια και με την φιλιερα των 6μμ που εχει μεσα το σετακι.
Σε αυτες τις περιπτωσεις βοηθα πολυ η φιλιερα να ειναι ανοιχτου τυπου. Ομως τα περισσοτερα σετακια εχουν φιλιερες κλειστου τυπου.
Εγώ δεν το είχα δει για τις μάσκες :gossip:
Και δεν έχω καμία .... :bang:
Ευχαριστώ Μιχάλη, το γνωρίζω για το 6,35mm αλλά έλεγα μήπως είχε από σπόντα όπως έχει και το 1/8".
Με το 6αρι δεν γίνεται δουλεία καθώς το θέλω να βιδώσει 1/4" ρακοράκι με στεγανότητα, παροχή νερού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.