Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα ξέρουμε αν το Xperia Z3 υποστηρίζει το πρότυπο αυτό???

Sony Xperia devices that support Qualcomm Quick Charge 2.0

Xperia Z5
Xperia Z5 Compact
Xperia Z5 Premium

Xperia Z3+/Z4 (only single SIM variant)
Xperia Z4 Tablet

Xperia Z3 (only Japanese variants SO-01G, SOL26 and 401SO)
Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Tablet Compact

Xperia Z2 (only Japanese variant SO-03F)
Xperia Z2 Tablet

Sony Magnetic Charging Dock DK48 (for Xperia Z3 [Japan] and Xperia Z3 Compact)

###
το kernel στο Z3 περιοριζει το ρευμα στα 1.5A.
Ομως αν βαλεις τετοιον φορτιστη θα εχεις κερδος στην φορτιση γιατι θα εχεις μονιμα και χωρις διακοπες 1.5A φορτισης ακομα και με αναμενη οθονη, κατι που με τους αλλους φορτιστες δεν γινεται, γιατι το φορτιο που τραβιεται την ωρα της φορτισης δεν συμπληρωνεται απο τον φορτιστη.

Last edited:
Ρε παναγιωτηηηηηηη...με ένα 20αρθκο ε περνες την αντίστοιχη στανλευ. Τι το ήθελες αυτό το σκουπίδι?

Ρε παναγιωτηηηηηηη...με ένα 20αρθκο ε περνες την αντίστοιχη στανλευ. Τι το ήθελες αυτό το σκουπίδι?

Γιατί σκουπίδι Αχιλλέα, την έχεις δουλέψει;
Ποιά ακριβώς Stanley;

Τις είχαν στη σχολή στοίβα. Όσο κι αν τροχισαμε 3 μαστοροι και 22 μαθητάδες δεν κόβουν ούτε νερό. Περνώ χονδρική τέτοια πράγματα να λες τι θέλεις.

Οκ, να το έχω υπόψιν, ευχαριστώ. Πάντως λίγο που είδα την λεπίδα είναι κοφτερή.

Έψαχνα να βρω μια καλή γωνιά σαν εργαλείο αναφοράς και πέρασα από τον Μητρόπουλο και τον ρώτησα.
Μου έδειξε αυτή σαν πολύ καλή και τεσταρισμένη από μαστόρια επαγγελματίες .

Ed7i8F2.jpg

8lP1DE8.jpg

Βγάζοντας το χαρτοκάλυμα είδα ότι έπεσα και σε επώνυμο εργαλείο :flipout::flipout:

WaER82H.jpg

και το σώμα ...μασιφάκι !!!

s7myip7.jpg

Ζήτησα να την τεστάρω και ως προς τούτο να μου προσκομίσει για σύγκριση γωνιά μαραγκού ...από αυτές που δεν γράφουν τίποτα επάνω και έχουν και πατούρα.
Έφερε μιά με 25 την παρέμβαλα και έχανε στην άκρη. Ζήτησα καλύτερη και έφερε μια κούκλα των 50 που γυάλιζε σαν καθρέπτης και ζύγιζε αρκετά ...αυτή ήταν μπόμπα !!!! παραλίγο να την πάρω...αλλά σκέφτηκα ...αφού δεν είμαι μαραγκός !!!

Τελικά έσκασα 23 ...πήρα την facom και πήγα στο εργαστήριο και ρύθμισα και τις δύο powerfix με το μαύρο αλλενοβιδάκι που έχουν ( η powerfix τα προβλέπει όλα)

URJrtze.jpg

CvEmmoI.jpg

Και έτσι είμαι κομπλέ από γωνιές ... ή επόμενη αγορά αν χρειασθεί θα είναι μόνο από
http://www.woodpeck.com/index.html

Μεγειά Νικόλα, αλλα σε βλέπω να το κόλλησες το μικρόβιο
FACOM και κλεφτές ματιές κατα Woodpeckers ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έψαχνα να βρω μια καλή γωνιά σαν εργαλείο αναφοράς και πέρασα από τον Μητρόπουλο και τον ρώτησα.

Βγάζοντας το χαρτοκάλυμα είδα ότι έπεσα και σε επώνυμο εργαλείο :flipout::flipout:

Ζήτησα να την τεστάρω και ως προς τούτο να μου προσκομίσει για σύγκριση γωνιά μαραγκού ...από αυτές που δεν γράφουν τίποτα επάνω και έχουν και πατούρα.
Έφερε μιά με 25 την παρέμβαλα και έχανε στην άκρη. Ζήτησα καλύτερη και έφερε μια κούκλα των 50 που γυάλιζε σαν καθρέπτης και ζύγιζε αρκετά ...αυτή ήταν μπόμπα !!!! παραλίγο να την πάρω...αλλά σκέφτηκα ...αφού δεν είμαι μαραγκός !!!

Τελικά έσκασα 23 ...πήρα την facom και πήγα στο εργαστήριο και ρύθμισα και τις δύο powerfix με το μαύρο αλλενοβιδάκι που έχουν ( η powerfix τα προβλέπει όλα)

Και έτσι είμαι κομπλέ από γωνιές ... ή επόμενη αγορά αν χρειασθεί θα είναι μόνο από

Καλοδούλευτη και (πολλές) καλές κατασκευές. Έχεις και ακριβά γούστα....:hahaha::hahaha:

Ed7i8F2.jpg

8lP1DE8.jpg

WaER82H.jpg

s7myip7.jpg

URJrtze.jpg

CvEmmoI.jpg

Καλημέρα!
Στέλνει το www.woodpeck.com Ελλάδα?

Αυτα ειναι εργαλεια! Μεγειες οι γωνια η γωνιασμενη!
Παντως δεν ηξερα οτι η powersfix ρυθμιζεται...

Για όποιον ενδιαφέρεται, μια που τώρα τελευταία βλέπω πολλούς DIY πάγκους στην παρέα.
Αυτοκόλλητη ταινία μεζούρα, σε ίντσες και εκατοστά. Κόστος γύρω στα 5 η μία. Έχει και μαγαλύτερα μήκη. Τριλα μέτρα σίγουρα, νομίζω μέχρι 3,40.

Ζήλεψα κι αυτή τη καστάνια της Wiha αλλά συγκρατήθηκα... :grandpa:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    111.8 KB · Views: 215
  • image.jpg
    image.jpg
    104.8 KB · Views: 216
  • image.jpg
    image.jpg
    103.2 KB · Views: 216
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικες οι παραλαβές σε Κυριάκο και Παναγιώτη.
Ωραίος ο φορτιστής σου Κυριάκο, φαίνεται και ποιοτικός. - πάντως έχε και υπ όψιν σου αυτό που σχολίασε ο kospap,είναι γνώστης σ' αυτά.
οφειλω να πω οτι η αποψη μου για αυτη την τεχνολογια αυτη ειναι ατεκμηριωτη. Αλλα δεν μου καθεται καλα να φορτιζω μια 4-βολτη μπαατρια στα 12 βολτ και να εχω συστημα ελεγχου για να συμμαζευει θερμοκρασιες κτλ. ειναι σαν να δουλευεις το τουρμπο στο αυτοκινητο χωρις ψυγειο, και απλα να κοιτας συνεχεια τον θερμοστατη

κατα τα αλλα περιμενα προσφορα και πηρα το αντιστοιχο USB adapter χωρις QC.
αυριο ειναι blackfriday κατα εκει